Tip: Caseapp.nl + 20% kortingscode

case6

Een tijdje geleden werd ik benaderd door CaseApp, of ik het leuk zou vinden om een skin voor mijn MacBook uit te kiezen? Ik ben eigenlijk al tijden op zoek naar een mooie skin of case voor mijn MacBook dus zonder twijfel ging ik in op het aanbod. Ook mocht ik nog een hoesje voor mijn iPhone uitkiezen en vandaag laat ik aan jullie deze twee producten zien…

Bij CaseApp.nl kun je eenvoudig unieke skins en hoesjes voor de iPhone 4, 4s, 5, 5s of Samsung Galaxy S3 bestellen. Maar ook hebben ze voor verschillende type MacBooks en andere laptops skins in het assortiment. Het leuke is dat je zelf eentje kunt ontwerpen, door bijvoorbeeld een mooie foto te uploaden maar ook hebben ze kant en klare ontwerpen die je direct kunt bestellen. Ik ging zelf voor een bestaand ontwerp, puur omdat ik eigenlijk niet echt hele mooie foto’s van een goede kwaliteit heb. Gelukkig is er in de shop voldoende keuze uit mooie designs…

case5 case4

Voor mijn Macbook koos ik de ‘Bosboom’, een mooie skin met een afbeelding van een boom. Ik vind dit ontwerp tijdloos, vrij simpel maar daarom juist zo leuk. Ook past die trouwens goed bij mijn interieur, ook niet geheel onbelangrijk.

case3

Na ongeveer een week ontving ik mijn bestelling, redelijk snel. Wat ik miste in het pakket was een uitleg hoe je de skin netjes op de laptop kunt plakken, ook in de webshop staat niet echt een duidelijke uitleg. Ook al is het geen rocket science, een korte uitleg was best fijn geweest.

Voor het plakken van de skin maakte ik mijn laptop nog even schoon en vetvrij. Daarna plakte ik de skin, die eruit ziet als een grote sticker, zonder al te veel problemen op. Mocht je trouwens de skin verkeerd of scheef plakken, je kunt heel makkelijk de skin verwijderen en opnieuw plakken. Na een paar minuten plakken zag mijn MacBook er een stuk leuker uit. De skin beschermt mijn laptop uiteraard niet tegen vallen maar wel tegen krasjes en vuil.

De Skin voor MacBook Pro 13 kost €29,-

case2 case1

Ook ontving ik nog een hoesje voor mijn iPhone 5. Het is een hardcase en ik koos wederom voor een bestaand ontwerp, je kunt dus ook je eigen ontwerp maken. Om in het bomenthema te blijven koos ik voor ‘WOOD’, dit hoesje heeft een afbeelding van een boomstam en past precies bij mijn laptop skin. Dit hoesje ziet er mooi uit en voelt goed stevig aan, leuk product!

Hoesje voor iPhone 5/5S tough €29,-

Ik ben over beide producten tevreden. De service van de shop is goed, redelijk snelle levering en het assortiment is ruim en leuk dat jezelf een ontwerp kunt maken. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan vooral even een kijkje op CaseApp.nl.

Ook heb ik voor jullie nog een kortingscode die je kunt gebruiken tot 12 december 2014. Gebruik de code: weare20 en ontvang maar liefst 20% korting op je bestelling!

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Tip: Caseapp.nl + 20% kortingscode

 1. Renate
  4 december 2014 at 08:54 (5 jaar ago)

  Wat een mooie skins zeg. Ik vind het heel leuk dat ze bij elkaar passen, maar niet het zelfde zijn

  Beantwoorden
 2. Rianne
  5 december 2014 at 16:32 (5 jaar ago)

  Heel mooi :) Ga gelijk even kijken op de site!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *