Win 1 van de 2 Lucardi More Initials kettinkjes

lucardi01

(Deze winactie is verlopen) Zoals jullie weten bestaat mijn blog nu alweer zes jaar en ter ere daarvan heb ik allerlei leuke winacties deze maand. De winactie van vandaag is extra leuk omdat die perfect past bij Valentijnsdag. Ik mag namelijk in samenwerking met Lucardi twee bezoekers blij maken met een ‘More Initials’ kettinkje. Maar eerst zal ik even wat meer vertellen over dit nieuwe sieraad…

Tegenwoordig is het heel erg hip om je eigen sieraden samen te stellen, op die manier kun je een sieraad heel persoonlijk maken. Met de More Initials kettinkjes van Lucardi kun je een ketting samenstellen met verschillende bedeltjes verkrijgbaar in allerlei vormpjes. Zo kun je een ketting samen stellen die helemaal bij je stijl past. De kettinkjes en bedeltjes zijn verkrijgbaar verschillende kleuren, namelijk; zilver, goud en rosé goud. Op deze pagina kun je de verschillende bedeltjes bekijken en kun je alvast wat inspiratie opdoen.

lucardi1

Ook ik mocht een ketting uitzoeken en ik ging voor een goudkleurige ketting met daaraan gouden bedeltjes. Aan mijn ketting hangt een klavertje vier, een hartje en een ronde bedel met daarin een zirkonia steentje. Ik ben heel blij met mijn kettinkje, vooral omdat die heel mooi fijn en niet zo opvallend is.

En ter ere van mijn 6-jarig blogbestaan geef ik twee ‘More Initials kettinkjes’ weg, twee bezoekers maken dus kans op dit mooie sieraad. Als je wint mag je een ketting uitzoeken + maximaal 3 bedeltjes. Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg mijn blog op Bloglovin en Like dit artikel
 • Laat weten in een comment hieronder dat je meedoet en welke bedeltjes jij zou uitkiezen mocht je winnen.

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op een Lucardi More Initials ketting. Meedoen kan t/m 10 februari 2015. Ik wens jullie veel succes!

135 Comments on Win 1 van de 2 Lucardi More Initials kettinkjes

 1. Kim
  6 februari 2015 at 12:18 (7 jaar ago)

  Oh wauw wat een gave winactie zeg. Ik ben echt verliefd op zulke kettinkjes. Less is more! Ik doe daarom zeker mee. Ik zou voor het zilveren kettinkje gaan met 3 bedeltjes namelijk: het zilveren klavertje voor wat extra geluk, Een rose gouden hartje voor de liefde en steun die ik mensen wil geven en het zilveren diamantje voor wat zonnestralen in mijn leven.

  Veel plezier met een winnaar kiezen!

  Heel veel liefs,
  Kim.

 2. Nynke
  6 februari 2015 at 12:38 (7 jaar ago)

  Eerst gefeliciteerd natuurlijk! Dat is al een hele tijd. Ik ga denk ik voor een zilveren hoefijzer en een letter of een klavertje.

 3. Irene Elbertsen
  6 februari 2015 at 12:42 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 6 jarige blog! Ik doe graag mee met je win actie! Ik zou gaan voor het klaverblad voor mijn zus en mij 🙂
  Greets Irene

 4. femketje
  6 februari 2015 at 13:17 (7 jaar ago)

  gaaf ik doe graag mee 😀 ik zou denk ik voor een letter F, een hartje en een klavertje 4 gaan als bedeltjes 🙂

 5. Mariska
  6 februari 2015 at 13:21 (7 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 6 jarige bestaan!!!

  Wat vind ik jou ketting toch prachtig. Vooral omdat ik zou precies jdezelfde volgorde zou doen. Want geluk en liefde vind ik de laatste tijd erg belangrijk. Ik zit de laatste tijd knel met mezelf, maar het enigste wat je nodig heb is geluk, wat de kleinste dingen kan zijn. En natuurlijk liefde van de mens. Met zo’n ketting kan je altijd even erna kijken of in de spiegel en dan realiseren wat je hebt.

