Maak kennis met Come get Fashion + win 50 Euro shoptegoed!

Je zou wel kunnen zeggen dat online shoppen één van mijn favoriete bezigheden is, daarin ben ik vast niet de enige. Het ontdekken van nieuwe webwinkels is altijd leuk en ik heb er weer eentje gevonden, namelijk: Come get Fashion. Een webshop met leuke, trendy en betaalbare kleding en accessoires. Kijk, daar gaat mijn hart sneller van kloppen! En waarschijnlijk ook die van jullie want vanaf vandaag maak je kans op 50 Euro shoptegoed voor deze te gekke webshop!

Maar voordat ik ga vertellen wat jullie moeten doen om kans te maken, wil ik eerst nog even wat meer info geven over deze webwinkel. Deze webshop heeft namelijk een behoorlijk assortiment, zo kun je er terecht voor trendy sieraden, kleding, tassen, zonnebrillen, schoenen, kleding etc. etc. Er is dus genoeg keuze en duur is het in ieder geval niet, alle items zijn zeer betaalbaar. En over betalen gesproken, dit kun je heel makkelijk doen via iDeal of PayPal. Woon je binnen Nederland dan wordt je pakketje binnen 48 uur geleverd, je bestelling is dus lekker vlot in huis. Ook verzenden ze internationaal, dus Belgische ladies sla je slag! Ik zou zeggen neem vooral alvast even een kijkje

1. zonnebril €9,95 / 2. t-shirt €17,95 / 3. tas €9,95 / 4. ring €3,95 / 5. jeans short €19,95 / 6. sandaal €17,95 / 7. oorbellen €4,95 / 8. ketting €8,95 / 9. denim gilet €29,95 / 10. spiked heels €29,95

Vanaf vandaag (28 mei 2013) kunnen jullie meedoen aan een super leuke winactie waarmee je kans maakt op 50 Euro shoptegoed die je kunt besteden bij Come get Fashion. Wat moet je doen:

 • Like de Facebook pagina van Come get Fashion
 • Like dit bericht op Bloglovin
 • En laat bij de comments weten wat je zou kopen voor de 50 Euro shoptegoed, zoek dus alvast wat dingen uit door een kijkje in de shop te nemen (liever geen links plaatsen in je comment, want dit komt vaak tussen de spam terecht en dan zie ik je reactie niet)
Dit zijn de drie dingen die je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs. Meedoen kan tot en met volgende week donderdag 6 juni, succes! 

151 Comments on Maak kennis met Come get Fashion + win 50 Euro shoptegoed!

 1. Anne
  28 mei 2013 at 01:00 (10 jaar ago)

  Zo leuk! Ik heb alles gedaan en als ik zou mogen kiezen.. dat zou nog lastig worden want ze hebben echt veel leuks! maar ik zou waarschijnlijk gaan voor het ‘geek shirt’ en de ‘sequin army jacket’

 2. Lys
  28 mei 2013 at 01:36 (10 jaar ago)

  Leuke actie! Ik zie een clutch die ik erg leuk vind, die zwarte met de diagonale rits. Ook zou ik een beanie kiezen, die ik dan zelf naar een ‘embellished beanie’ kan omtoveren. En het rosegold/silver horloge vind ik ook mooi!

 3. Martina
  28 mei 2013 at 06:21 (10 jaar ago)

  Leuk, staan leuke spullen tussen 🙂

 4. denise
  28 mei 2013 at 06:52 (10 jaar ago)

  ooh gave webshop is dat he,
  ik waag graag een kansje!
  ik zou wat mooie statement kettingen kopen,
  zoals de “bohemian pink”!
  ik heb alle stappen gedaan!
  liefs,
  denise

  ps- er staat n foutje in de tekst,
  de tas is €19,95 ipv €9,95!

 5. Ashleey
  28 mei 2013 at 06:59 (10 jaar ago)

  Dat shortje zo leuk!

