New in: OOZOO horloge!

New in: OOZOO horloge!

Al een hele tijd was ik op zoek naar een look-a-like rose gouden Michael Kors horloge. Toevallig wist ik wel dat het merk OOZOO hele leuke horloges in hun collectie hebben die er wel wat weg van hebben, alleen ik kon nooit een winkel of webshop vinden die dit merk verkoopt. Ik baalde hier heel erg van maar gelukkig per toeval kwam ik er achter dat sinds kort Horloges.nl OOZOO horloges verkoopt….

En hieronder op de foto zie je mijn nieuwe aanwinst, een prachtige rose gouden horloge met een wit uurwerk. Dit horloge is mijn favoriet omdat die vrij simpel is en daardoor gemakkelijk te combineren is. Oh, wat ben ik blij met dit prachtige horloge! Het horloge kostte €59,95…

Naast dames OOZOO horloges verkoopt horloges.nl ook heren OOZOO horloges. Mocht je niet van rose goud houden dan hebben ze ook andere exemplaren met bijvoorbeeld leren bandjes. OOZOO vind ik een super leuk merk, het zijn namelijk allemaal stuk voor stuk betaalbare en trendy horloges. Ik bestelde mijn horloge trouwens gisteren voor 16.00 uur en vandaag werd ik al verblijd met een pakje. Jep, ik ben super blij en jullie gaan het horloge vast met grote regelmaat in ‘Outfit of the day’ artikelen voorbij zien komen.