Boektip: Mam en pap vertellen over jou

mamenpap1

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie invulboek voor Emre. Ik vind het namelijk erg leuk om herinneringen in een boek vast te leggen zodat hij dit later terug kan lezen. De tijd gaat namelijk zo snel en het is ontzettend jammer als je allerlei ontwikkelingen en grappige momenten vergeet, daarom is een boek waarin je dit kunt vastleggen ideaal. Na een kleine zoektocht kwam ik uit bij het boek ‘Mam en pap vertellen over jou’ en ik zal binnenkort een tweede exemplaar bestellen voor Emre’s broertje.

In het boek wat bestaat uit maar liefst 176 pagina’s heb je de ruimte om van alles over je kind in te vullen, van voor de zwangerschap tot aan de tienerjaren. Zowel papa als mama hebben ruimte om in het boek te schrijven en zo ontstaat er een heel persoonlijk verhaal. Voor elk levensjaar heb je een hoofdstuk en hierin worden allerlei vragen gesteld waarop je antwoord kunt geven. In het boek is ook genoeg ruimte om foto’s en andere documenten te plakken en dat maakt het boek nóg leuker wat mij betreft.

Het boek ‘Mam en pap vertellen over jou’ is overigens ook erg mooi vormgegeven, namelijk simpel en tijdloos waardoor het boek over 15 jaar zeker niet gaat misstaan in een boekenkast. Dit boek is erg tof om bijvoorbeeld cadeau te doen aan je kind zodra deze het ouderlijk huis verlaat (gelukkig duurt dit nog heeeel lang…).

Mam en pap vertellen over jou is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en kost €20.

 

Comments are closed.