3 x leuke outfits voor de zomer

3 x leuke outfits voor de zomer

Het is bijna officieel zomer en ik denk dat iedereen hier inmiddels enorm naar uitkijkt. Zelfs ik, terwijl ik totaal geen zonaanbidder ben maar na al dat regen ben ik er helemaal klaar mee. Gelukkig schijnt nu volop de zon en ik merk dat langzaam maar zeker de lange broeken en rokjes met panty’s omgeruild worden voor iets luchtigers uit mijn kast. Ik heb nog heel veel leuke items van vorig jaar in de kast hangen maar uiteraard hoort bij een nieuw seizoen ook wel wat nieuwe kledingstukken en accessoires. Ik vind het altijd super leuk om online te shoppen en leuke setjes samen te stellen en het werd wel weer eens tijd om deze leuke combinaties op mijn blog met jullie te delen. Want wie weet kan je nog wel wat inspiratie gebruiken…

Voordat ik altijd online ga kijken en shoppen, wil ik altijd eerst weten wat ik allemaal nog in de kast heb hangen. Als ik kijk naar wat er bij mij nog in de kast hangt, dan zijn dat voornamelijk jurkjes en rokjes. Die heb ik dus voldoende maar ik wil graag nog wat leuke shirts erbij die ik ook leuk kan combineren met de rokjes. Ik zag dat ze bij OTTO erg leuke shirtjes verkopen, zoals je trouwens ook kunt zien bij het setje hieronder. Daarnaast moet ik ook zeker nog op zoek gaan naar mooie schoenen, ik wil graag mooie sandaaltjes kopen want diegene die ik heb zijn nodig aan vervanging toe.

Voor het eerste setje koos ik voor een heel leuk topje van OTTO. In de stof zit een kanten print en dit zorgt ervoor dat het topje minder saai is maar het is wel redelijk basic en dus erg goed te combineren. Ik combineerde de top met een short jeans van Levi’s met daaronder té leuke sandaaltjes! Het setje is uiteraard niet compleet zonder een toffe zonnebril en andere leuke accessoires.

1. OTTO €49,99 / 2. OTTO €43,99 / 3. Charlie Temple €50,- / 4. La Costera €19,95 / 5. Accessorize €18,90 / 6. OTTO €69,99

Nu we weer lekker uiteten mogen, leek het mij wel leuk om er een setje bij te doen die iets netter is. Al vind ik de combinatie hieronder ook zeker geschikt voor naar je werk of gewoon voor thuis. Je zou de hakschoenen ook heel goed kunnen vervangen voor leuke witte gympen om het geheel wat meer casual te maken. Ik ben vooral heel erg fan van de rok, deze is te koop bij OTTO.

1. Only €16,99 / 2. OTTO €27,99 / 3. Charlie Temple €45,- / 4. Frances Falicia €26,- / 5. OTTO €49,99 / 6. Omoda €71,95

Ten slotte heb ik nog een leuk setje die een klein beetje een boho feeling geeft, ik hou hier enorm van! Ik vind het rokje super leuk en al helemaal in combinatie met de laarsjes. Misschien moet je dit setje met laarsjes niet aantrekken op een hele warme zomerdag, maar prima voor in de avonden of voor mindere hete dagen. Ik ben overigens ook helemaal fan van de kleur rood, ik vind het een hele prachtige warme kleur die waarschijnlijk bij heel veel mensen wel staat.

1. Only €16,99 / 2. Hip voor de Heb €59,95 / 3. Charlie Temple €44,- / 4. OTTO €69,99 / 5. Frances Falicia €25,- / 6. Ziengs €69,99

Na het maken van dit artikel heb ik nog meer zin in de zomer gekregen en ook om eens lekker te gaan shoppen voor het nieuwe seizoen. Hopelijk ben jij ook geïnspireerd en kun je deze zomer ‘shinen’ in de leukste outfits!