Deze items horen thuis in een luxe badkamer

Met een luxe badkamer haal je het wellness-effect naar je eigen huis. Het is dé ideale plek om lekker te ontspannen. Maar, hoe creëer je een luxe badkamer? Luxe is voor iedereen verschillend. Daarom deel ik in dit artikel items die wat mij betreft niet mogen ontbreken in een luxe badkamer. Lees snel verder!

Een mooi badkamermeubel

Laten we beginnen met het badkamermeubel. Een luxe badkamermeubel is een meubel gemaakt van de mooiste materialen, zoals bijvoorbeeld van massief eiken in een modern design. Combineer het vervolgens met natuursteen om de look compleet te maken. Bij een luxe meubel hoort natuurlijk ook een luxe wastafelkraan. In dat geval is een inbouwkraan met strak en minimalistisch uiterlijk een uitstekende keuze. Wil je liever een unieke uitstraling? Kies dan voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld een kraan met koperkleur. Helemaal hip en hot!

Haal de sauna naar huis

Heb je ruimte te over? Dan is een infrarood sauna of een stoomcabine de ultieme toevoeging aan je luxe badkamer. Kies voor een compacte sauna voor één persoon om even wat tijd voor jezelf te nemen, of een twee of driepersoons sauna om samen met partnerlief gezellig en ontspannen de dag af te sluiten.

Werp ook een blik op de tegels

Combineer je sanitair met een witte marmerlook tegels op de wand en/of vloer? Voor een luxe uitstraling worden wandtegels vaak licht gehouden. Dit zorgt ook gelijk voor een ruimtelijk gevoel in je badkamer. Denk je aan luxe, dan denk je ook aan exclusiviteit. Maatwerk is dé manier om jouw badkamer een unieke draai te geven. Neem maar een kijkje op Pinterest om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je het liever in het echt zien? Dan ga je natuurlijk langs in een showroom, bijvoorbeeld bij Tegeldepot in Zwolle of Zeewolde. Zij kijken samen met jou hoe ze van jouw badkamer een luxe wellness ervaring kunnen maken. Succes!