  Veel liefs,

  Mariska

 6. Nicole
  6 februari 2015 at 13:28 (7 jaar ago)

  Wat een leuke manier om je blogverjaardag te vieren zeg! De kettinkjes zien er zo leuk uit! Ik doe ontzettend graag mee! (Ik heb alles gedaan wat moet).

 7. Mirjam
  6 februari 2015 at 13:59 (7 jaar ago)

  Wat een mooi kettinkje! Ik ben dol op subtiele, fijne kettinkjes. Helemaal mijn stijl dit! Ik zou gaan voor goud, dat staat mij het beste. Verder zou ik dezelfde bedeltjes kiezen als jij gekozen hebt. Mooie figuurtjes, met een mooie betekenis.

 8. Marion
  6 februari 2015 at 14:01 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! En wat een mooi kettinkje, helemaal mijn smaak niet zo opvallend en toch apart. Ik zou gaan voor een hartje (omdat ik een ketting had met een hartje maar die is helaas gestolen.) en een zirkona bedeltje! Leuke winactie trouwens 🙂

 9. Pien
  6 februari 2015 at 14:27 (7 jaar ago)

  Goed bezig Sanne!! Je kan sowieso trots zijn op jezelf :)!
  Ik zou voor de combinatie gaan die jij op de foto hebt! Vind het klavertje vier erg mooi in goud! 🙂

 10. Lindsey Samantha
  6 februari 2015 at 14:45 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

  Ik zou voor een zilver hangertje gaan, met drie zilveren bedeltjes.
  De letter S (naam van mijn zus), Zilveren hanger rond met zirkonia en de letter C (naam van mijn zusje)

  Wat een top winactie trouwens.

  Liefs,
  Lindsey

 11. Berdien
  6 februari 2015 at 15:40 (7 jaar ago)

  Happy Blog Birthday!
  Wat een gaaf kado geef je weg. Ik doe graag mee.
  – Ik volg je op Bloglovin + like voor dit artikel

  – Zilveren goldplated ampersand, goldplated klaver en goldplated hartje.
  <3
  Liefs ,
  Berdien

 12. Penny
  6 februari 2015 at 15:43 (7 jaar ago)

  Echt precies een kettinkje waar ik eigenlijk naar op zoek was! Ik zou alleen voor een zilver kettinkje kiezen met heel subtiel een hartje eraan, dit past altijd overal bij en iedereen kan wel een beetje liefde in zijn leven gebruiken, toch?

  Hartelijk gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan! Ik volg je al een aantal jaartjes met plezier:D

 13. Emma
  6 februari 2015 at 15:45 (7 jaar ago)

  Ik ben mijn blogacherstand aan het bijlezen en zie nu pas dat je blog al 6 jaar bestaat, gefeliciteerd! Wat gaaf en wat lang al zeg 🙂 (gek ook dat de tijd zo snel gaat, dan volg ik je echt al lang haha!)

  En wat lief en gul van je dat je nu winacties voor je lezers hebt georganiseerd 🙂
  Een kans op zo’n mooie ketting sla ik niet af. Ik doe graag mee!
  Ik heb al een zilveren ketting die ik graag draag, dus zou dan nu kiezen voor een rosegouden. Als bedels vind ik dan de zirkonia-hanger in roségoud en in zilver mooi, en het roségouden hartje 🙂

 14. Nynke-Boudien
  6 februari 2015 at 15:51 (7 jaar ago)

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik zou rosegouden bedeltjes kiezen, want dat past goed bij mijn rosegouden horloge. Ik zie het hartje en het klavertje kiezen en ook het hoefijzertje voor geluk.

 15. Simone
  6 februari 2015 at 17:29 (7 jaar ago)

  Happy Blog B-day!!!
  Ik volg je al en heb het artikel geliked.
  Ik zou voor dezelfde combi gaan; gouden ketting met gouden hartje, klavertje en rondje met zirkonia…so keeping my fingers crossed.
  Happy bloggin’!