 6. Rachel
  28 mei 2013 at 07:07 (10 jaar ago)

  Leuke actie. Ik heb je blogpost geliked op Bloglovin en heb de Facebookpage van Comegetfashion. Ik zou o.a. de Korss Duo Watch, de Duo Chain Necklace, de Love two finger ring, en Spike triangle Earring shoppen op deze site!

 7. Myrthe
  28 mei 2013 at 07:32 (10 jaar ago)

  Wauw echt geweldige kleding hebben ze, ik kende deze webshop nog helemaal niet! Ik heb de dingen geliked, en ik volgde je natuurlijk al via Bloglovin (:
  Wat ik uit zou zoeken zijn:
  – Een súpergave army jacket die ik zag, verder geen beschrijving maar hij kost €29,95
  – Een heel leuk simpel wit shirtje, met BOY erop. Dit kan natúúrlijk naar jongens verwijzen, maar een band waar ik zo’n beetje verliefd op ben heet ook BOY, dus dat is heel leuk ^^ €17,95
  – Dan zou ik ook nog een beetje geld bij leggen om de aztec shorts te bestellen die jij in de collage hebt verwerkt (nr. 5)

  Echt een hele leuke actie! (:

  Xxx Myrthe

 8. Loan
  28 mei 2013 at 08:05 (10 jaar ago)

  Ik doe mee en yay wat een leuke site met best betaalbare en leuke kleding! Zie gelijk al een GEEK shirt die ik al best lang wil. Wel een oversized maat ervan nemen dan… Oee en die aztec shorts en die aztec sweater… Wauw hele leuke kleren ja, wel jammer dat ze niet zoveel kleren hebben… Maar ik heb ook nog een tas en zonnebril nodig en gelukkig zit daar ook veel leuks tussen (:

 9. Sophie
  28 mei 2013 at 08:26 (10 jaar ago)

  Ik kon deze site al, maar ze hebben helle toffe dingen!
  Ik wil graag de lage zwarten laarsjes met gouden studs, de Rihanna ketting en graag het batmanshirt!
  Ik heb alles gedaan xx

 10. yasmine
  28 mei 2013 at 08:42 (10 jaar ago)

  super leuke actie!, en ben echt verliefd geworden op de website… !
  want als ik die 50 euro zou winnen zou ik de batman logo tshirt willen
  halen en de ombre denim jacket !

  xxx

 11. Marina
  28 mei 2013 at 09:54 (10 jaar ago)

  Oh wauw ik zie veel te veel leuke dingen in de webshop van Come get Fashion. Zoals de Aztek scarf en de crosscolor scarf, ik heb nogal een zwakte voor scarfs! De zwarte festival booties zijn ook ontzettend cute! Oh en de statement necklace is ook geweldig. Okay ik ga stoppen want zo kan ik nog wel even doorgaan. Die €50 shoppingmoney zal in ieder geval goed besteed worden!

 12. Lauren
  28 mei 2013 at 10:04 (10 jaar ago)

  Gave actie zeg!
  Ik zou heeel graag the tiger face top en de fas sunnies willen!
  Ze zijn zo goed te combineren en zouden perfect zijn voor op mijn blog
  Xoxo Lauren

 13. LOuise
  28 mei 2013 at 10:11 (10 jaar ago)

  Wat een leuke webshop! Ik zou gaan voor de studded biker en die vleermuis top vind ik heel gaaf 😀

  xx

 14. Kim van Gulik
  28 mei 2013 at 10:13 (10 jaar ago)

  Jaa I loove online shopping en dit is een gave webshop zeg! Een erg leuke winactie.
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit artikel geliked, evenals de facebookpagina v.d. webshop.
  Als ik zou winnen zou ik zeker voor de leather denim jacket gaan. Die vind ik zo gaaf. En een tribal neon shirt. Dat vind ik echt de gaafste items!

 15. Layla
  28 mei 2013 at 10:13 (10 jaar ago)

  Ik heb vorge week ook een mooie ketting gekocht bij comegetfashion! Ook handig dat de verzendkosten maar €1.90 zijn!

 16. daantje
  28 mei 2013 at 10:25 (10 jaar ago)

  Hele leuke site!
  Ik ben fan van die leuke aztec shorts & fringe bag 🙂

 17. ElineW
  28 mei 2013 at 10:48 (10 jaar ago)

  Wow wat een gave actie! 50 euries is echt veeeel! Al heb ik wel al mijn shoppingcart tot de nok toe gevuld hihi!
  Deze shop gaat zeker bij mijn onlineshoplijstje!
  Mijn verlanglijstje:
  – infinity over knuckle ring
  – triangle earring
  – iphone case aztec pink
  – bandana blue
  – geek shirt white
  – tattoo panty 1
  – aztec denim short
  En dit is nog niet eens alles wat ik heel graag zou willen hebben haha! Thanks voor het delen van deze gave shop! Ik ga heel hard hopen dat ik er binnenkort kan shoppen! 😀 (En ik heb geliked op bloglovin + fb)

 18. Iris
  28 mei 2013 at 10:51 (10 jaar ago)

  Leuk ik doe mee, ik zou kopen:
  -zilverkleurig korss horloge
  – celine t-shirt
  – DIY studs

 19. Anna margaretha Roelfsema
  28 mei 2013 at 11:26 (10 jaar ago)

  Wauw! Wat een geweldige actie! Wat een keuze hebben jullie op de webshop en wat mooie prijzen! Het zou moeilijk niezen worden maar ik denk dat ik zou gaan voor de studded boots

 20. Eva
  28 mei 2013 at 11:31 (10 jaar ago)

  Ik was al fan van de webshop, maar winnen is altijd leuk!
  Ik zou een paar t-shirts, oorbellen en kettingen bestellen!

 21. Ami
  28 mei 2013 at 11:36 (10 jaar ago)

  Leuke winactie! Ik doe mee! Ik heb alle stappen gedaan 🙂
  Als ik zou winnen, zou ik waarschijnlijk de Ombre Denim Jacket en Round Leo Sunnies kopen en met het resterende bedrag nog een statement ketting en/of collar tips kopen.

  xx

 22. Marinka
  28 mei 2013 at 11:40 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een gave kleding & accessoires hebben ze daar! Kende de webshop nog niet! En wat een lage verzendkosten, altijd fijn! Wat ik het allerleukste vind is:
  – CROSS SCARF
  – GEEK SHIRT
  – VINTAGE STATEMENT NECKLACE
  – TRIBAL NEON SHIRT

  xx Marinka

 23. irene niec
  28 mei 2013 at 11:43 (10 jaar ago)

  Graag doe ik mee, ik heb alle stappen gedaan, ook Bloglovin.
  Het Bat shirt vind ik super leuk voor mijn kleindochter, maar ook nog veel meer andere dingen.
  Groetjes Irene

  • Irene
   28 mei 2013 at 16:41 (10 jaar ago)

   Hee ik heet ook Irene xD

 24. Lianne
  28 mei 2013 at 11:58 (10 jaar ago)

  ik vind eigenlijk alles wel heel leuk, maar wat ik zou kopen is het leather denim jacket en de celebrity sunnies

 25. Silke P
  28 mei 2013 at 11:59 (10 jaar ago)

  superleuke actie! ik kijk af en toe wel eens op Come get fashion en ik ben al een tijdje gek op de luipaard sandaaltjes. Daarnaast zou ik wat DIY materialen bestellen!

  xx Silke

 26. Renee
  28 mei 2013 at 12:02 (10 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Weer zo’n website waar ik uren op struin maar op een of andere manier nooit iets koop!
  Wat zou ik kopen?
  – Een van de sjaaltjes want ik kan niet genoeg sjaaltjes hebben
  – Een statement ketting omdat ik nog mooie zoek
  – Dat horloge, digitaal omdat ie gewoon geweldig is!
  – en een fijn armbandje 🙂
  (Heb geliked op Facebook + Bloglovin, de eerste keer dat ik het gebruik! 😉 )

 27. Xandra
  28 mei 2013 at 12:09 (10 jaar ago)

  Omg wat een geweldige winactie! Ik ken de website al een hele tijd, heb ook al eens wat besteld en ben er zeer tevreden over! Als ik zou winnen, wat echt super zou zijn want ik ben maar een arme student, dan zou ik gaan voor de celine tee, zo’n supergave infinity ring, een sjaal met aztec print en een sjaal met luipaard print en als laatste een schattig armbandje, die staan al zo lang op mn wishlist!

