10 redenen waarom ik dol ben op het najaar!

herfst1110

Volgens mij heb ik op mijn blog inmiddels vaak genoeg aangegeven dat ik dol ben op het najaar. De zomer vind ik best leuk, voor heel eventjes dan, maar de herfst en winter zijn by far mijn favoriete seizoenen. Ik vind dit nazomerweer dan ook helemaal niks en kijk smachtend uit naar harde regen, wind, vallende blaadjes en dalende temperaturen. Ik ben dol op het najaar omdat…

☁ ik weer heerlijk onder een fleece dekentje kan liggen op de bank, so cozy!

☁ je geen omkijken meer hebt naar de tuin.

☁ ik hete chocolademelk met slagroom veel lekkerder vind smaken in de herfst dan in het rest van het jaar.

☁ bakken in het najaar een hele gezellige bezigheid is (en lekkerder smaakt).

☁ ik niet meer in ons veel te warme auto hoef en dus eindelijk weer zweetvrij van A naar B kan.

☁ ik dol ben op sjaals, warme laarsjes en grof gebreide vesten en dit kan straks allemaal weer aan.

☁ mijn bed het lekkerst ligt in het najaar en vooral als het ook nog regent buiten.

☁ we gezellige feestdagen hebben zoals Kerst en Sinterklaas.

☁ ik het huis gezellig kan maken met heel veel kaarsjes en andere freubels.

☁ ik dol ben op stampotjes, vooral hutspot met een runderrookworst of een bal gehakt!

Ben jij net als ik ook zo dol op het najaar, of ben je meer een zomertype? Welke dingen vind jij leuk aan de herfst?

4 Comments on 10 redenen waarom ik dol ben op het najaar!

 1. Debbie
  26 september 2016 at 18:20 (4 jaar ago)

  Hear hear! Ik ben het helemaal met je eens. Ben alleen niet zo’n warme chocomelfan, geef mij maar een lekker cappuccino.

  Beantwoorden
 2. Estelle Adams
  23 juli 2020 at 02:38 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Spanish Single Mom living in Fort Worth, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 3. Marilyn Jackson
  5 augustus 2020 at 12:57 (4 dagen ago)

  Lifecell actually helps fade away wrinkles and fine lines around the eyes. Even though it takes some time to show visible effects, it does work. Also, the company has lots of other products in their range like eye creams, cleansers and a plumping treatment which are of the same quality and which also have no side effects. There could be a chance that they might not be suitable for all skin types so if you have any skin allergies, you should use them with care.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *