Review: John van G oogschaduw basis

Al eerder vertelde ik dat ik het fijn vind om onder mijn oogschaduw een basis te dragen, dit omdat je dan langer plezier hebt van je oogschaduw. Persoonlijk vind ik de oogschaduw basis van de MAC erg fijn.  Maar ik kan me ook voorstellen dat sommige van jullie de MAC basis te duur vinden.  Daarom heb ik een oogschaduw basis gevonden die lijkt op die van MAC, maar die stukken goedkoper is, namelijk die van John van G.

Deze oogschaduw basis heeft een bruine kleur met een beetje een glinstering. Het zit in een heel klein potje, maar uit ervaring weet ik dat je er lang mee kan doen. Deze basis ruikt ook heel lekker, er zit een zeepachtig geurtje aan. Het smeert makkelijk uit met een kwastje en je hoeft echt niet veel te gebruiken, een dikke laag voelt ook heel onprettig. Wel blijft er veel in de kwast zitten, als je dat zonde vindt kun je het natuurlijk ook aanbrengen met je vingers. Een dun laagje op je ooglid is al voldoende voor een goede basis.

Maar wat natuurlijk het allerbelangrijkste is, is deze basis goed? Blijft het lang zitten? Ik ben zeer tevreden over deze oogschaduw basis. Je oogschaduw blijft goed zitten, het kruipt niet in je oogplooitjes . Na een avondje stappen zit mijn oogschaduw nog precies hetzelfde als aan het begin van de avond. Het doet dus wat het beloofd! Je kunt deze oogschaduw basis kopen bij bijvoorbeeld de DA of de Etos en kost rond de acht Euro.

Ik ben benieuwd of er iemand is die deze oogschaduw basis ook gebruikt? En wat vind jij ervan?

john-van-G

84 Comments on Review: John van G oogschaduw basis

  1. Cari
    16 oktober 2011 at 14:35 (11 jaar ago)

    Ik gebruik ook deze oogschaduwbasis en hij is geweldig! Ik ben al aan mijn derde potje bezig.