Meer sfeer in de badkamer

Meer sfeer in de badkamer

Tijdens de coronacrisis zijn wij Nederlanders massaal aan het klussen geslagen. Niet zo gek natuurlijk, want nu een groot deel van ons sociale leven stilstaat houden veel tijd over. Zit je zelf al tijden tegen een klus aan te kijken, of begin je je te ergeren aan bijvoorbeeld je verouderde badkamer nu je veel meer thuis zit? Dan is nu het moment om aan de slag te gaan! Wij hebben de mooiste badkamertrends alvast voor je op een rijtje gezet.

bathroom2

Robust en stoer

Helemaal van nu zijn robuuste badkamermeubelen van mooie, natuurlijke materialen. Vooral hout zien we steeds vaker terug in de badkamer. Houten badkamermeubelen stralen warmte uit en geven je badkamer meteen een stoer karakter met een landelijk tintje. Een houten badkamermeubel laat zich daarnaast perfect combineren met veel verschillende stijlen. Zo doet hout het altijd goed in combinatie met industriële items van staal, maar ook in een Japanse zen badkamer voelt hout zich prima thuis. Kan jouw badkamer wel wat extra sfeer gebruiken? Dan is een houten badkamermeubel misschien wel iets voor jou!

bathroom1

Het wellness gevoel

De spa- en wellness faciliteiten blijven voorlopig nog wel even gesloten, maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van het echte spa gevoel! Met een paar simpele aanpassingen tover je je badkamer om in een echte privé-spa. Denk aan luxe waskommen met een watervalkraan, grote zachte handdoeken, en vergeet ook de geurstokjes niet! Een makkelijke manier om je badkamer meer sfeer te geven is door je oude badkamermeubel te vervangen. Verruil je saaie witte wasbak door een mooie waskom met houten onderkasten en voor je het weet is je badkamer een echte relaxplek waar je je even kunt terugtrekken.

bathroom3

Zwevende badkamermeubels

Is je badkamer niet zo groot en wil je een ruimtelijk effect creëren? Kies dan voor zwevende badkamermeubelen. Deze badkamermeubelen houden de vloer vrij waardoor de ruimte groter lijkt. Een bijkomend voordeel is dat een vloer die niet volstaat met meubels makkelijker schoon te maken is. Wel zo fijn voor als we straks weer ons drukke leven kunnen hervatten!

Een badkamermeubel vervangen is een kleine klus met groots resultaat. Steek dus de handen uit de mouwen en wie weet heb jij straks eigenhandig een prachtige sfeervolle badkamer gecreëerd!