Review: Clinique High impact curling mascara

Een hele goeie mascara vinden vind ik nog steeds wel lastig,  de één vind ik te klonterig en de ander doet niet wat die beloofd. Maar nu heb ik al een tijdje de mascara van Clinique high impact. Deze mascara zat een keer gratis bij de Glamour en ik was hier meteen enthousiast over.

Clinique mascara

Deze mascara beloofd mooie lange, volle en vooral krullende wimpers. Dat zie je al aan het borsteltje die een ronding heeft. Het is een mascara die niet klontert, toch vind ik persoonlijk wanneer mascara wat ouder is, dat de mascara vaak beter wordt. Nieuwe mascara vind ik soms een beetje te nat waardoor het al snel kliederboel wordt. De mascara van Clinique is makkelijk aan te brengen en zelfs mijn kleine wimperhaartjes worden meegenomen. Ik krijg al na paar halen mooie lange en krullende wimpers zonder klontjes.

Over het algemeen vind ik deze mascara goed, het enige nadeel is dat die vrij moeilijk eraf te halen is(is geen waterproof). Het wordt een beetje korrelig en dat maakt het niet makkelijk en hier en daar verlies ik dan ook wat wimperhaartjes. Misschien is voor sommige mensen de prijs ook een nadeel omdat deze mascara rond de twintig euro is. Toch vind ik persoonlijk dat je best mag investeren in een goeie mascara, je ogen zijn toch een belangrijk onderdeel in je gezicht.

Al met al ben ik best wel tevreden met deze mascara, maar toch wacht ik nog steeds op DE perfect one! Of weet jij misschien al De perfect one? Laat het me even weten…

74 Comments on Review: Clinique High impact curling mascara

 1. Nicole
  18 januari 2010 at 15:28 (13 jaar ago)

  Klinkt goed, misschien is het ook wel leuk om foto´s te maken van je oog, voor dat je deze mascara op hebt en er ná. dan kunnen wij ook erg goed zien wat het verschil is. Verder erg leuke site! ga zo door. Mijn favoriete mascara.. ik gebruik eigenlijk meerdere over elkaar, eentje van rimmel london. daarna sexy curves en daarna van oriflame eentje.

 2. Yvon
  20 januari 2010 at 23:37 (13 jaar ago)

  JA die had ik ook! Heel relaxed! Volle wimpers in 2 sec. 🙂 Ook tjil is Volum’ Express waterproof mascara van Maybelline 🙂

 3. Sanne van Huis
  21 januari 2010 at 00:26 (13 jaar ago)

  Dank jullie wel voor de reactie..het idee van een foto maken vind ik een goed idee. Ik zal binnenkort een foto maken..dus hou mijn blog in de gaten!