Tip: Het Flow Tekenboek

Wie mij al wat langer volgt weet misschien dat ik dol ben op tekenen, op mijn blog en Instagram heb ik namelijk wel eens iets gedeeld. Alleen teken ik veel te weinig en dat is best jammer. Mijn doel voor dit jaar is dan ook om weer eens wat vaker mijn tekenspullen uit de kast te halen. En om het wat leuker te maken kocht ik het Flow Tekenboek, dit is een boek boordevol tekeninspiratie en kleine tekenlesjes. Hoe leuk is dat?!

flow1

Het Flow Tekenboek is een extra uitgave van Flow magazine en staat vol met stap-voor-stap tekenlesjes van Flow-illustratoren. Zo kun je denken aan; hoe teken ik een mooie plant, een theekopje of een vintage schemerlamp? In maar liefst 23 tekenlesjes leer je hoe je van alles en nog wat kunt tekenen. Daarnaast krijg je ook tips en trucs en informatie over de verschillende tekenmaterialen waarmee je kunt werken. In het boek vind je ook nog leuke lege ansichtkaartjes waarmee je zelf aan de slag kunt gaan en een aantal vellen overtrekpapier.

flow333

flow222

flow22222

Als je net als ik tekenen leuk vindt, dan weet ik eigenlijk wel zeker dat je dit boek erg tof gaat vinden. Het boek is zowel geschikt voor mensen die goed kunnen tekenen als mensen die er wat minder goed in zijn. Volgens Flow gaat het vooral om het plezier van tekenen en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn! Ik sta in ieder geval te popelen om ermee aan de slag te gaan…

Het Flow tekenboek is o.a. te koop bij Flowmagazine.nl, Sissy-Boy & Bol.com en kost €9,95.

Comments are closed.