 16. Saskia
  6 februari 2015 at 17:31 (7 jaar ago)

  Super leuke actie waar ik graag aan mee doe! Ben je sinds een paar weken pas aan het volgen via bloglovin en vind dat je leuke artikelen post! Ik zou waarschijnlijk gaan voor een rose gouden kettinkje omdat ik die kleur erg tof vind maar er nog weinig van heb 🙂

 17. Lieke Smit
  6 februari 2015 at 18:40 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd, al 6 jaar bloggen knap hoor!
  En altijd lief als de blogger laat zien dat de volgers gewaardeerd worden door bijvoorbeeld een win actie.
  Super als ik zo’n zilver kettinkje mag winnen met een zirkonia steentje, de letter M van alles wat me dierbaar is: oma’s, moeder en broertje en het & teken, dat gebruik ik altijd als ik iets over mij&mijn vriend typ, en dit jaar zijn wij 6 jaar samen. Gek he als je terug kijkt op 6 jaar hoeveel. er kan gebeuren! Nu focussen op de volgende 6 jaar 🙂

 18. @nn
  6 februari 2015 at 18:43 (7 jaar ago)

  Wohoo nu al 6 jaar . Wat vliegt de tijd voorbij when you having fun, want dat is je blog.
  Van harte gefeliciteerd en ik doe zekerrŕrr mee met de winactie.
  Ik zou voor rose goud kiezen en ronde bedel, hartje en letter A

 19. Bente
  6 februari 2015 at 19:21 (7 jaar ago)

  ohh wat schattig!! ik ben dol op kleine subtiele kettinkjes! als ik zelf de bedeltjes mocht kiezen zou dat een klavertje, een diamantje en een een bedeltje met mijn naam erin! ik wil super graag meedoen!!

 20. Lisanne
  6 februari 2015 at 19:45 (7 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie! Maar het is ook wel een hele leuke aanleiding, 6 jaar alweer! Gefeliciteerd!
  Ik ga binnenkort trouwen en mijn trouwring is witgoud. Daar kan ik mooi zilveren sieraden bij dragen, dus ik zou voor een zilveren kettinkje gaan. Een klavertje vier voor geluk is dan wel van toepassing! Een hartje en een & teken vind ik dan ook erg mooi daarbij 🙂

 21. Bertine
  6 februari 2015 at 20:28 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een gave ketting heb jij gekozen! Ik zou heel graag mee doen met je winactie, ik vind de ketting te gek! Ik heb deze zelf in het rosegoud met de letters van mij en mijn man. Als ik zou winnen dan zou ik voor zilver gaan met de bedels: hartje, steentje en & teken. Dan kan ik ze combineren met mijn rosegouden variant:) Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel een like gegeven!

 22. melissa
  6 februari 2015 at 21:46 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Ik zou graag drie zilveren hartjes nemen die dan zoudem staan voor mijn twee zussen en mij.

 23. Anita H.
  6 februari 2015 at 23:11 (7 jaar ago)

  Wat mooi zeg! Ik zou kiezen voor 3x de “hanger rond met zirkonia”, waarvan 2x in zilver en 1x in goud.

 24. Cheryl
  6 februari 2015 at 23:53 (7 jaar ago)

  Happy Bloggin’niversary! Op naar nog 6 jaar meer blog post.
  Ik doe mee en volg je op Bloglovin’ en like deze post. ik zou gaan voor een hartje, ampersandje en klavertje in het goud…liefde en geluk.

 25. me
  7 februari 2015 at 03:04 (7 jaar ago)

  Erg leuk idee, ik zou gaan voor mijn initialen en een hanger met zirkonia in het zilver. Ik doe graag mee, ik volg je op bl en heb dit artikel geliked.

 26. Eli
  7 februari 2015 at 09:54 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd,
  Wat een leuke ketting! Ik zou voor een zilver kettinkje gaan met een gouden hartje een zilver rondje en dan een roseplated hartje.

 27. Marieke
  7 februari 2015 at 11:37 (7 jaar ago)

  Wat een leuke winactie. Van harte gefeliciteerd met je blogileum 🙂

  Ik doe ook graag mee! Ik zou gaan voor een hoefijzertje, een ampersand en een hartje in het goudplated of het roseplated

 28. Joyce
  7 februari 2015 at 12:52 (7 jaar ago)

  Wauw, zo lang al weer? Ik volg je blog al heel wat jaren, maar dat het er al zoveel zijn was me ontschoten, haha. Van harte gefeliciteerd! Keep up the good work 🙂
  Mocht ik winnen, dan zou ik gaan voor de zilveren ketting met een zilveren klavertje, een zilveren ampersand en een zilveren hart. Geluk en liefde!

