Online shoppen bij Sostrene Grene

Online shoppen bij Sostrene Grene

sos1

Er is één winkel waar ik uren rond zou kunnen kijken, namelijk bij Sostrene Grene. Deze Deense winkel zit inmiddels op meerdere plekken in Nederland en verkoopt de allerleukste spulletjes voor o.a. je interieur maar ook heel leuke kinderspullen. Naast dat ze een ontzettend leuke assortiment hebben, is het ook nog eens super betaalbaar. In Groningen is ook een vestiging maar sinds het Corona virus vermijd ik toch wel de binnenstad.

Al heel lang vroeg ik mij af of er misschien nog eens een webshop zou komen en ik kan je nu vertellen, die is er! Ze hebben nog niet een heel uitgebreid online assortiment maar wie weet komt dat nog. Maar hoe leuk is het dat je nu vanuit je luie stoel heerlijk kunt rondneuzen en je digitale mandje kunt vullen. Ik zal vast en zeker binnenkort wel een bestelling bij Sostrene Grene plaatsten, gezien ik genoeg leuke dingen zie!