Mijn top 10 telefoonhoesjes van Casimoda.nl

Mijn top 10 telefoonhoesjes van Casimoda.nl

Onlangs kocht ik een nieuwe iPhone, mijn oude 5S was inmiddels nodig aan vervanging toe. De batterij was namelijk niet meer in orde en viel daarom steeds maar weer uit op momenten dat ik het niet verwachtte. Nadat ik mijn nieuwe telefoon in ontvangst had genomen nam ik mijzelf voor om deze goed te gaan beschermen. Toch stelde ik dit moment eventjes uit en misschien dat je het al wel kunt raden, mijn telefoon glipte uit mijn handen en het beeldscherm viel kapot in duizend stukjes. Heel zuur, want dit kostte mij honderd Euro om te laten maken en dat is toch wel heel erg zonde. Een dure les, zullen we maar zeggen…

Uiteraard heeft mijn telefoon nu wel een hoesje en een screenprotector en in mijn online zoektocht kwam ik hele leuke hoesjes tegen op de webshop van Casimoda.nl. Op deze website verkopen ze voor veel verschillende smartphones hoesjes, ook zag ik een leuk Samsung Galaxy A50 telefoonhoesje mocht je deze smartphone hebben. De hoesjes zijn allemaal uniek gezien Casimoda ze zelf ontwerpen en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Ik maakte een top 10 van mijn favorieten en hieronder kun je ze zien…

hoesjestop51

1. Got my Leopard  / 2. Blah blah blah  / 3. Eyes on You  / 4. Counting the Stars  / 5. Marmer Blauw 

 hoesjes2

6. Flowerpower / 7. Lobster All the Way / 8. Leopard Lines / 9. Cheetah Print / 10. Pink Dots

Ik vind de bovenstaande hoesjes stuk voor stuk zo ontzettend leuk, welke vind jij de leukste? En kende jij de shop van Casimoda al?