 29. Grete Karina
  7 februari 2015 at 15:36 (7 jaar ago)

  Allereerst gefeliciteerd natuurlijk!
  Schattig zo’n kettinkje met 3 persoonlijke hangers, maak natuurlijk graag kans.
  Ik zou de volgende 3 kiezen: Zilveren hanger hart met zirkonia / Zilveren hanger letter G / Zilveren hanger klaver met zirkonia.
  Nu maar duimen….
  groeten,
  Grete Karina

 30. dewi
  7 februari 2015 at 18:11 (7 jaar ago)

  happy 6th blogversary! het gaat zo snel hè? ik doe graag mee aan deze winactie! Ik zou kiezen voor een hoefijzer, hartje en een klavertje 4. Alles zou ik een rosé kleur willen, aangezien ik nog geen sieraden in ’t rosé heb. Als ik win hoop ik dat deze bedeltjes me geluk zullen geven dit jaar.

 31. Tamara M
  7 februari 2015 at 18:30 (7 jaar ago)

  wauw! Ik kende deze kettingkjes nog niet eens! Maar je hebt zelf echt een mooie combi uitgekozen! Zelf zou ik die ook wel kiezen! Hartje voor mn vriend! 13feb 4 jaar samen! En klavertje voor ons geluk samen!

 32. Denise vN
  7 februari 2015 at 21:55 (7 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je blog!
  Wat een prachtig subtiel kettinkje!
  Ik zou gaan voor liefde en geluk want dat kan ik op dit moment wel gebruiken (Zilveren hanger hart met zirkonia, Zilveren hanger ampersand met zirkonia & Zilveren hanger klaver met zirkonia)
  Liefs,
  Denise vN

 33. amber
  8 februari 2015 at 10:07 (7 jaar ago)

  Wat een gave winactie! Ik zou precies de zelfde bedeltjes als jou doen alleen dan in het zilver ik doe dus zeker mee!

 34. Wendy
  8 februari 2015 at 13:13 (7 jaar ago)

  Wat een leuke ketting! Echt super schattig Ik doe mee. Ik zou voor de zilveren gaan met daaraan een “J” en een klavertje en een hartje.

 35. Laura
  8 februari 2015 at 13:51 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee <3

 36. beautydiarynl
  8 februari 2015 at 16:46 (7 jaar ago)

  Wat tof! Ik doe mee 🙂
  Ik zou voor dezelfde bedeltjes gaan maar dan in roségoud of zilver 🙂

 37. Anouk
  8 februari 2015 at 17:16 (7 jaar ago)

  wat een leuke win actie,
  ik vind dezelfde als jou in zilver echt mooi!
  xx

 38. manuela s
  8 februari 2015 at 21:03 (7 jaar ago)

  Wauw wat tof. van harte gefeliciteerd!
  ik volg je al best een lange tijd. en heb dit artikel natuurlijk geliked.
  had zelf altijd 1 favo ketting maar die ben ik helaas verloren. was ook heel dun en suptiel met 3 hangertjes heel klein. die droeg ik elke dag! nu die kwijt is draag ik ook geen meer.
  ma die ziet er super leuk uit! ik waag een kans.
  Ik ben stapel op rose! dus die kleur kies ik. en dan met de bedels M C M
  die zijn de voorletters van de 3 belangrijkste personen uit mn leven op dit moment.
  mijn vriend, mijn beste vriendin en mijn moeder.

  succes en groetjes!!!

 39. denise
  9 februari 2015 at 02:15 (7 jaar ago)

  Aaah wauw!

  Wat een onwijs mooie kettinkjes. Ik loop vaak even de lucardi binnen maar deze waren me nog niet opgevallen! Erg mooi en subiel.

  En jeetje wat een tijd al je blog! Super goed en ik lees het altijd met veel plezier. Laten we hopen dat je nog lang bezig mag zijn met hetgeen dat je leuk vindt om te doen.

  Ik zou gaan voor de zilvere variant met het zarkoniasteentje erin, het hartje en de letter D van mijn voornaam.

