Mijn trouwring van Diamonds By Me!

Mijn trouwring van Diamonds By Me!

dbm3

Als je mij op Instagram volgt dan heb je vast en zeker meegekregen dat ik binnenkort ga trouwen, super leuk en spannend! Als je gaat trouwen “moet” je een aantal dingen regelen, waaronder een ring. Heel toevallig werd ik een aantal weken geleden benaderd door DiamondsByMe, een online shop waarbij je de mogelijkheid hebt om een uniek sieraad zelf te ontwerpen. Na een kijkje te hebben genomen in de shop vond ik al een snel een ring waar ik onmiddellijk verliefd op werd…

dbm2

Voordat ik mijn trouwring aan jullie ga laten zien wil ik eerst wat meer vertellen over DiamondsByMe. In deze nieuwe shop kun je namelijk naast ringen ook oorbellen en hangers ontwerpen. Op die manier is je sieraad uniek en daarnaast ook helemaal naar je eigen smaak. Je sieraad wordt gemaakt met de grootste zorg door een goudsmid (Nederlandse ambacht) en na ongeveer 3 weken ontvang je het sieraad thuis. De sieraden worden gemaakt van de beste materialen en alle edelstenen zijn afkomstig van legitieme bronnen. En indien van toepassing wordt je sieraad inclusief certificaat geleverd. Ook leuk om te vermelden, de sieraden hebben interessante prijzen omdat Diamonds By Me de goedkoopste is.

dbm1

Op de site vind je een ruim assortiment aan ringen in verschillende prijsklasse, deze ringen kun je met behulp van een sieraadconfigurator aanpassen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid bij DiamondsByMe om een ring helemaal naar eigen wens te laten maken. Ik koos voor de Michelle 1, dit is een hele fijne ring met een klein diamantje. Deze ring heb ik nog een beetje aangepast, ik heb namelijk gekozen voor een wat groter diamantje met een wat hoger karaat en mijn ring is volledig gemaakt van witgoud in plaats van geelgoud.

dbm9 dbm10

De sieradenconfigurator werkt heel simpel, je kunt met een paar simpele klikken een ring helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Zo heb je o.a. de mogelijkheid om de kleur van  de steen en de grootte aan te passen, je kunt kiezen tussen verschillende edelmetalen en kleuren en kun je de ring laten graveren. Naast dat het simpel werkt, is het ook nog eens heel erg leuk om te doen. En hoe tof is het dat ik nu een trouwring heb die helemaal naar mijn eigen smaak is?

dbm7

Wat ik ook erg leuk vond, nadat je de ring hebt besteld kun je via je account de status van de ring volgen. Zo zie je bijvoorbeeld dat er een wasmodel wordt gemaakt, dat het sieraad wordt gegoten en naar de goudsmid gaat. Het is fijn dat je op die manier heel erg betrokken bent bij het maken van de ring. Na ongeveer 3 weken ontving ik mijn ring in huis en ik ben er heel erg blij mee. Ik vind de ring heel fijntjes en simpel en dat past perfect bij mijn eigen stijl. Nu moet ik alleen nog even wachten totdat ik de ring mag gaan dragen…

dbm04

dbm05

Ik kan mij goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden en kijk vooral even op diamondsbyme.nl. Ook heb ik voor jullie nog een leuke kortingscode, met de code: WeAr3F krijg je maar liefst 25 Euro korting* op je bestelling (*bij minimaal besteding van 200 Euro).

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van dit concept en wat jullie van mijn trouwring vinden?