ARTDECO Cosmetics Fashion Collection S/S 2015

ad1

Nog niet eerder gebruikte ik producten van het mooie merk ARTDECO maar daar kwam een aantal weken terug verandering in. Ik ontving namelijk een aantal make-upproducten uit de Cosmetics Fashion Collection S/S 2015. Deze collectie is tot stand gekomen door een samenwerking met de designer Emilio de la Morena, het resultaat zijn kleurrijke make-up producten die perfect passen bij de lente/zomer van 2015…

ad2

Dit zijn de producten die ik heb ontvangen:

  • Blush Couture ‘creative expression’ €19,50
  • Art Couture Nail Lacquer in de kleuren 830, 623 & 720 €8,50
  • Lip Brilliance ‘Brilliant soft pink’ €9,50
  • Soft Lip Liner Waterproof ’81’ €6,80
  • Soft Eye Liner Waterproof ’61’ €6,80
  • Art Couture Lipstick ‘Cream Soft Pink’ €13,80
  • Perfect Color Lipstick ‘Soft Pink’ €9,50

De verpakkingen van de producten vind ik er goed uitzien, niet per se heel spectaculair maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de producten zelf. Daarnaast voelen de verpakkingen goed aan, zo gaat bijvoorbeeld het doosje van de blush makkelijk open en dicht.

ad3

En dit zijn een aantal van de lipproducten uit de collectie, van links naar rechts zie je: Perfect Color Lipstick ‘Soft Pink’, Lip Brilliance ‘Brilliant soft pink’, Art Couture Lipstick ‘Cream Soft Pink’ & Soft Lip Liner Waterproof ‘Soft Pink’.

ad4

ad5

De Lip Brilliance heeft een sponsapplicator en daarmee kun je gemakkelijk en snel de lipgloss aanbrengen. De gloss bevat o.a. ingekapselde collageen en hyaluronzuur, deze bestanddelen ondersteunen de stevigheid van de lippen.

De lipgloss is mooi roze van kleur en bevat hele kleine glittertjes. De gloss is redelijk transparant en bevat niet heel veel pigmentatie, je lippen krijgen voornamelijk glans wat zorgt voor een subtiele look. De lipgloss ruikt naar vanille en is redelijk plakkerig maar niet zo plakkerig dat het onaangenaam voelt. De gloss blijft zo’n 2/3 uur perfect zitten. Ondanks dat deze gloss niet heel veel kleur afgeeft vind ik het een wel een heel fijn product, ideaal voor overdag.

ad6

In deze collectie zit ook een Soft Lip Liner Waterproof, die voorkomt dat lipstick gaat uitlopen. Deze lipliner heeft een nieuwe formule waardoor die extra lang blijft zitten en is daarnaast ook nog eens dermatologisch getest.

Eerlijk, ik gebruik nooit een lippotlood wanneer ik een lipstick draag. Dit product kun je trouwens ook gerust als lipstick gebruiken. De lipliner is in één kleur verkrijgbaar, namelijk; ‘Soft Pink’ en heeft een matte finish. De pigmentatie vond ik wat tegenvallen, ik moest meerdere laagjes aanbrengen voordat mijn lippen verkleurden. De matte finish vind ik erg mooi maar hierdoor voelt het product wel wat uitdrogend aan, niet zo heel prettig. Hierdoor blijft de lipliner wel weer perfect zitten en is zonder twijfel waterproof.

ad9ad10

De Couture Lipstick bezorgt je lippen een perfect houdend en sensueel resultaat. De lipstick bevat natuurlijke extracten van o.a. hop en dit zorgt ervoor dat je lippen zacht en glad blijven.

Deze lipstick in de kleur ‘Cream Soft Pink’ past trouwens perfect bij de Soft Lip Liner. De kleur van de lipstick is roze/oranje en dit zorgt voor een subtiel kleurtje op je lippen. Dit vind ik een ideale lipstick voor overdag, je lippen krijgen wel meer kleur maar het ziet er erg natuurlijk uit. De lipstick ruikt lekker naar vanille en voelt redelijk romig aan waardoor die prettig aanbrengt. Daarnaast voelt het product ook prettig aan op mijn lippen. Na ongeveer 4 uur was het tijd om de lipstick weer wat bij te werken, niet slecht!

ad7 ad8

In deze collectie zit ook nog een andere soort lipstick, namelijk; Perfect Color Lipstick. Dit product is romig van textuur en bevat voedende wax, verschillende oliën en Vitamine E. Dat laatste ingrediënt beschermt je lippen o.a. tegen vrije radicalen.

Ook deze lipstick heeft de kleurnaam ‘Soft Pink’, ook al is die qua tint wel wat anders dan de andere twee lipproducten. Deze lipstick is een stuk feller en valt behoorlijk op. De Perfect Color lipstick is flink romig en brengt hierdoor heel prettig aan. Daarnaast voelt de lipstick ook nog eens heel fijn aan op mijn lippen. Ook ben ik heel erg onder de indruk van de pigmentatie, van de 4 lipproducten is deze lipstick het beste gepigmenteerd en dat is ook wel te zien aan de swatches hieronder. Deze lipstick moest ik ongeveer na 2,5 uur weer bijwerken, waarschijnlijk door de textuur. Dit lipproduct is absoluut mijn favoriet!

ad19

De swatches, van links naar rechts: Soft Lip Liner Waterproof ‘Soft Pink’, Lip Brilliance ‘Brilliant soft pink’, Perfect Color Lipstick ‘Soft Pink’ & Couture Lipstick ‘Cream Soft Pink’.

ad21

Uiteraard ook nog lipswatches, van links naar rechts: Lip Brilliance ‘Brilliant soft pink’, Soft Lip Liner Waterproof ‘Soft Pink’, Couture Lipstick ‘Cream Soft Pink’ & Perfect Color Lipstick ‘Soft Pink’.

ad16 ad17

De Soft Eye Liner Waterproof is ideaal om je bovenste wimpers goed uit te laten komen en het onderste ooglid te contouren. Dankzij een vernieuwde formule is de eyeliner pencil extreem duurzaam en is daardoor waterproof. De Eye liner is in één kleur verkrijgbaar, namelijk ’61 Graphic Green’.

De swatchfoto van dit oogpotlood komt niet helemaal tot zijn recht, de kleur is in het echt wat feller en bevat hele kleine gouden glitters. Ik geef het Nederlandse weer voor het gemak maar even de schuld voor deze slechte foto, sorry! De Soft Eye Liner Waterproof is qua textuur niet heel romig maar ook zeker niet droog, het zit er een beetje tussenin. De eyeliner brengt redelijk makkelijk aan en je kunt met deze kleur een vrolijke touch geven aan je ooglook. En waterproof is die zeker, om de swatch van mijn arm af te krijgen moest ik flink boenen.

ad14

ad15

ad18

De ARTDECO Cosmetics Fashion Collection S/S 2015 bevat ook nog een hele mooie blush, namelijk; Blush Couture in de kleur ‘Creative Expression’. Dit product heeft 3 verschillende pastel kleuren en dit samen zorgt voor een mooie lichtroze gloed. De blush is vrij van mineralie olie, parfum en parabenen.

Dit is toch wel mijn favoriete product van de hele collectie, ik vind deze blush prachtig! De 3 kleuren samen geven een warm roze gloed aan je wangen en bevat een heel klein beetje shimmer. Over de pigmentatie ben ik meer dan tevreden. Deze kleur blush is erg makkelijk te combineren met verschillende kleuren ooglooks. Het product brengt fijn aan, de blush is totaal niet ‘poederig’ en blijft ook nog eens de hele dag perfect zitten (ik heb een droge huid).

ad22

Hier draag ik de blush op mijn wangen, zoals je kunt zien oogt die erg natuurlijk en geeft die mijn wangen een subtiele glans. Love it!

ad12

Ten slotte nog de nagellak, de Art Couture Nail Lacquer. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren, ik ontving: 720 Couture Ink Water Lily, 830 Couture Milky Mint & 623 Couture Rose Bloom.

