DIY Poster ‘Life is like riding a Bicycle…’

DIY Poster ‘Life is like riding a Bicycle…’

posterart1

Zo af en toe vind ik het heel leuk om mijn woonkamer wat te veranderen, vaak met het aanpassen van woonaccessoires. Op dit moment heb ik een hele grote liefde voor de kleur ‘okergeel’. Al een tijdje heb ik wat accessoires in deze vrolijke kleur maar ik vond dat deze kleur nog wel wat meer terug mocht komen. Daarom besloot ik zelf een typografische poster in A4 formaat te ontwerpen en uit te laten printen zodat ik deze in een lijstje kan doen…

Omdat ik zo blij ben met het resultaat kun je de poster gratis op mijn site downloaden. Ik heb de poster in verschillende kleuren gemaakt en hieronder kun je klikken op de links en ze bekijken. Ook nog even een tip wat betreft printen, mocht je zelf geen kleurprinter hebben dan kun je dit heel goedkoop via Staples.nl (niet gesponsord) doen (mijn printje heeft mij 97 cent gekost). Binnen een dag is je printje klaar en kun je het ophalen in één van de dichtstbijzijnde Staples vestigingen.

posterart3

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de poster vinden? Mocht je de poster gebruiken in je interieur, ik zou het erg leuk vinden om hier een foto van te zien. Binnenkort zal ik ook drie verschillende ansichtkaarten op mijn blog plaatsen, so stay tuned!

Poster Mintgroen | Poster Early Dew | Poster Okergeel | Poster Roze | Poster Taupe