Mijn wishlist voor het voorjaar

De lente is nog maar net begonnen en zoals altijd begint het bij mij dan een beetje te kriebelen. Een nieuw seizoen staat voor verandering en ook ik wil graag dan wat aanpassingen doen. Ik vind dat mijn garderobe wel iets nieuws kan gebruiken en er moet ook altijd een frisse wind door mijn interieur gaan. Omdat ik hierin vast niet de enige ben, heb ik een wishlist gemaakt zodat jullie misschien ook wel geïnspireerd raken…

iphone12

Een nieuwe iPhone

Binnenkort mag ik een nieuw telefoon abonnement afsluiten en ik ben mij al een beetje aan het oriënteren. Ik heb nog een aantal maanden waarin ik een keuze moet gaan maken maar ik wil sowieso weer een iPhone hebben. Ik ben namelijk al jaren fan van de iPhone en ik heb inmiddels al heel wat generaties versleten. Op de website van Tele2 zag ik een erg mooi aanbod voorbij komen voor de iPhone 12. Deze nieuwe iPhone heeft een mooi strak design door de hoekige afwerking, heeft een groot OLED beeldscherm en heeft een hele goede camera zodat je perfecte foto’s en video’s kunt maken. Ook vind ik het leuk dat deze telefoon in verschillende kleuren verkrijgbaar is, waarschijnlijk zal ik voor de witte variant gaan.

Een mooie maxi jurk

Ik hou ontzettend van jurkjes en rokken en vooral in de lente en zomer vind ik dit ideale kledingstukken. Het draagt vaak lekker luchtig maar het is niet té bloot, ik ben namelijk altijd wat onzeker over mijn benen en dan is een maxi jurk erg geschikt. Op dit moment ben ik nog op zoek naar dé perfecte maxi jurk, het liefst eentje met een kleurrijke print. Bij My Jewellery zag ik wel wat mooie exemplaren voorbij komen.

hm10

Nieuwe sierkussens voor op de bank

In de winter hou ik over het algemeen meer van de wat ‘warmere’ stoffen. De sierkussens die ik nu op de bank heb liggen zijn bijvoorbeeld gemaakt van fluweel en ik vind dit minder goed passen bij het voorjaar. Voor de lente vind ik sierkussens gemaakt van linnen en katoenen stoffen meer geschikt. Bij de H&M home hebben ze bijvoorbeeld weer een prachtige collectie met de leukste sierkussens voor een klein budget, helemaal top!

Benodigdheden voor een paardenstal

Ik zie je misschien nu denken, benodigdheden voor een paardenstal? Ik zal het je uitleggen, in het begin van de maand mei gaan we een paardenstal bouwen en Kayo (mijn paard) en een paardenvriendje komen dan achter ons huis te staan. Iets waar ik enorm naar uitkijk en ik moet dan uiteraard ook spullen kopen voor de stal. Dit zijn voornamelijk praktische voorwerpen zoals een kruiwagen, bezem, hooivork en automatische drinkbakken. Misschien niet de allerleukste dingen voor op een wishlist, maar wel noodzakelijk.

kitchenaid

Een goede keukenmachine

Zoals jullie wel weten bak ik ontzettend graag en heb ik op mijn blog ook al de nodige recepten met jullie gedeeld. Goede apparatuur is best van belang bij het bakken en iets wat erg hoog op mijn wishlist staat is een mooie keukenmachine. Ik heb er nu ook al wel eentje maar deze is aan vervanging toe. Op de website van Tweakers heb ik al wat machines met elkaar vergeleken en ben ik al wel iets wijzer geworden. Waar mijn hart in ieder geval sneller van gaat kloppen zijn de keukenmachines van Kitchenaid, echter zijn deze wel flink prijzig en moet ik even gaan sparen. Het liefste koop ik er eentje in een matzwarte kleur, dit pas erg goed bij onze interieur.

Comments are closed.