Prachtige stijlvolle sieraden van Rosa Rose

Prachtige stijlvolle sieraden van Rosa Rose

Wie mij al wat langer volgt weet ongetwijfeld dat ik heel erg hou van sieraden. Vroeger gaven mijn ouders mij de bijnaam ‘Ekster’ en ik vermoed dat dit al genoeg zegt. Ik vind het namelijk erg leuk om mijn outfit een extra touch te geven met een mooi sieraad en ik hou van afwisseling. Denk bijvoorbeeld aan leuke opvallende oorbellen of juist een subtiel kettinkje als de outfit al opvallend genoeg is, ik vind het leuk om te variëren met mijn sieraden. Ook vind ik het erg mooi om sieraden met elkaar te combineren, zo heb ik vaak een arm vol met verschillende soorten armbandjes. Van sieraden heb ik dus nooit genoeg en ik ontdekte onlangs een super leuk nieuw merk, namelijk ‘Rosa Rose’. Mijn innerlijke Ekster werd meteen heel blij bij het zien van alle prachtige en stijlvolle sieraden in de webshop en al snel verdween de Minimal Initial Necklace in mijn digitale winkelmandje. Ik ben erg enthousiast en in deze blog kun je lezen waarom…

Over Rosa Rose

Rosa Rose is een nieuw sieradenmerk en zij maken betekenisvolle sieraden die je zelf naar wens kunt aanpassen, zo wordt je sieraad echt persoonlijk. De webshop heeft veel verschillende sieraden in het assortiment, van prachtige halskettingen tot aan mooie ringen. De meeste sieraden kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen, bijvoorbeeld bij de halskettingen heb je de keuze uit verschillende soorten kettingen, het materiaal en ook de lengte van de ketting kun je zelf bepalen. De sieraden worden met de hand gemaakt door de beste vakmensen in hun eigen atelier in Nederland en dat maakt mijn enthousiasme voor dit merk des te groter!

Goede kwaliteit en toch betaalbaar

Bij Rosa Rose staat de kwaliteit van de sieraden centraal. De sieraden verkleuren niet en zijn ook nog eens water-, zweet- en hittebestendig. Het merk gebruikt traditionele en moderne technologie om te zorgen dat de sieraden een leven lang mooi blijft. Zo maakt Rosa Rose gebruik van Gold Vermeil, dit is een laag goud wat wordt aangebracht op 925 sterling zilver. Niet elke sieradenmerk maakt gebruik van Gold Vermeil en het moet ook voldoen aan drie voorwaarden, het sieraad moet gemaakt zijn van 925 sterling zilver, het moet verguld zijn met goud van minimaal 10 karaat en daarnaast moet de beplating minimaal 2,5 micron dik zijn. Meer over Gold Vermeil kun je lezen op hun eigen blog, alles wat je moet weten over Gold Vermeil sieraden. Ondanks de kwaliteit zijn de sieraden van Rosa Rose zeker betaalbaar, dit komt onder meer dat Gold Vermeil goedkoper is dan massief goud. Nog een groot voordeel, sieraden van Gold Vermeil zijn hypoallergeen en zo krijg je minder snel een allergische reactie.

Mijn eigen ervaring met Rosa Rose

Ik bestelde de ‘Minimal Initial Necklace’ met de letter ‘S’ van Sanne. Zelf draag ik altijd goudkleurige sieraden dus ook voor dit kettinkje koos ik voor een gouden kleur. De bestelling ontving ik binnen 2 dagen en bij het openen van de verzenddoos zag ik een luxe tasje met daarin een mooi doosje met strik, je kunt zien dat Rosa Rose hier veel aandacht aan schenkt. Dit maakt de ervaring van een pakketje ontvangen voor mij zeker leuker, alsof je een cadeautje krijgt! De halsketting vind ik heel erg mooi, heel subtiel en prachtig qua details en wat mij betreft een leuk sieraad om iedere dag te dragen!

Tot slot, mijn ervaring met Rosa Rose is erg positief en als je zelf op zoek bent naar een mooi sieraad of voor iemand anders, dan kan ik je deze webshop zeker aanraden.