3 x mooie outfits voor de feestdagen

Toen ik mijn blog begon in 2009, schreef ik regelmatig blogposts met daarin de nodige inspiratie voor mooie outfits. Tegenwoordig doe ik dat niet zo heel vaak meer maar stiekem vind ik dit soort artikelen nog steeds heel erg leuk om te maken. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het helemaal leuk om op zoek te gaan naar feestelijke kleding en bijpassende accessoires. Ik heb dus weer eens al vanouds het internet afgezocht naar de leukste en meest feestelijke items en ik heb 3 mooie outfits samengesteld waar jij net als ik vast heel blij van wordt…

Als ik denk aan een feestelijke outfit, dan denk ik al gauw aan een outfit met een jurk. Ik vind persoonlijke jurkjes helemaal geweldig en ik draag het zelf ook graag. Het is namelijk ook een item dat je op heel veel manieren kunt combineren. Je kunt een jurk dragen met daaroverheen een jasje, combineren met laarsjes maar het staat vaak ook heel leuk met hakschoenen eronder. Een jurk is dus echt een item die je op talloze manieren kunt combineren en past vaak ook bij veel verschillende stijlen. In de outfit hieronder heb ik een mooie jurk van OTTO gebruikt en deze leuk gestyled met mooie accessoires en sieraden. In deze outfit zie ik mijzelf wel shinen tijdens het kerstdiner, jij ook?

Hoe leuk een jurk ook is, je kunt tijdens de feestdagen ook een keertje kiezen voor iets heel anders. Wat dacht je van een broek met daarop een mooie oversized blazer? Ik vind dit dus heel erg stoer staan en het is ook net wat minder standaard, je gaat sowieso opvallen op een positieve manier. De blazer is overigens helemaal hot op dit moment en net als een jurkje, is een blazer ook heel makkelijk op verschillende manieren te combineren. De outfit die ik heb samengesteld hieronder is in combinatie met een broek, maar een oversized blazer is ook heel leuk met een rokje of je draagt er mooie hoge hakken onder en je gebruikt de blazer dus als jurk. Is deze blazer die ik heb uitgekozen niet helemaal je ding, bij OTTO vind je ook nog andere heel leuke blazers in meerdere kleuren, prints en modellen.

Ten slotte nog een laatste outfit waar je ongetwijfeld veel complimenten over krijgt. Voor de laatste outfit ging ik voor een heel leuk rokje vol met glitters en dit heb ik gecombineerd met een prachtige blouse. Ook deze outfit is ontzettend leuk voor oud & nieuw en zou je eventueel nog kunnen combineren met een leuke crop top, voor een wat meer gewaagde look voor als je naar een leuk feestje gaat. Onder het rokje kun je een zwarte panty dragen maar staat ook heel mooi zonder een panty, of misschien met een huidkleurige panty want in december kan het natuurljk wel heel koud zijn. Onder het rokje heb ik gekozen voor vrouwelijke laarsjes met een flinke hak, wat mij betreft maakt dit de look ook helemaal af!

Met deze drie outfits ga je tijdens de feestdagen echt wel opvallen en het zijn stuk voor stuk echt feestelijke sets geworden. Het leuke is ook dat de meeste items ook nog gedragen kunnen worden buiten de feestdagen om. Ik ben heel benieuwd of jij een favoriet hebt?

Comments are closed.