  Kus x

 28. Kiki hasselton
  28 mei 2013 at 12:19 (10 jaar ago)

  Ik zou graag die mooie anckle shoes van het plaatje hierboven willen hebben (nummer 10) en die skull top die in de aanbieding is!
  Ik ga heeeel heeeeel hard duimen!! Leuke site!!

  In ieder geval; iedereen heel veel succes!!

 29. Eva
  28 mei 2013 at 12:54 (10 jaar ago)

  Schoenen! heb twee paar op het oog: de festival booties en de pointy boot (met de metallic punt)

 30. natasja kroneman
  28 mei 2013 at 13:06 (10 jaar ago)

  waanzinnig leuke aktie, en een prachtige shop met een ruime keus voor super prijzen, like op facebook en bloglovin en ik denk dat ik ga voor http://www.comegetfashion.com/a-28929331/clothing/padded-biker-jacket/, vind hem echt onwijs leuk, maar het kan natuurlijk ook best dat ik voor een leuk shirtje en een sjaal ga….niets zo verandelijk als een vrouw die gaat shoppen…..XX

 31. Von Luca
  28 mei 2013 at 13:37 (10 jaar ago)

  Hoi hoi
  wat een leuke aktie, doe heel graag mee want ik zie er echt zoveel leuke dingen, ik zou dus zeker een paar van die tribal shirts er voor kopen, die vind ik zo super mooi! ik like en share op facebook en heb ook op bloglovin een like aan de aktie gegeven! nu heel hard duimen en hopen, zou het zo leuk vinden 🙂 groetjes, Von

 32. Daniëla
  28 mei 2013 at 13:53 (10 jaar ago)

  Ik zou sowieso een paar schoenen kopen, iloveshoess! en die tattoo panty lijkt me ook supergaaf. dan heb ik ook nog een paar hele leuke oorbellen gezien, en natuurlijk een leuk kort broekje voor de zomer. Ik hoop dat ik kans maak want ik kan echt wel een paar leuke dingetjes gebruiken! ps. zou je een x weer een DIY willen doen?

  xxxxx Daniëla

 33. Maury
  28 mei 2013 at 14:47 (10 jaar ago)

  Ahhhh, super gaaf! Ik heb al een paar super leuke broekjes gezien, leuk met printjes! En een paar studs om zelf te proberen. Now I cross my fingers and hope I win! Ik zou het echt super leuk vinden om te winnen, je kledingkast uitbreiden kan nooit kwaad! xx

 34. Laura
  28 mei 2013 at 14:52 (10 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke winactie,
  Van dat moois word ik heel erg blij,
  Zie hier dus mijn reactie!
  Er zit zeker iets bij voor mij.

  Als eerst zal ik een ring kiezen,
  Een uil of een strikje misschien?
  Jouw collage gaf ook wel goede adviezen,
  Het is allemaal leuk om te zien!

  Daarnaast zou ik gaan voor een mooie top,
  En dan het liefst eentje in kleur.
  Bijvoorbeeld één met een printje erop,
  Dit doet vast wel iets met m’n humeur!

  Ik heb alles gedaan wat je vroeg,
  En hopelijk maak ik nu kans.
  Shoppen bij CGF geeft voldoening genoeg,
  Als winnaar maak ik dan een vreugdedans!

 35. Janna Kooistra
  28 mei 2013 at 15:09 (10 jaar ago)

  Ik kende de webshop zelf nog niet maar die prijzen, HEERLIJK!
  Helaas moet ik nu even op mijn geld uitgave letten anders had ik meteen iets besteld.
  Dus dan maar even een gokje wagen en misschien win ik die 50!! euro shopmoney wel 🙂

  En wat ik zou kopen van die 50,- ?
  Dat zou echt het leather denim jacket zijn, vintage statement ketting en de bandana skulls!
  Nu maar duimen haha!

 36. Eva
  28 mei 2013 at 15:18 (10 jaar ago)

  natuurlijk doe ik mee met deze super leuke winactie, ik zou zeker een round sunnies bestellen (zonnnenbril) en een paar collors.

 37. Ka Yan
  28 mei 2013 at 15:41 (10 jaar ago)

  Hmm.. Ik doe zeker mee! Wel een moeilijke keus maar ik zou denk ik het ‘GEEK’-shirt kiezen en een paar leuke sieraden, zoals een ketting! (:

 38. Laura
  28 mei 2013 at 16:42 (10 jaar ago)

  Wow, deze webshop is zo leuk! 😀 Een nieuwe ontdekking!
  Met €50 zou ik één van de horloges kopen (ik kan niet kiezen welk), een infinity ring en de cross short 🙂

 39. Britt
  28 mei 2013 at 16:59 (10 jaar ago)

  Superleuk! Ik kende deze webshop nog niet, maar ze hebben echt hele leuke spulletjes! Ik heb natuurlijk geliked op facebook en bloglovin! Ik zou van de €50,- een paar mooie zwarte hakken kopen, waarschijnlijk de Pointy Boot of de Ankle Booties.

 40. Romy
  28 mei 2013 at 17:25 (10 jaar ago)

  Super leuke items! Ik neem meteen even een kijkje op de site

 41. Tanita
  28 mei 2013 at 17:31 (10 jaar ago)

  ik doe mee en heb alles gedaan! ik zou dat korte broekje kopen! is zoo leuk! en die batman shirt! kan ik ook wel mee rondlopen! groetjes

 42. Axelle
  28 mei 2013 at 17:36 (10 jaar ago)

  superleuke actie , ik heb alles gedaan! ik vind de tiger face top erg mooi , en het studded biker jacket ook ! 🙂

 43. Suzanne
  28 mei 2013 at 17:56 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik doe mee, ik heb alles gedaan. Als ik win zou ik het superleuke gekleurde aztec shortje kopen, een leuke zonnebril en nog een leuk shirtje (Die met BOY of GEEK). Let the summer begin!

 44. Irene
  28 mei 2013 at 18:09 (10 jaar ago)

  Nice! Ik zou gaan voor het ‘bat shirt’, de aztec shortjes en shirtjes vind ik ook erg leuk!

 45. Savina
  28 mei 2013 at 18:22 (10 jaar ago)

  Leuke winactie zeg!
  Dit is wat ik zou kopen met de 50 euro:
  Het eerste kledingstuk is de ‘Striped Blouse’.
  Het is een blouse die ik al een tijdje zocht. Ik zou hem combineren met een basic zwarte broek en mijn zwarte sneakerwedges. Lekker basic maar wel hip 🙂

  Het tweede kledingstuk is het ‘Bat Shirt’
  Doordat ik hem in je collage zag was is echt verliefd. Dit is echt een prima shirt voor een schooldag. Op school houd ik niet van te veel poespas dus dit is wel ideaal. Leuk op een jeans met mijn sneakers van Converse.

  Ten derde de ‘Collar Tips III Silver’
  Die zullen vast mooi staan bij de gestreepte blouse. Ik was altijd al benieuwd naar deze accessoires maar heb ze nooit durven kopen… Dus misschien is dit wel mijn kans 😀

  Ik heb je bericht geliked op Bloglovin (Ik ben pas van Google Reader naar Bloglovin overgestapt en moest wel even zoeken waar het allemaal stond hahaha)
  Ook heb ik Come Get Fashion geliked op Facebook.

  Keep my fingers crossed!

