Mijn wishlist voor het nieuwe jaar!

We zijn alweer aan het einde van het jaar en voor je het weet begint 2020. Ik ben een beetje aan het nadenken over volgend jaar, want wat wil ik allemaal bereiken, heb ik bepaalde doelen en zijn er nog dingen die ik graag wil hebben? Ik merk namelijk dat ik de afgelopen twee jaren minder snel spullen koop. Ik ga bijvoorbeeld nu liever voor één mooie jurk, die wat duurder is, dan bijvoorbeeld vijf verschillende jurkjes. Ik denk veel bewuster na over de dingen die ik koop en ik stel mezelf regelmatig de vraag, heb ik het écht nodig en ga ik het ook écht gebruiken? Omdat ik hier wat bewuster over nadenk consumeer ik een stuk minder en kies ik ook sneller voor kwalitatief goede spullen. Voor het nieuwe jaar heb ik een aantal dingen op mijn verlanglijst staan, items die ik ergens volgend jaar graag wil kopen…

wishlist101

  1. Af en toe werk ik wel eens aan mijn blog buitenshuis, bijvoorbeeld op het kantoor bij mijn man. Wanneer ik niet thuis werk moet uiteraard mijn laptop mee en deze neem ik altijd los mee inclusief bijbehorende kabels. Niet bepaald praktisch en een laptoptas zal dan ook zeker geen overbodige luxe zijn. Dit is dus echt een item die ik goed zou kunnen gebruiken en deze mooie tas is van Bagageonline.nl. Deze vind ik erg leuk gezien het niet zo’n standaard laptoptas is, het lijkt eerder op een mooie handtas en past bij veel verschillende outfits. Deze tas kost €139,95.
  2. Ook zou ik heel graag een nieuwe vloerkleed willen gezien die van ons al wat versleten is en hier en daar wat vlekken heeft, dit maakt het vloerkleed er niet mooier op. Op zich is diegene die we nu hebben qua patroon ontzettend leuk en staat die ook heel goed bij ons interieur, alleen zou ik nu graag een kleed willen die wat wolliger en wat unieker is. Deze leukerd is van Benuta en is verkrijgbaar vanaf €94,95.
  3. Wat ook al een tijdje op mijn wishlist staat en wat ik tot nu toe steeds heb uitgesteld, vooral vanwege de vele kosten die je maakt met een verhuizing, is een metalen zwarte kast voor in de woonkamer. We hebben nu alweer een aantal jaren een bakkerskast maar vind deze wat onrustig ogen in ons nieuwe interieur. Deze prachtige metalen kast koop je bij Loods 5 en kost €899,- (nog even doorsparen dus!).
  4. Wie mij al wat langer volgt weet dat ik dol ben op bakken. Ik heb op dit moment al een keukenmachine, echter begint deze het een beetje te begeven. En als ik iets heb ontdekt de afgelopen jaren is dat een keukenmachine onmisbaar is wanneer je van bakken houdt. Het is ontzettend makkelijk om zo’n ding te hebben en ik zou zeker niet meer zonder willen. Dit keer zou ik heel graag een wat duurdere willen, bijvoorbeeld deze van Smeg die rond de 499 Euro kost. Het is een behoorlijke investering maar je kunt waarschijnlijk jarenlang plezier hebben van deze prachtige keukenmachine.
  5. Ten slotte staat er ook nog een cuff armband op de lijst. Ik had namelijk een hele mooie met de quote; ‘Say yes to new adventures’. Helaas ben ik deze kwijtgeraakt maar ik zou graag weer een nieuwe willen. Ik vind de quote: ‘She believed she could so she did’ erg mooi en motiverend en deze armband vind ik erg mooi. Deze cuff is te verkrijgen via Etsy en kost rond de 20 Euro.

Dit zijn de items die op mijn wishlist staan, heb jij ook dingen die je graag zou willen hebben? 

Comments are closed.