Babykamer inspiratie!

Zodra je zwanger bent komt er een heleboel op je af. Je moet ontzettend veel dingen regelen, van praktische zaken zoals de kraamhulp, je moet een hele baby uitzet verzamelen en er moet uiteraard een babykamer worden ingericht. En dat laatste is toch stiekem wel één van de leukste dingetjes om te doen. Toen ik ontdekte dat ik zwanger was wist ik meteen hoe ik de kamer zou gaan inrichten, namelijk met pastelkleuren, wolkjes, simpele strakke meubeltjes en dat met een Scandinavisch tintje. Ik heb heel Pinterest afgestruind voor de nodige inspiratie en het leek mij wel leuk om ook jullie wat inspiratie te geven voor een baby/kinderkamer…

baby18

baby17

baby12

baby15

baby14

baby11

baby10

baby9

baby8

baby7

baby6

baby5

baby4

baby3

baby2

baby1

baby

Binnenkort zal ik wat leuke collages op mijn blog plaatsen met daarin verschillende stijlen babykamers, hou mijn site dus goed in de gaten als je hier nieuwsgierig naar bent. 

(bron afbeeldingen: http://www.stijlvolstyling.com, Welke.nl, Whatiwouldbuy.com, Binti Home, Eef Lillemor, idainteriorlifestyle.com)

2 Comments on Babykamer inspiratie!

 1. Tineke
  12 november 2015 at 21:38 (6 jaar ago)

  Hele mooie inspiratie, ik weet ook al precies hoe ik onze babykamer ga inrichten!
  Liefs

 2. Jennifer
  9 december 2015 at 18:37 (6 jaar ago)

  Wat een leuke inspiratie! Melle heeft nu 2 maanden zijn eigen kamer, maar eigenlijk moet er nog wat aan gebeuren, maar we weten nog steeds niet zo goed hoe we dat nou willen hebben. Lekker even inspiratie kijken dus! 🙂