Sneak Peek H&M, Bershka & Primark voorjaar 2014

Terwijl de winter voor mijn gevoel eigenlijk nog echt moet beginnen, ik bedoel, het is immers nog niet echt heel winters qua temperatuur helaas. Ik zit nog steeds te wachten op de dag dat het lekker gaat vriezen of dat er sneeuwvlokjes uit de lucht komen vallen. Maar stiekem verlang ik ook al wel weer een klein beetje naar het voorjaar. De dagen worden dan weer wat langer, vaak is de temperatuur in de lente erg fijn en de meeste mensen worden ook weer wat vrolijker. Bij een nieuw seizoen horen uiteraard nieuwe collecties en ik heb vandaag voor jullie alvast een sneak peek…

De collectie van H&M voor de lente is lekker vrolijk. Ik zie veel printjes, kleur en zwierige kledingstukken. Ook hoedjes gaan we zeker blijven zien in het voorjaar, alleen dan wel andere materialen zoals bijvoorbeeld riet. Ook bespeur ik veel gestreepte items, het lijkt erop dat de ‘navy’ trend weer z’n opmars gaat maken…

hmvoorjaar2015

De collectie voor de lente van Bershka maakte mij direct heel vrolijk, dit is dan ook zeker mijn favoriet tot nu toe. Ik hou van de etnische stijl maar ook het kleurgebruik van de items stemt mij positief. In het voorjaar zal ik zeker eens een bezoekje brengen aan de Bershka, ik weet bijna 100% zeker dat ik er zal slagen…

bershka

De collectie voor de lente van Primark vind ik tot nu niet heel denderend. De tassen vind ik wel erg mooi maar de kledingstukken zijn niet zo heel erg mijn ding. Wat mij heel erg opvalt is het kleurgebruik, ik zie heel veel blauwe items. Het lijkt er dus op dat we veel blauw gaan zien in het voorjaar. Maar ook de crop top blijft blijkbaar nog steeds een trendy item, alleen dan nog een stukje korter dan dat we al gewend waren…

primarkvoorjaar

Wat vind jij van deze sneak peeks en welke items zijn jouw favorieten?

111 Comments on Sneak Peek H&M, Bershka & Primark voorjaar 2014

 1. Marina
  12 januari 2015 at 07:32 (8 jaar ago)

  Hmm, ik vind sommige items erg leuk, zoals het tasje van Primark en de schoenen met tekst van H&M. Andere dingen zijn weer minder mijn smaak. Even afwachten tot de collecties in de winkel hangen, denk ik.

  Liefs, Marina

 2. Jana
  12 januari 2015 at 08:52 (8 jaar ago)

  Ik kan toch wel zeggen dat ik van deze drie collectie het meest onder de indruk ben van de nieuwste kledingitems van de Berschka. In deze winkel kom ik ontzettend graag! 😀

 3. Tineke
  12 januari 2015 at 11:22 (8 jaar ago)

  Wauw, ik zie zoveel mooie dingen! Wat jammer dat het nog zolang duurt voordat het lente is.
  Liefs

 4. Axelle
  12 januari 2015 at 14:19 (8 jaar ago)

  wauw ik zie al superleuke items!

 5. Stella
  12 januari 2015 at 14:58 (8 jaar ago)

  Ahh ik kan weer niet wachten op al die mooie kleurrijke collecties 🙂

 6. Nicole
  12 januari 2015 at 18:28 (8 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke items!

 7. Manon
  12 januari 2015 at 20:20 (8 jaar ago)

  wat een leuke dingen bij de h&m!

 8. Withlovefroms
  12 januari 2015 at 20:33 (8 jaar ago)

  Wat een leuke items zitten er tussen!

 9. Eline
  13 januari 2015 at 21:48 (8 jaar ago)

  Voorjaar 2014? 😉