Leuke lunchboxen voor kids!

Nog twee maanden en dan is het al zo ver, dan gaat Emre naar de basisschool. Bij het typen van deze zin krijg ik al direct een brok in mijn keel. Ik vind het nogal wat en ik verbaas me oprecht hoe snel de afgelopen vier jaar voorbij zijn gegaan. Vanaf dat Emre is geboren is hij altijd bij mij geweest gezien ik een thuisblijfmoeder ben. Hij is wel de afgelopen twee jaar op de dinsdag en donderdag- middag naar de peuterspeelzaal geweest, maar verder was hij altijd bij mij thuis. Het wordt dus voor ons beide wennen maar ik weet ook zeker dat het voor zowel Emre als voor mij ook goed is.

We gaan hier thuis dus een nieuwe fase in, we hebben namelijk binnenkort een kind die gewoon naar de basisschool gaat. Bij deze fase horen ook allerlei nieuwe dingen, bijvoorbeeld dat de kindjes op school lunchen en ik ben dus alvast op zoek gegaan naar een leuke en praktische lunchbox om mee te geven. Hieronder heb ik allerlei leuke verzameld en ik ben benieuwd wat jouw favoriet is?

lunchboxen

1. Rex Inter. €14,95 / 2. Lesser & Pavey €9,95 / 3. Voordehap.nl €17,95 / 4. Liewood €32,95 / 5. Royal VKB €16,95 / 6. A Little Lovely Company €7,99 / 7. Petit Monkey €7,99

Comments are closed.