De Art Couture Nail Lacquer is een high-tech nagellak, welke lang houdt met een glans door de gepatenteerde ingrediënten. De kleur intensiteit komt door de hoog gepigmenteerde inhoud en de effectieve gel basis zorgt voor een korte droog periode, met gegarandeerd een rijke kleuring die heel de nagel dekt. De ingrediënten; Amino-Peptide, Panthenol, Vitamine A, C en E net als Phycocorail verzorgen de structuur van de nagels.

ad20

De kleuren vind ik alle drie prachtig, toch is stiekem ‘720 Couture Ink Water Lily’ mijn favoriet. Niet alleen vanwege de kleur maar ook omdat dit lakje ontzettend goed dekt, slechts één laagje was voldoende. De andere twee kleuren hebben zeker drie dunne laagjes nodig voor een goede dekking en op één of andere manier kreeg ik deze lakjes niet echt heel mooi op mijn nagels. Dit kan uiteraard ook liggen aan mijn ‘lakskills’ maar ik vond beide kleuren qua textuur niet heel fijn. De lakjes drogen niet heel snel, in zo’n 4 minuten maar daarna hebben ze nog wel eventjes tijd nodig om echt goed hard te worden. Ik heb de kleur ‘720’ een aantal dagen op mijn nagels gehad en na 2/3 dagen begon het lakje te chippen.

De ARTDECO Cosmetics Fashion Collection S/S 2015 bevat zeker mooie producten, mijn favorieten zijn de: Lip Brilliance lipgloss, Perfect Color Lipstick, Blush Couture & Art Couture Nail Lacquer in de kleur ‘720’. Deze collectie ligt nu bij Douglas in de winkel en is ook online verkrijgbaar.

97 Comments on ARTDECO Cosmetics Fashion Collection S/S 2015

 1. Nicole
  4 februari 2015 at 08:51 (8 jaar ago)

  Echt een leuke collectie. Die lipstick heeft echt een prachtige kleur en die nagellakjes zien er ook heel erg goed uit!

 2. Beautyjuf
  4 februari 2015 at 09:48 (8 jaar ago)

  Oeh la la, wat een prachtige producten! Met name de lipproducten vind ik erg mooi. Maar, daar ben ik ook verslaafd aan, haha!

 3. Dionne
  4 februari 2015 at 11:16 (8 jaar ago)

  Wat een mooie producten! Die nude lipstick vind ik erg mooi!

 4. Caro
  4 februari 2015 at 11:55 (8 jaar ago)

  Helaas heb ik nog nooit iets van Artdeco geprobeerd! Maar het lijkt me echt een mooi merk! Deze collectie ziet er ook weer goed uit! Vooral de blush! 🙂

 5. Kirsten
  4 februari 2015 at 12:01 (8 jaar ago)

  De producten van Artdeco zien er goed uit! Mooie lente kleurtjes.

 6. Manon
  4 februari 2015 at 17:07 (8 jaar ago)

  Wat een mooie collectie is dit!

 7. Julie
  4 februari 2015 at 18:39 (8 jaar ago)

  Wat een mooie collectie! Ik heb helaas nog niets van dit merk in mijn stash! 🙂

 8. Mandy
  4 februari 2015 at 22:07 (8 jaar ago)

  Ik ben verliefd op de nieuwe collectie! Wat een mooie producten. Vooral de kleuren van de lakjes, wauw!

 9. Mariska
  5 februari 2015 at 21:14 (8 jaar ago)

  De nagellak kleuren vind ik wel heel erg mooi 🙂