3 x in de stijl van…Kylie Jenner

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik een ‘3 x in de stijl…’ artikel maakte. Gisteren had ik ineens heel veel zin om celeb outfits te kopiëren en ik ben hier weer heel wat uurtjes zoet mee geweest. Ik zie het bijna als een soort van sport om hele goede vergelijkbare items te vinden en ik ben echt een Pietje precies als het hierop aankomt…

Dit keer koos ik voor drie verschillende outfits van Kylie Jenner, want zij heeft zeker weten een eigen stijltje die ik vaak wel kan waarderen. Toch vind ik niet altijd alle outfits geslaagd maar ze kan veel hebben. De setjes die zie hieronder draagt vind ik stuk voor stuk erg leuk en ik heb dus heel hard mijn best gedaan om soortgelijke items te vinden…kylie1

De eerste outfit is lekker stoer, echt een beetje rock & roll maar dan wel heel draagbaar voor overdag. Vooral het jurkje en de tas vind ik erg leuk!

kylie2

Ook dit vind ik een heel leuk setje! Hier draagt ze een simpel wit t-shirt met daaronder een ripped jeans en dat alles combineert ze met leuke accessoires. Heel eerlijk gezegd kon ik geen vergelijkbare jeans vinden, wel hele prijzige, maar met een schaar kom je ook een heel eind ;)…

kylie3

Ten slotte nog een outfit die ik heel leuk vind, vooral omdat die er zo lekker comfortabel en draagbaar uitziet. Een legging is misschien geen broek maar heel eerlijk gezegd vind ik het best kunnen als je er een lange top overheen draagt. Kylie kan het in ieder geval heel goed hebben.

Wat vind jij van de stijl van Kylie en welke van de drie outfits vind jij de leukste?

86 Comments on 3 x in de stijl van…Kylie Jenner

 1. Laura
  9 mei 2014 at 06:47 (8 jaar ago)

  Wat leuk om te zien en eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk! 🙂

 2. Aurelie
  9 mei 2014 at 06:49 (8 jaar ago)

  Ik vind de tweede outfit het leukst, maar over het algemeen zou ik haar kledingstijl niet overnemen.

 3. saana
  9 mei 2014 at 06:56 (8 jaar ago)

  kylie heeft altijd zulke leuke kleren aan 🙂

 4. Tineke
  9 mei 2014 at 07:09 (8 jaar ago)

  Vooral die eerste outfit is zo leuk!
  Liefs

 5. Martina
  9 mei 2014 at 08:30 (8 jaar ago)

  Heel fijn, vooral streepjes en denim

 6. Amelie
  9 mei 2014 at 10:17 (8 jaar ago)

  Mooi uitgezocht! Ik vind dit wel een leuke stijl!

 7. femketje
  9 mei 2014 at 10:29 (8 jaar ago)

  love de eerste 😀

 8. IsabellaEliane
  9 mei 2014 at 13:12 (8 jaar ago)

  Wat een leuk artikel, en leuke outfits heb je uitgekozen ! Ik vind de stijl van de Kardashians altijd zo leuk <3

  X

 9. Manon
  9 mei 2014 at 15:00 (8 jaar ago)

  De eerste vind ik erg leuk!

 10. Axelle
  9 mei 2014 at 18:13 (8 jaar ago)

  ik vind haar stijl echt superleuk, heel mooie setjes!

 11. Beautydagboek
  10 mei 2014 at 08:02 (8 jaar ago)

  Superleuk dit artikel! Ik vind de laatste outfit heel leuk!

 12. Linda
  10 mei 2014 at 15:00 (8 jaar ago)

  Leuk! Je bent wel echt goed in soortgelijke items vinden joh, bij sommige dingen zie ik niet eens het verschil!