  Xxxx

  Het stond niet in je blogpost maar ik doe het toch voor de zekerheid voor als je het nodig hebt:
  Mijn emailadres is: savinaveesaert@gmail.com

 46. Laura
  28 mei 2013 at 18:43 (10 jaar ago)

  zoveel keus ! pfffuu ! maar ik wil nog steeds een mooi (nep)leren jack dus ik zou voor de padded biker jacket gaan. Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. en ik volg come get fashion nu ook via facebook

 47. Nienke
  28 mei 2013 at 18:58 (10 jaar ago)

  Leuk, ik doe mee. Ik kende Come Get Fashion al. Als ik zou winnen zou ik in ieder geval gaan voor een infinity ring, en dan heb ik nog een heleboel over.. =) Maar het zijn vooral de accessoires die ik leuk vind bij CGF, dus daar zou ik er een aantal van uitkiezen.

 48. Carina
  28 mei 2013 at 19:13 (10 jaar ago)

  WAUW awesome winactie! Ik vind de ‘Aztec Front Short’ en ‘Bat Shirt’ geweldig en eigenlijk ‘Ear Chain SILVER’ en ‘Clip In Extention’ ook wel.. Dus die dingen zou ik kopen! Natuurlijk heb ik deze post geliked en come get fashion ook op facebook (: xje

 49. Linda
  28 mei 2013 at 19:33 (10 jaar ago)

  Wat een leuke webshop! Ik ken hem al wat langer, maar ze hebben echt veel te veel leuke dingen >< Ik doe zeker mee met de winactie! Ik heb de FB pagina geliked, dit artikel op Bloglovin geliked en ik zou zeker het shirt en de ring uit de collage kopen ;D

 50. FashionGuru
  28 mei 2013 at 21:14 (10 jaar ago)

  Super leuke winactie,
  I love comegetfashion, echt een te leuke webshop!
  dit is de perfecte manier om mijn zomergaderobe bij te vullen 😉
  ik like comegetfashion al en heb je deze post op blog lovin geliked!
  Ik zou dit er van kopen:
  – american vlag bandana
  – BOY shirt (wit)
  – cross short
  – statement necklace :black en white
  (het is trouwens iets meer dan 50, maar dan zou ik er wat extra geld bij doen, want ik kan niet kiezen)
  Ik had btw een collage ervan gemaakt, maar die kan ik hier niet opzetten, dus heb ik het je ge-maild 🙂

  -xxx- FG

 51. Hanne
  28 mei 2013 at 21:19 (10 jaar ago)

  Ik heb een hele lijst gemaakt met wat ik zou kopen:

  De zilveren vleugelring
  De groene en de zwarte beanie
  Cross short
  en het céline paris shirt.

  Ik ben nu over het budget heen maar dan zou ik keuzes moeten maken. Maar zowiezo de groene beanie en de cross short. Die zijn echt heel tof.

 52. Bo
  28 mei 2013 at 21:41 (10 jaar ago)

  Super gave actie! Ik doe zeker mee! hihi en wat ik zou kopen is een leuke spijkerbroek ofzo en natuurlijk leuke accesoires!
  Liefs,
  Bo

 53. Foske
  28 mei 2013 at 22:01 (10 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Ik wil zooo graag dat spijkerjasje zonder mouwen en zo´n te gek jeans short!
  Wauw!
  Ik like de facebook pagina en ik volg je op bloglovin!

  xxx

 54. Lianne
  28 mei 2013 at 22:41 (10 jaar ago)

  Wauww hele gave webshop, die hou ik erin,
  Omygoshh! Ik wilde al zo lang en zo graag lita’s van jeffery campbell maar die zijn heelduur maar nu zag ik een soort gelijke dus die zou ik graag willen!

  -plateau heels
  -panda bag
  -infinity over knuckle ring silver
  -piramid studs 5 mm silver

  Zoo gaaf alles daar, ik zit mischien klein beetje over het bedrag maar dat betaal ik zelf bij! (Als dat kan)

  Greets Lianne

 55. Stephanie
  29 mei 2013 at 00:23 (10 jaar ago)

  Wauw 🙂 wat een droom! Zoveel sieraden heb ik helaas nog niet!
  Ik zou gaan voor:
  – Spike collar – 9,95
  – AZTEC SCARF color – 8,95 (OMGOSH SO PRETTY PRETTY <3)
  – Braid Bracelet – 3,95
  – Triangle Earring Pink – 4,95
  – Spike Triangel Earring – 5,95
  – Ear Chain – 5,95
  – Tribal Neon Shirt white – 17,95

  Totaal: 57,65 & de rest zou ik dus zelf bijbetalen haha!
  xxx *duim duim*

 56. Eva
  29 mei 2013 at 10:02 (10 jaar ago)

  Leuke site! Ik zou gaan voor:

  -LEATHER DENIM JACKET
  -TINY HEART BRACELET
  -SKULL TOP

  Liefs!

 57. Myrthe van der Luit
  29 mei 2013 at 16:40 (10 jaar ago)

  Ten eerste is comegetfashion.com een super leuke betaalbare site met de laatste mode musthaves en heb dan ook al een paar aankopen hier gekocht!
  Als ik zou winnen, zou ik de €50 euro besteden aan de ‘Black & white necklace’, ‘Strappy sandal black’ en ‘Turtle neck crop top stripes’. Dit past net binnen de €50 euro en is super leuk te combineren met het padded biker jacket wat ik al van deze site heb! (trouwens, dit jasje is geweldig!)
  Leuke actie!!
  Liefs!

 58. Tirza
  29 mei 2013 at 17:51 (10 jaar ago)

  ik heb alles gedaan! like facebook! like bloglovin! nu de comment!
  ik zou de studs kopen want ik ben echt geaaak op studs. zelf zou ik dan kiezen voor de ‘spike studs gold’ omdat ik nog niet echt van die grote spikes in mijn stash van studs heb.
  ook het aztec denim short spreekt mij aan. aztic is zo vrolijk en daar heb ik nog heeel weinig van. (nummer 5 van deze afbeelding)
  en ook nog de camouflage blouse! GEWELDIG, o i love it zo! ik houu van legerprint, prachtig. ik ben al een tijdje opzoek naar een jasje en broek in legerprint maar de juiste heb ik nog niet gevonden. deze ziet er zo super leuk uit dit is hem!

  xxTirza

 59. Anita H.
  29 mei 2013 at 18:02 (10 jaar ago)

  Ik doe mee. Mocht ik winnen, dan koop ik: SNAKE RING silver (€ 4,95) en PADDED BIKER JACKET (€ 44,95).

 60. Stephanie
  29 mei 2013 at 21:07 (10 jaar ago)

  O wat een leuke webshop! Ik kende hem nog niet maar ben blij dat ik hem nu zie!
  Ik heb de facebookpagina geliked net als deze blogpost.
  Als ik het shoptegoed zou winnen dan zou ik de galaxy legging, de infinity ring silver en de bat shirt light grey bestellen.
  En ook als ik het niet win dan zou ik dat alsnog bestellen 😉

 61. Lieve
  29 mei 2013 at 21:46 (10 jaar ago)

  Wauw wat een super leuke winactie! En dat ik deze site nog niet kende! Wow, wat een leuke webshop. Leuke dingen en ook nog eens betaalbaar 🙂 Ik heb hun FaceBook pagina geliked en ik heb ook dit bericht op Bloglovin’ geliked. Als ik 50 euro shop tegoed zou winnen zou ik het liefst de hele webshop leegkopen, maar dat kan helaas niet. Ik zou de leukste dingen uitkiezen, haha, logisch. Dat zijn voor mij een galaxy legging – zo een zou ik nog steeds graag willen want los van dat het nu een trend is vind ik ze heel gaaf – en zo’n necklace als een soort kraagje. Die heb ik heel veel gezien op deze site, waar ik heel blij om ben, want ik ben er al heel lang naar opzoek en ik kan hem nergens vinden. En de round sunnies zou ook zéker niet ontbreken! Wauw, wat zijn díe leuk! I’m in love, lalalalaa

 62. Rawina
  30 mei 2013 at 09:57 (10 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Ik heb de post geliked op bloglovin en ook de Facebookpagina.
  Ik heb aankomende zomervakantie een bruiloft, dus een mooie clutch zou goed te pas komen. De studded skull clutch vind ik erg mooi! Daarnaast zijn er ook erg leuke statement kettingen te vinden. Ik zie het al echt voor me op een zomers dag met een maxi jurk met een mooie statement ketting 🙂

  xx

 63. Veerle
  30 mei 2013 at 10:40 (10 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Wat ik zou kopen met 50 euro op Come Get Fashion? Sowieso een Aztec Neon shirt, deze vind ik helemaal geweldig :-). Lekker vrolijk voor de zomerdagen

 64. Hanna
  30 mei 2013 at 19:02 (10 jaar ago)

  Echt een leuke webshop! Ik heb er al eerder een ring en een armbandje besteld en die zijn beiden heel goed bevallen. Als ik voor 50 euro iets uit zou mogen kiezen zou ik denk ik gaan voor de Gold plated sandal en het ombre denim jacket. Ik weet het alleen niet zeker, want er zijn zoveel leuke dingen! xoxo

 65. Kim
  31 mei 2013 at 17:09 (10 jaar ago)

  Super leuke winactie! ik heb alle dingen gedaan. Van het shoptegoed zou ik mooie hakken kopen voor in de zomer met een leuke tas erbij.

  Liefs Kim

 66. Britt
  31 mei 2013 at 20:07 (10 jaar ago)

  Wat een super winactie!! I doe mee 🙂 .

  Ik volg je via bloglovin_geliked en heb de fb pagina gelikedd :).
  Ik ga sowieso voor een ketting, dat wordt de Golden Aztec Necklace, i love him! Alhoewel de Turqoise Geo Collar ook echt prachtig is waaaauw! De Leather Denim jacket is ook echt een prachtstuk, zucht, alles is leuk!!! En die Aztec Short aaaaaa!!!

  Liefs,
  Britt

 67. Myrna
  31 mei 2013 at 21:55 (10 jaar ago)

  Super leuke winactie! Ik heb alles geliked.
  Ik zou ook heel graag de 50 euro willen winnen, dit staat op mijn lijstje:

  -Triangle shirt
  -Galaxy legging
  -Beanie
  -Cross ring bracelet.
  Maar eigenlijk zijn bijna alle kleren en sieraden wel mijn smaak, haha!

 68. Meggie
  1 juni 2013 at 14:04 (10 jaar ago)

  Super leuk! Ik heb alles gedaan en als ik zou winnen, zou ik de fas sunnies, Batman shirt in het grijs, tiny wing ring in goud en de celine tee kopen, hoop echt dat ik win!

 69. Amber
  1 juni 2013 at 14:28 (10 jaar ago)

  Hey

  Super leuk. Ik zou het Batman shirt kopen voor me zelf en voor mijn twee beste vriendinnen.

 70. Rachel
  2 juni 2013 at 19:41 (10 jaar ago)

  Wauw, schitterende prijs! Ontzettend tof… waanzinnige collectie!
  De celebrity sunnies zonnebril vind ik echt geniaal… hot en trendy!
  Erg mooi. Geweldige winactie! 😀

 71. Noor
  2 juni 2013 at 20:58 (10 jaar ago)

  INFINITY BRACELET gold / red. precies wat ik al lang zoek! 😀

  xo

 72. Sarah
  8 juni 2013 at 20:49 (10 jaar ago)

  Wat een gave winactie, ik doe heel erg graag mee!

  Via Bloglovin’ volg en via Facebook like ik op de naam Sarah / Silverist 🙂

  Mijn favoriete item van de shop is het ‘TRIANGLE SHIRT white’, leuk en makkelijk te combineren! Een leren jacket erover in de winter met een statement ketting, voor de herfst of lente met baggy boyfriend jeans en sandaal-killer-heels en voor de zomer erg leuk met een ‘skater skirt’ boven schattige sandaaltjes of juist mooie witte All Stars eronder. Ik heb mijn favoriete item van Come Get Fashion zeker gevonden!

  Veel liefs,
  Sarah