Bezoek thuis is koffie in huis

Bezoek thuis is koffie in huis

Wat doe jij graag als je wat vrienden thuis uitnodigt? Gebruik je alle tijd om bij te kletsen? Of trek je vaak wat spelletjes uit de kast? Wat in ieder geval op zo’n middag of avond niet mag ontbreken is.. lekkere hapjes en drankjes! Vaak wordt gezelligheid geassocieerd met eten en drinken. Van een kopje koffie met een gebakje tot een volledig aangeklede cocktail met wat hapjes. Geniet jij er ook zo van? Vind je het dan ook net zo leuk om dit lekkere eten en drinken op een mooie manier te serveren? Lees dan vooral even verder.

Even een kopje thee op de zondagmiddag met je moeder of een biertje op de zaterdagavond met vrienden. Zulke (misschien stilzwijgende) afspraken zal je waarschijnlijk wel regelmatig op de planning hebben staan. Misschien heb je zelfs standaard wel iets in huis voor als er vrienden, familie, de buren onverwachts langskomen. Of dat mooie kaasplankje die voor die ene date uit het keukenkastje wordt getoverd. Heel vaak komt er bij bezoek ook een drankje of een hapje om de hoek kijken. Het is zo standaard, dat je er misschien niet eens bewust van bent. Hoe bied jij je hapjes aan je bezoek aan? Wij hebben twee merken uitgezocht die het borrelen in stijl uitgevonden hebben.

koffie

Bodum

Ben jij een koffie- of een theedrinker? Het merk Bodum antwoord hier volmondig op: ‘doe maar allebei!’. Niet alleen heeft Bodum alles in huis voor een lekker kopje koffie in de ochtend, maar ook voor een kopje thee in de middag. Van waterkokers tot servies. Geen zin om ’s ochtends úren (lees: 1 minuut) tot je koffieapparaat klaar is? Met een Bodum Cafetiere is je bakje koffie in de ochtend zo gepiept.

Stel: je buurvrouw komt morgen op de thee. Keurig heb je een pakje ‘chocolate-chip’ koekjes in huis gehaald. Ja.. die hele lekkere! Je zit ’s avonds op de bank en denkt: hmm.. toch maar even voorproeven. Stel je voor dat ze tegenvallen! Je legt het pakje vol koekjes naast je op de bank, knippert tijdens het kauwen een paar keer met je ogen en.. da’s pech, alle koekjes weg! Hoe is dat nou zo snel gebeurd! Als zich regelmatig zo’n ‘snaccident’ voordoet bij je thuis (we spreken niet uit ervaring hoor), hebben we een tip voor je: de glazen voorraadpotten van Bodum. Wanneer je hier je koekjes of andere zoetigheden in stopt, staat het niet alleen leuk op tafel. Je verplicht het jezelf op deze manier om er eentje uit te halen. Heel handig om te vermijden dat je gedachteloos een pak koekjes opeet.

wijn

Eva Solo

Het merk Eva Solo komt ook graag op de koffie en thee, maar neemt dan ook een borrel mee! Naast dat Eva Solo ontzettend leuke kopjes en mokken voor koffie en thee heeft, weet Eva Solo ook wel hoe je moet borrelen. Dat is geen straffe koffie!

Van wijnglazen en wijnrekken, tot pizzastenen en grillpannen. Met Eva Solo kan je uitpakken. Het Deense merk heeft naast keukenproducten ook woonaccessoires en artikelen voor de tuin in het assortiment. Het merk bewijst dat design meer is dan alleen de uiterlijke vormgeving van het product. Naast je wijntje een glas water? Eva Solo heeft verschillende karaffen in prachtige warme kleuren, frisse kleuren, maar ook de wat meer veilige kleuren. Niet alleen de karaffen, maar alle producten van Eva Solo voldoen aan deze beschrijving. Verras je bezoek met lekker eten en drinken in een mooi jasje!