  Liefs x Denise

 40. isabelle
  9 februari 2015 at 09:36 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!!! Dikke proficiat met je prachtige blog!

  Super leuke Winactie!
  Ik zou kiezen voor een letter in het Goud en een hoefijzer!

  xxxxx Isabelle

 41. Maria
  9 februari 2015 at 10:28 (7 jaar ago)

  Jouw kweuze is

  Jouw keuze is helemaal mijn smaak. Niet moeilijk om te kiezen dus daar ga ik voor.

 42. Anne
  9 februari 2015 at 11:40 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  Ik zou gaan voor een rose gold ketting met een rose gold ronde bedel eraan.

 43. Vicky van der Togt
  9 februari 2015 at 11:51 (7 jaar ago)

  Gefeliciteeerd!!

  Ik doe echt dolgraag mee met deze actie. Als ik win zou ik voor een gouden V gaan met twee keer de zilveren goldplated hanger rond met zirkonia.

 44. Margreet
  9 februari 2015 at 12:31 (7 jaar ago)

  Proficiat.
  Indien ik win zou ik twee lettertjes en een harte kiezen in de kleur zilver.

 45. iulia van empel-stamate
  9 februari 2015 at 14:44 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd! ik vind jouw ketting erg mooi. Ik zou dezelfde kiezen.

 46. Wendy
  9 februari 2015 at 14:57 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 6 jarig jubileum, ook ik doe graag mee aan deze leuke actie, ik vind het kettinkje met de bedeltjes in je hand op de laatste foto heel mooi en hopelijk win ik deze ook. Wens je nog vele leuke blog jaren toe.

 47. Charine
  9 februari 2015 at 15:32 (7 jaar ago)

  Tof, ik doe mee. Een subtiel kettinkje staat al even op mn wishlist dus ik waag een kansje! Ik zou de c van mn naam willen, een klavertje vier en dat mooie rondje bedeltje. Ik volg je op bloglovin. Spannend!

 48. Sha
  9 februari 2015 at 20:48 (7 jaar ago)

  Ik vind het tof dat je ons al 6 jaar op de hoogte houd met de nieuwste trends,Ik wens je nog heel veel mooie en vooral prachtige jaren.
  En mog ik winnen dan zou ik zou graag een hartje,hoefijzer en de letter S aan het kettinkje willen hebben.

  Groetjes xoxo
  Sha

 49. Bets
  10 februari 2015 at 00:15 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 6 jarige jubileum, echt geweldig leuk. Wat een super mooie actie heb je nu, ik zou voor de zilverkleurige variant gaan. En mijn keuze van bedels zou zijn, het klavertje vier, het hoefijzer en het hartje met zirkonia alles in het mooie zilver.

 50. Caroline
  10 februari 2015 at 01:04 (7 jaar ago)

  Allereerst gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan! Ik ga nu voor het eerst bloglovin volgen, dus ik hoop maar dat ik het goed heb gedaan, maar ik zag geen mogelijkheid om te liken en heb dus maar het hartje aangeklikt… (zal wel heeel dom zijn 🙂 ). Als ik zou winnen graag de bedeltjes M, B en het hartje in zilver. Mijn man en zoontjes initialen.

 51. Romy
  10 februari 2015 at 09:28 (7 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht!
  Ik zou heel graag een gouden kettinkje winnen met een klavertje vier, een hoefijzertje en een cirkeltje met zirkonia.

 52. Marina
  10 februari 2015 at 10:08 (7 jaar ago)

  Wauw wat mooi! Ik zou gaan voor de letter M en een hartje

 53. Reiny
  10 februari 2015 at 10:36 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 6-jarig jubileum!
  Ik doe graag mee en zou gaan voor de bedel letter R en de ronde bedel met daarin een zirkonia steentje.

 54. melissa
  10 februari 2015 at 12:26 (7 jaar ago)

  Wauw wat een superactie zeg en natuurlijk gefeliciteerd. ik zou gaan voor het klavertje 4 voor mijn 4 jarige dochter (vandaag voor het eerst naar school; mama vindt het zo spannend haha) zodat ze altijd wat geluk bij zich heeft. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas)

 55. Anita te Gussinklo
  10 februari 2015 at 12:38 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 6 jarig jubileum, wat een tijd alweer.
  Ik volg je via Bloglovin en maak graag kans op zo’n schattige ketting.
  Mijn voorkeur gaat uit naar het klavertje vier, het hoefijzer en het hartje met zirkonia alles in het mooie zilver.

 56. Tamara V
  10 februari 2015 at 13:05 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie,ik zou precies dezelfde bedeltjes als jij uitgekozen hebt nemen want ze zijn supermooii

 57. cora
  10 februari 2015 at 13:12 (7 jaar ago)

  ik doe graag mee.
  ik vind het hoefijzer en klavertje vier erg mooi

 58. Lara Kemps
  10 februari 2015 at 13:45 (7 jaar ago)

  Super leuk kettinkje! Ik doe zeker mee met de winactie! Ik zou voor het hartjes bedeltje kiezen, dat staat zo schattig. Maar het steentje en het klavertje zijn ook super leuk!

 59. vere
  10 februari 2015 at 15:51 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd
  Wat een leuke winactie en ik doe graag mee. Ik zou voor een zilveren ketting kiezen met een zilver hoefijzer, omdat deze naar boven gericht voor geluk staat en wie kan er geen extra geluk gebruiken. Een letter van het alfabet de v van mijn naam. Deze staat dat hij van mij is en als ik hem aan iemand anders geef weet deze ook dat hij van mij is. En als derde een hartje omdat deze schattig staat maar ook voor liefde
  Succes iedereen

 60. Jennifer
  10 februari 2015 at 18:30 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik geniet al enkele jaren van al je leuke artikelen.
  Ik zou zelf gaan voor zilveren ketting, met een letter en een simpel kristalletje zoals jij hierboven ook al liet zien.

 61. Adriana Vissering
  10 februari 2015 at 18:53 (7 jaar ago)

  Wat een superleuke winactie en wat ben ik blij dat ik nog op tijd ben om mee te doen! Als ik mocht kiezen zou ik kiezen voor zilver, dat past het best bij me. En qua bedeltjes zou ik kiezen voor het hartje, omdat ik heb ontdekt dat liefde alles is wat je nodig hebt. Zelfs toen ik op mijn allerziekst was en alleen nog bloed kreeg en medicatie via mijn bloed, had ik geen eten nodig, geen drinken, geen entertainment of mooie kleding, geen prachtig huis, dure auto of gadgets. Het enige dat ik op dat moment graag wilde was dat mijn man bij me was en mijn hand vasthield. Ik wilde voelen dat ik geliefd was. Hij werd afgewisseld door mijn twee beste vriendinnen en wat was dat bijzonder! <3
  Daarnaast zou ik het rondje kiezen met het steentje erin. Als teken dat er altijd een lichtje is aan het einde van de tunnel, je moet het allen willen of durven zien. En als laatste zou ik kiezen voor het &teken, als symbool dat ik voor altijd hoor bij mijn liefde, bij mijn rots in de branding, bij mijn man… 😀

  Dat zou mijn kettinkje worden als ik zou mogen kiezen…

  Ik wens jou nog heel veel jaren blogplezier, dat je in gezondheid mag schrijven over de dingen die je leuk vind, dat je door liefde omringt zult zijn en dat je durft uit te springen!

  Fijne avond en veel plezier met het weggeven van deze prachtige kettinkjes!

 62. Aniek
  10 februari 2015 at 19:02 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee!

 63. van erum mari losa
  10 februari 2015 at 20:15 (7 jaar ago)

  proficiat met je verjaardag ik vindt het voorbeeld zo lief
  echt mijn smaak

 64. SophiaG
  10 februari 2015 at 23:10 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige ketting. Ik like je op Bloglovin’ en natuurlijk het artikel een like gegeven.

  Mocht ik winnen zou ik kiezen voor de zilveren rosé plated ketting Initials, met de bedels N, S en de I ook in rosé.

 65. Charissa
  11 februari 2015 at 00:50 (7 jaar ago)

  Done and done…meedoen voor het hartje, klavertje en ampersandje in rosegoud.