Boek: My wonderfull world of fashion

Als ware fashion lover stond deze boek meteen op mijn lijstje van boeken die ik echt nog graag wou hebben. Twee weken geleden werd het boek: My wonderfull world of fashion thuis bezorgd en het is echt een prachtig boek die waarschijnlijk menig van jullie de hart sneller laat kloppen!

Het boek is eigenlijk geschikt voor elke leeftijd, als je maar van mode houdt. Het boek staat vol mooie illustraties. Leuk om inspiratie op te doen maar het is niet alleen een kijkboek en het is ook een doen boek. Zo kun je allerlei illustraties inkleuren, aftekenen en zo kun je mooi je teken skills verbeteren. Ook staan er in dit boek tips om bijvoorbeeld zelf een kledingstuk of accessoire te maken.

Wanneer je van mode houdt is dit echt een boek die in je boekenkast moet staan! Het boek kun je hier kopen

Boek

68 Comments on Boek: My wonderfull world of fashion

  1. Eva!
    25 mei 2010 at 19:49 (12 jaar ago)

    oeh ziet er tof uit!