Review: 15 Warm Shimmer Palette

Vandaag alweer een review over een beauty product waar ik nu al van kan zeggen dat ik er heel enthousiast over ben! Ik ben gek op oog make up paletten en de 15 Warm Shimmer palette hoort nu ook zeker bij mijn favorieten. Maar wat maakt deze palette zo goed?

Het is een palette wat uit 15 verschillende warme kleuren bestaat. Er zitten bruin, paars en roze tinten in. In de meeste kleurtjes zit een shimmer maar er zitten ook een paar matte kleuren bij. De pigmentatie is vergelijkbaar met die van de 88 palettes. Het heeft ook een super handig formaat die je makkelijk in je tas mee kan nemen. Dit vind ik een groot nadeel van de 88 palette, die doe je niet zomaar even handig in je tas. De pans zijn ongeveer zo groot al een twee Euro muntstuk, dit is behoorlijk groot dus je kunt er lang meedoen. Ik heb al verschillende ooglooks ermee gemaakt, en het blijft goed op mijn oog zitten gedurende dag, ook zonder basis…

Zoals je wel hoort ben ik erg enthousiast over deze palette en als je nog op zoek bent naar eentje vind ik dit zeker een aanrader. De kleuren zijn heel erg mooi warm en er zit een mooie shimmer in. De kwaliteit is perfect. Ik heb deze palette gekocht bij shop.mumi.nl en deze kost €14,95 dus je betaald ongeveer 1 Euro per pan…

80 Comments on Review: 15 Warm Shimmer Palette

 1. Pretty Beauty Land
  30 juli 2010 at 16:01 (13 jaar ago)

  Die lijkt me ook héél erg fijn! Ik heb 2 88 palettes en die bevallen me ook super. Deze staat ook hoog op me verlanglijstje!

 2. Laura
  8 februari 2011 at 21:53 (12 jaar ago)

  Ik ben zo enthousiast over dit pallet!
  ik heb altijd al een mooi palletje willen hebben,
  voor elke dag,
  maar zo’n groot 28 pallet vind ik zonde,
  ik gebruik toch maar de helft,
  quates vond ik weer te weinig want ik wilde wel kunen variëren,
  en dit is precies goed!,
  maar formaat,
  maar genoeg kleur om verschillende looks mee te maken!