Leuke tafelzeilen voor in je interieur

Wanneer je mij vraagt wat ik het minst leuk vind aan het hebben van kinderen, vind ik dat best lastig te zeggen. Het hebben van een gezin vind ik geweldig en ik geniet hier enorm van maar als ik dan toch iets moet verzinnen, dan is het de rommel en viezigheid in huis. Ik vind het fijn als mijn huis netjes en schoon is maar met twee kleine koters is dat een mega uitdaging en eigenlijk niet te doen. Vooral tijdens de eetmomenten is het altijd een flinke bende, vooral nu Milas in de fase zit dat hij alles zelf wil doen. Hij wil vooral graag zelf eten maar kan dat eigenlijk nog niet zo heel goed, het resultaat na het eten is een ontzettende vieze tafel, stoel en vloer. Je begrijpt, een tafelzeil hier thuis is geen overbodige luxe!

Een tafelzeil voor elke interieur

Wanneer ik denk aan tafelzeil moet ik direct aan vroeger denken, we hadden er altijd eentje op tafel liggen tijdens het eten al waren ze toen nog lang niet zo leuk als tegenwoordig. Je hebt nu ontzettend veel leuke met allerlei patroontjes en kleuren en ik denk dat er voor iedereen wel wat bij zit. Het is immers wel leuk als een tafelzeil bij je interieur en stijl past. Een tafelzeil is overigens niet alleen handig tijdens het eten maar is ook perfect wanneer er geknutseld wordt, bijvoorbeeld wanneer je kind gaat verven. Je kunt het achteraf heel makkelijk en snel afnemen met een vochtige doek en je tafel blijft gewoon lekker schoon. De meeste tafelzeilen worden gemaakt van PVC en hierdoor hebben ze een lange levensduur. Wat ook heel handig is, is dat je zelf een maat door kan geven waardoor het zeil perfect op tafel past. Hieronder zie je mijn favoriet…

tafelzeil1

Gecoate tafellinnen voor een stijlvolle uitstraling

Wat ik persoonlijk nog leuker vind zijn de gecoate tafellinnen. Dit tafelzeil heeft de looks van een stoffen tafelkleed maar heeft een gecoat laagje waardoor je dit heel makkelijk schoon kan maken en houden. Je kan het in de meeste gevallen zelfs wassen op 30 graden en dat is helemaal fijn. Ik vind dat een gecoate tafellinnen een wat stijlvollere uitstraling heeft en zo op het eerste oog lijkt het ook gewoon op een normaal tafelkleed. Ook deze variant heb je in allerlei mooie kleuren en patroontjes en hieronder zie je mijn favoriet…

tafelzeil2

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jij van tafelzeil vindt en of je het zelf ook op je tafel hebt liggen? En welke van mijn favorieten vind jij de leukste, laat het vooral weten hieronder in de reacties!

(Dit artikel is in samenwerking met tafelzeilonline.com)

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *