Minimalistische sieraden van Isabel Bernard

Een grote trend op het gebied van sieraden is minimalistisch, subtiele sieraden die makkelijk te combineren zijn met je eigen stijl. Zelf ben ik een grote fan van deze stijl en hou ik heel erg van ‘less is more’, vooral als het gaat om sieraden. Een dames sieraden merk die ik onlangs heb ontdekt, Isabel Bernard, verkoopt prachtige oorbellen, kettinkjes en armbanden in deze minimalistische stijl. Leuk om te weten is dat Isabel Bernard een jonge onafhankelijke vrouw uit Parijs is die volop geniet van het leven. Het merk staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. De sieraden in haar collectie worden stuk voor stuk vervaardigd van 14k goud of zilver en de kwaliteit is dus goed, zonder dat je hier direct de hoofdprijs voor hoeft te betalen…

oorbellenbernard1

Al een hele tijd wil ik graag een mooie ‘earparty’, het probleem is alleen dat ik allergisch ben voor nikkel waardoor de meeste oorbellen niet geschikt zijn voor mij. Ik moet dan al snel gaan voor zilver, wat niet direct mijn kleur is, of goud. Maar echte gouden sieraden hebben vaak een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig kwam ik het merk Isabel Bernard tegen en ik zag direct al erg mooie oorbellen in haar collectie.

bernard4 bernard3

De gouden oorbellen die ik heb uitgekozen zaten verpakt in prachtige luxe doosjes in een minimalistische stijl, wat natuurlijk perfect past bij het merk. Het uitpakken van deze doosjes is een waar feestje, waardoor je je eventjes jarig voelt. Ik koos voor de ‘Rivoli Emilie’ en ‘Le Marais Jeanne’ oorbellen. De oorbellen die ik heb uitgekozen zijn goed met elkaar te combineren en kun je ook makkelijk aanvullen met andere oorbelletjes gezien ze redelijk eenvoudig zijn. Ik ben heel blij want nu heb ik eindelijk een goede basis met oorbellen waarmee ik een leuke ‘earparty’ kan creëren. Ik draag de oorbellen nu al een week met heel veel plezier en gelukkig ook geen last van geïrriteerde oren.

Naast oorbellen verkoopt het merk ook ook subtiele minimalistische kettinkjes, die zich overigens erg goed lenen voor ‘layering’ wat op dit moment ook een hele grote trend is. Ze verkopen kettinkjes in verschillende lengtes, met of zonder hangertjes en altijd vervaardigd van 14k goud. Ook heeft het merk armbandjes in het assortiment, deze hebben ook een eenvoudige stijl en kun je dus leuk combineren met andere soorten armbanden. Heel erg leuk voor in de zomer!

Ik ben heel benieuwd of jij al van het merk Isabel Bernard heb gehoord en wat jouw eerste indruk is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *