Leuke hoesjes voor je iPhone

Na twee keer zwanger te zijn geweest heb ik er niet alleen mooie kinderen aan over gehouden, ik kreeg er ook gratis vergeetachtigheid en onhandigheid bij. Vooral het onhandig zijn is iets wat mij echt opvalt, heel af en toe denk ik dat ik motorisch gestoord ben geworden en vaak moet ik heel hard om mijzelf lachen als ik wéér iets uit mijn handen laat vallen. Tenzij het mijn iPhone betreft, dan kan ik wel huilen. Ik vraag mij wel altijd af, hoe dan?! Inmiddels heb ik al driemaal (echt waar!) mijn beeldscherm moeten laten vervangen. Hoezo onhandig? Ik heb wel altijd een hoesje om mijn telefoon maar een screenprotector was achteraf gezien geen overbodige luxe geweest. Inmiddels is mijn telefoon voorzien van een nog betere hoesje en natuurlijk niet te vergeten, een screenprotector. Gelukkig zijn er heel veel leuke hoesjes voor je iPhone te verkrijgen en je telefoon wordt er eigenlijk alleen maar leuker van! Ik vind het dus helemaal niet erg dat er een hoesje om mijn iPhone zit en ik vind het ook leuk om met verschillende hoesjes te variëren, voor elke look een andere!

Internet staat vol met allerlei webwinkels met hoesjes voor de iPhone. Eén van mijn favorieten is iphone-cases.nl, vooral omdat deze webshop een heel uitgebreid assortiment heeft. Of je nu op zoek bent naar een hoesje voor de iPhone 11 of de iPhone 12, je vindt het er sowieso wel. Ook voor iedere smaak zit er wel wat bij en je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bookcase, bumper of back cover, het is maar net wat je mooi vindt. Ook kun je in deze webshop terecht voor Apple Watch accessoires, bijvoorbeeld voor een nieuw bandje of hoesjes om je horloge optimaal te beschermen. Omdat ik deze webshop erg leuk vind, heb ik voor jullie mijn favorieten verzameld en ik ben erg benieuwd welke van de onderstaande jouw favoriet is? Mijn favoriet is de iphone 11 pro hoesje, deze is eenvoudig maar heeft wel een prachtige kleur roze met een matte finish.

hoesjes

1. Richmond & Finch Freedom Series iPhone 11 Pro green leopard €34,- / 2. Xqisit Silicone Case iPhone 11 Pro Hoesje roze €24,95 / 3. Woodcessories Slim Case Kevlar iPhone 11 Pro walnut €49,90 / 4. Dbramante1928 London iPhone SE (2020)/8/7/6S/6 rusty rose €24,- / 5. Richmond & Finch Freedom Series iPhone SE (2020)/8/7/6S/6 Hoesje black marble €34,-

Comments are closed.