3 x inspiratie voor jouw droombruiloft!

Mijn zus en zwager gaan deze zomer trouwen, super leuk! Nadat mijn zwager mijn zus ten huwelijk had gevraagd, kreeg ik al snel de vraag of ik zou willen helpen bij de aankleding van de bruiloft. Maar natuurlijk! Zij weten natuurlijk als geen ander dat ik het altijd heel leuk vind om de verjaardagen van Emre en Milas leuk aan te kleden en dat dit helemaal mijn ding is. En hoe leuk is het dan dat ik ben gevraagd voor deze leuke, uitdagende maar ook spannende klus.

Uiteraard ben ik al een tijd bezig maar voordat ik echt begon had ik drie verschillende moodboards gemaakt voor hun om uit te kiezen. Want voor welke stijl wilden ze gaan? Het leek mij heel leuk om deze moodboards met jullie te delen, want wie weet zoek jij ook inspiratie voor jouw droombruiloft. Hieronder de drie verschillende stijlen die wat mij betreft perfect zijn voor een zomerse bruiloft.

Vintage stijl wedding

vintagebruiloft1

Bohemian stijl wedding

bruiloftbohemian

Summer Chique wedding

bruiloft3

Wanneer de bruiloft van mijn zwager en zus is geweest zal ik meer delen over alle dingen die ik heb bedacht en heb gemaakt. Voor nu hou ik dat natuurlijk nog even geheim! Hopelijk hebben jullie wat inspiratie gekregen van dit artikel en ben ik ook heel erg benieuwd welke jij van de 3 stijlen het leukste vind?

Comments are closed.