Somewhere over the rainbow poster + gratis download

Somewhere over the rainbow poster + gratis download

somewhererainbow

Wanneer je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik hou van tekenen en grafisch ontwerp. Af en toe vind ik het heel erg leuk om een poster te ontwerpen. Op dit moment ben ik druk bezig met het kopen van spullen voor Milas zijn nieuwe kamer en ik heb wat regenboog accessoires gekocht om de kamer een vrolijk tintje te geven. Dat bracht mij ook op het idee om een poster met een regenboog te ontwerpen. Ik vind de poster zo leuk gelukt, dat ik heb besloten om een download link beschikbaar te stellen. Je kunt dit A3 formaat poster dus gratis downloaden op deze pagina en zelf laten uitprinten. Zo heb je voor heel weinig geld een leuke poster!

Mocht je deze poster downloaden en gaan gebruiken dan vind ik het heel erg leuk om dit te zien, deel het dus vooral met me.