De leukste creatieve sinterklaascadeaus voor kinderen

De leukste creatieve sinterklaascadeaus voor kinderen

Het jaar is echt voorbij gevlogen, het is vandaag 1 november en voor je het weet komt de man met de lange witte baard weer aan in Nederland. Een periode waar de meeste kinderen heel erg naar uit kijken en dat snap ik ook wel, ook ik vond sinterklaas vroeger helemaal het einde. Maar deze periode is voor de meeste ouders ook wel druk en uitdagend, vooral als het gaat om het kopen van cadeautjes. Wij willen dit jaar onze kindjes zeker niet overladen met cadeaus en we hebben dus besloten om per categorie iets te gaan geven. Dus bijvoorbeeld iets educatiefs, creatiefs, iets om mee te spelen en iets praktisch zoals bijvoorbeeld een leuke pyjama. Omdat ik snap dat het voor de meeste ouders best een uitdaging is, leek het mij wel leuk om de leukste sinterklaascadeaus voor kinderen te verzamelen. Vandaag begin ik met de leukste creatieve speelgoed voor kinderen, wie weet geeft het wat inspiratie! De komende tijd zal ik op mijn blog verschillende categorien speelgoed laten zien, dus hou mijn blog ook zeker in de gaten voor nog meer cadeau inspiratie…

Onze kinderen zijn ontzettend gek op tekenen en knutselen, dat is iets wat ze heel vaak doen. Veel kinderen vinden dit erg leuk om te doen en wie weet vallen de onderstaande cadeaus ook wel bij jouw kind in de smaak!

  1. Met dit leuke pakket kan je kind nog beter leren tekenen. In dit pakket vind je een boek waarin je kind stap voor stap leert dieren te tekenen maar ook zitten er potloden, tekenpapier, gum en een puntenslijper in. Je hebt deze pakketten trouwens in verschillende genres, van dieren tot aan prinsessen. Tiger Tribe meeneem Knutsel Set How To Draw Wild Kingdom De gele Flamingo €19,95.
  2. De Xoomy  Maxi XXL van Ravensburger hebben wij voor onze oudste op het oog. Hij houdt ontzettend van tekenen en inkleuren en met deze tekenmachine kan hij eindeloos de mooiste creaties maken. Met de LED-zoom-lamp kunnen motieven eenvoudig in willekeurige grootte geprojecteerd worden, zo wordt tekenen nog leuker en makkelijker. Bol.com €34,95.
  3. Dit is een knutselset waarmee je kind zelf een prachtige caleidoscoop kan maken. In het pakket zit een handleiding waardoor ze eenvoudig stap voor stap deze caleidoscoop kunnen maken. Djeco knutselset Caleidoscoop Space Villa Hoera €13,95.
  4. Welke kind vindt het nou niet leuk om lekker met klei in de weer te zijn. Een kleiset is dus altijd een goed idee. Play Doh Super Color set Het speelgoedpaleis €24,95.
  5. Met dit koffertje van Totum kan je kind de mooiste sieraden maken. In deze set vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om de leukste kettinkjes en armbandjes te maken. Totum Unicorn 2 in 1 koffertje Bol.com €14,99.
  6. Bij ons gaan de viltstiften altijd erg hard, ook omdat er ontzettend veel getekend en gekleurd wordt. Mijn kinderen worden altijd wel blij van verse viltstiften. Misschien ook wel een leuk schoencadeau? Deze stiften van Stabilo vind ik erg fijn omdat ze niet zo snel uitdrogen en fijn tekenen en kleuren. Stabilo Power 30 kleuren Bol.com €12,99.
  7. Het laatste creatieve speelgoed item vonden mijn kids helemaal geweldig toen ze nog iets jonger waren, ik ook trouwens gezien dit speelgoed geen viezigheid achterlaat. Dit is een set waarmee je met alleen water mooie kleurplaten kunt inkleuren. De kleurplaten kun je keer op keer weer opnieuw gebruiken. Droogt het water namelijk op dan zijn de platen weer kleurloos. Avenir Knutselset Magisch water schilderen De Gele Flamingo €13,95.

Hopelijk geven de bovenstaande cadeaus wat inspiratie voor jouw kind(eren). Deze week zal ik nog een blogpost plaatsen op mijn blog met daarin leuke educatieve speelgoed cadeaus.