10 tips to keep it cool!

 

summer90

De komende dagen maar ook vandaag zal de temperatuur flink stijgen, de zomer is nu echt begonnen! Persoonlijk ben ik niet een enorme fan van dit warme (uh hete) weer maar ik vrees dat ik het ermee moet doen. Gelukkig zijn er wel genoeg tips om het allemaal wat dragelijker te maken, hieronder vind je 8 tips to keep it cool…

 • Draag het liefst geen synthetische kleding maar ga voor luchtige kleding gemaakt van katoen/linnen. In synthetische kleding, zoals bijvoorbeeld nylon, ga je erg snel zweten en daarnaast laat deze stof niet zoveel lucht door.
 • Kies voor luchtige schoenen, het liefst schoenen die ook gemaakt zijn van een natuurlijk materiaal. Vermijd schoenen gemaakt van bijvoorbeeld kunststof maar kies liever leer of canvas.
 • Heel logisch misschien maar drink voldoende, het liefst water. Vaak verlies je meer vocht dan dat je in de gaten hebt, helemaal als je buiten bent, of voor een ventilator zit of in een ruimte bent met een airconditioner. En wil je het water een lekker smaakje geven, voeg dan bijvoorbeeld schijfjes citroen en muntblaadjes aan het water toe voor een extra verfrissend effect.
 • Eet niet te zware maaltijden, neem liever 5 tot 6 keer lichte maaltijden op een dag zoals bijvoorbeeld (maaltijd)salades. Een zware maaltijd kost het lichaam namelijk meer energie om te verbranden waardoor je het juist extra warm krijgt. Zorg ook dat je wat extra zout binnenkrijgt, dit verlies je namelijk door te zweten. Neem bijvoorbeeld een kopje bouillon of neem een bakje chips.
 • Kies als tussendoortje fruit, dit is niet alleen een gezonde keus maar ook nog eens verfrissend. Leg het fruit bijvoorbeeld in de koelkast voordat je het opeet. Of maak zelf fruitijsjes. Dit kun je heel makkelijk doen door waterijsvormpjes te kopen en deze te vullen met stukjes vers fruit (bijv. aardbei, meloen, kiwi, blauwe bessen etc.) en vul de “gaatjes” op met een lekker fruitsapje of limonade. Ook een fijne tip: ik koop tegenwoordig bij de AH diepvries mango blokjes. Dit doe ik samen met een paar grote eetlepels Griekse of Turkse Yoghurt in een maatbeker. Met een staafmixer maak ik hier dan heerlijke en gezonde yoghurt ijs van. Echt heel lekker en ook een succes bij mijn kindjes.
 • Vul een plantenspuit met koud water, zo kun je tussendoor even lekker je gezicht opfrissen, dit houdt letterlijk en figuurlijk je hoofd koel.
 • En zit je er echt even doorheen, dan is een maskertje met een lekker verkoelend effect een super goede tip. Kies een masker met bijvoorbeeld; munt en/of komkommer of ga zelf aan de slag. Meng bijvoorbeeld wat yoghurt, komkommer en munt en smeer dit op je gezicht, ook lekker om te gebruiken als je toch net iets te lang met je gezicht in de zon hebt gezeten. Of leg even een kant-en-klaar masker een tijdje in de koelkast.
 • Ook is het heel fijn om een washandje nat te maken en deze even voor een tijdje in de diepvries te leggen. Een koude washand op je hoofd of in je nek zorgt direct voor wat verkoeling.
 • Soms kan het in huis erg benauwd worden, hou daarom alles zo goed mogelijk dicht. Sluit de gordijnen en laat de warmte van buiten niet naar binnen komen. Mocht het toch gaan regenen in de avond, zorg dan dat je alles juist lekker tegen elkaar openzet zodat het wat kan afkoelen en dat scheelt toch al vaak een graadje of 1 a 2.
 • Maak een lekker voetenbad met daarin koud water, dit werkt heel goed om jezelf wat verkoeling te geven.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips. Mocht jezelf ook een tip hebben laat dit dan vooral weten bij de comments!

 

27 Comments on 10 tips to keep it cool!

 1. best cbd gummies
  17 juli 2020 at 20:16 (3 weken ago)

  I’m the business owner of JustCBD company (justcbdstore.com) and I’m presently seeking to grow my wholesale side of business. I am hoping someone at targetdomain give me some advice . I considered that the most ideal way to do this would be to talk to vape companies and cbd retailers. I was hoping if anybody could recommend a qualified web-site where I can buy CBD Shops B2B Email Marketing List I am currently checking out creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. On the fence which one would be the best option and would appreciate any support on this. Or would it be much simpler for me to scrape my own leads? Ideas?

  Beantwoorden
 2. ликвидация ООО
  22 juli 2020 at 02:14 (2 weken ago)

  процесс, требующий очень вдумчивого и аккуратного подхода читайте ответы юристов ликвидация ООО а так же процедура банкротства ооо с долгами

  Beantwoorden
 3. Umut Alpaslan
  22 juli 2020 at 18:47 (2 weken ago)

  This excellent website really has all of the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

  Beantwoorden
 4. Scopiers
  23 juli 2020 at 00:18 (2 weken ago)

  I could not refrain from commenting. Well written!

  Beantwoorden
 5. Kratom Pills
  23 juli 2020 at 12:02 (2 weken ago)

  Pretty! This was an extremely wonderful post. Thank you for supplying this info.

  Beantwoorden
 6. Carol Terault
  24 juli 2020 at 21:49 (2 weken ago)

  Pretty! This has been an incredibly wonderful article. Thanks for providing this info.

  Beantwoorden
 7. Tribe Of Dads
  25 juli 2020 at 03:27 (2 weken ago)

  I love it when folks get together and share thoughts. Great blog, keep it up!

  Beantwoorden
 8. Yago Mattress
  25 juli 2020 at 19:01 (2 weken ago)

  I’m excited to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you bookmarked to check out new things on your web site.

  Beantwoorden
 9. E Backers
  25 juli 2020 at 23:42 (2 weken ago)

  Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It will always be exciting to read content from other writers and use a little something from other sites.

  Beantwoorden
 10. Aid Pharmacy
  26 juli 2020 at 20:12 (2 weken ago)

  Can I just say what a comfort to find someone that truly knows what they’re talking about online. You actually know how to bring an issue to light and make it important. A lot more people ought to look at this and understand this side of the story. I was surprised that you’re not more popular given that you most certainly possess the gift.

  Beantwoorden
 11. reverse phone
  27 juli 2020 at 04:26 (1 week ago)

  I was more than happy to discover this page. I want to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and i also have you saved as a favorite to check out new things on your web site.

  Beantwoorden
 12. Shore Ditch
  28 juli 2020 at 00:18 (1 week ago)

  This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped me. Appreciate it!

  Beantwoorden
 13. Bomme Studio
  28 juli 2020 at 11:08 (1 week ago)

  Pretty! This has been an extremely wonderful post. Many thanks for supplying these details.

  Beantwoorden
 14. Tic Tac
  29 juli 2020 at 03:54 (1 week ago)

  An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been conducting a little research on this. And he in fact ordered me breakfast due to the fact that I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to talk about this subject here on your internet site.

  Beantwoorden
 15. Horchata
  29 juli 2020 at 23:01 (1 week ago)

  Next time I read a blog, I hope that it doesn’t disappoint me just as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read, nonetheless I really thought you would probably have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of complaining about something that you can fix if you were not too busy searching for attention.

  Beantwoorden
 16. site
  31 juli 2020 at 21:22 (5 dagen ago)

  I blog frequently and I seriously thank you for your content. This article has really peaked my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new details about once a week. I opted in for your RSS feed too.

  Beantwoorden
 17. GLR Fasteners
  1 augustus 2020 at 02:16 (5 dagen ago)

  Next time I read a blog, Hopefully it doesn’t disappoint me as much as this particular one. After all, Yes, it was my choice to read through, but I really thought you’d have something useful to talk about. All I hear is a bunch of crying about something you can fix if you weren’t too busy seeking attention.

  Beantwoorden
 18. dark techno DJs
  2 augustus 2020 at 04:00 (4 dagen ago)

  This is the perfect webpage for anybody who wants to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that has been discussed for ages. Excellent stuff, just wonderful!

  Beantwoorden
 19. Branch Right
  2 augustus 2020 at 11:49 (4 dagen ago)

  Good information. Lucky me I found your site by chance (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!

  Beantwoorden
 20. sim so dep
  2 augustus 2020 at 13:59 (4 dagen ago)

  Good web site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours these days. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

  Beantwoorden
 21. 1st Counsel
  4 augustus 2020 at 02:40 (2 dagen ago)

  This is a topic that is close to my heart… Best wishes! Where are your contact details though?

  Beantwoorden
 22. Serene Media
  4 augustus 2020 at 02:49 (2 dagen ago)

  Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that will make the largest changes. Many thanks for sharing!

  Beantwoorden
 23. Ideal Fix
  4 augustus 2020 at 14:49 (2 dagen ago)

  I was able to find good advice from your articles.

  Beantwoorden
 24. Mt Drain
  4 augustus 2020 at 15:01 (2 dagen ago)

  I blog often and I genuinely thank you for your content. This great article has truly peaked my interest. I will bookmark your blog and keep checking for new details about once a week. I opted in for your Feed as well.

  Beantwoorden
 25. Alpha Surety Bonds
  5 augustus 2020 at 00:58 (1 dag ago)

  I like looking through an article that will make people think. Also, many thanks for allowing me to comment!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *