Ps door Sanne back in business

Op 17 december plaatste ik mijn laatste artikel van het jaar 2016 en daarna bleef het stil op mijn blog. Het afgelopen jaar was een mooie periode, een jaar met veel veranderingen en op z’n tijd soms best pittig. Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten ben ik in maart mama geworden van Emre en mijn allergrootste wens is hiermee uitgekomen. Het moederschap is mooi, mijn zoontje maakt mij onwijs gelukkig maar soms is mama zijn ook best zwaar…

personal1

Je kindje komt direct (logisch) op nummer 1, je hebt weinig tijd voor jezelf en het moederschap kan je ook best onzeker maken. Want natuurlijk wil je het allemaal in één keer goed doen, je wilt immers je kindje niet tekort doen maar hiermee leg je ook wel een druk op je eigen schouders. Ondanks dat het af en toe pittig is, zou ik het écht voor geen goud meer willen missen. Ik merk wel dat ik het nog steeds lastig vind om een goede balans te vinden. En dat is ook één van de redenen waarom het op mijn blog wat stiller is en dat vind ik best jammer. Het bloggen mis ik behoorlijk en daarom wil ik dit weer op gaan pakken. Ik zal niet dagelijks een artikel online zetten, hier heb ik gewoonweg geen tijd meer voor, maar ik zal zeker de komende tijd weer artikelen gaan plaatsen. Ik heb al een lijstje gemaakt met allerlei leuke artikel ideeën en ik zit te popelen om hiermee aan de slag te gaan…

Artikelen die jullie de komende tijd kunnen verwachten, zijn o.a: kinderkamer inspiratie, recepten, leuke films en DIY’s. Ook zal ik wanneer ik de tijd heb weer eens een video op gaan nemen met al mijn favorieten van de afgelopen tijd. Genoeg plannen zoals jullie kunnen lezen…

Liefs,

Sanne

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on Ps door Sanne back in business

 1. Nicky
  31 januari 2017 at 09:23 (3 jaar ago)

  Welkom terug! Heb je artikelen en video’s zeker gemist de afgelopen tijd. :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 februari 2017 at 21:36 (3 jaar ago)

   Dank je wel! En ergens leuk om te lezen dat je de artikelen en video’s hebt gemist! Ik heb het ook gemist :)

   Beantwoorden
 2. Lindsay
  2 februari 2017 at 13:38 (3 jaar ago)

  Ik begrijp het maar al te goed hoor. Mama zijn is soms zo vermoeiend, als je dan even de tijd hebt om uit te blazen, wil je gewoon eens even niets doen en niet per se werken aan je blog. Ik mis je artikels wel heel erg, dit is altijd een van mijn favoriete blogs geweest! Ik zou het dus heel fijn vinden als je weer wat meer zou gaan bloggen :-)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 februari 2017 at 21:38 (3 jaar ago)

   Dank je voor je begrip en idd, het kan soms best vermoeiend zijn en dan is niets lekkerder dan op de bank te ploffen en even helemaal niks. Leuk om te lezen dat mijn blog één van je favoriete blogs was/is. Ik hoop dat je mijn artikelen weer kan waarderen :)

   Beantwoorden
 3. Christa
  12 februari 2017 at 18:37 (3 jaar ago)

  Af en toe kwam ik even kijken op je blog en nu ben je er weer!!! Leuk :D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *