Mascara top 3: De beste mascara’s op een rij..

Ik zoek al sinds ik make-up draag naar een goede mascara. Een goede mascara vinden is best lastig en het moet natuurlijk ook een beetje betaalbaar zijn. Daarom mijn favoriete mascara top 3:Van links naar rechts: Clinique high impact, is de nieuwe mascara van Clinique. Het borsteltje is erg fijn omdat er een boogje inzit waardoor je al snel mooie krullende wimpers krijgt.

mascara-top-3-nieuw

Maybeline: Nadat allerlei dure merken met een vibrerend borsteltje op de markt kwamen moet Maybeline gedacht hebben we kunnen niet achterblijven. Je hoeft nu geen zigzaggende bewegingen meer te maken want dat gaat automatisch. Het is een erg fijne mascara en klonten zijn verleden tijd.

Rimmel Sexy Curves: Deze vind ik persoonlijk erg fijn. Het heeft een goed borsteltje en het blijft de hele dag op z’n plaats.

Nu weten jullie wat mijn top 3 mascara is, mochten jullie ook favorieten hebben? Laat even een berichtje achter zodat ik mijn top3 kan uitbreiden.

83 Comments on Mascara top 3: De beste mascara’s op een rij..

 1. Esther
  27 maart 2010 at 22:19 (13 jaar ago)

  absoluut Show van Dior..beetje aan de prijs maar echt zn geld waard!

 2. Irini
  6 mei 2010 at 18:12 (13 jaar ago)

  Clinique is inderdaad ge-wel-dig!
  Gebruik ik zelf ook (:
  x

1Pingbacks & Trackbacks on Mascara top 3: De beste mascara’s op een rij..

 1. […] eerder maakte ik een top 3 met mijn 3 meest favoriete mascara’s. Een daarvan is de Rimmel Sexy Curves eentje van. Deze […]