Een kijkje in mijn leven #36

Een kijkje in mijn leven #36

De afgelopen weken waren op z’n zachtst gezegd, niet zo fijn. Per toeval is er ruim zes weken geleden een groot gezwel gevonden in één van mijn eierstokken. Heel lang zaten we in onzekerheid en wisten we niet of het om een goed of kwaadaardig gezwel ging. Vorig week kregen we eindelijk na heel wat onderzoeken het verlossende woord, het is hoe het er nu uitziet goedaardig. Toch moet het gezwel eruit doormiddel van een operatie en dit zal over een paar weken gaan gebeuren. Ik zie hier vreselijk tegen op omdat ik een behoorlijke angst heb voor het ziekenhuis en alles wat daar bij komt kijken, immers is ook mijn angststoornis in hetzelfde ziekenhuis ontstaan. Tot nu toe gaat het eigenlijk allemaal best wel goed en voel ik mij enorm sterk en ben ik er erg positief. Uiteraard heb ik de afgelopen weken niet alleen mij bezig gehouden met mijn buik etc. ik heb ook heel veel andere dingen gedaan en dat laat ik jullie vandaag zien in dit nieuwe ‘kijkje in mijn leven’…

em1

Een paar weken terug plaatste ik een leuke DIY waarin ik liet zien hoe je heel makkelijk een canvas kunt opleuken!

em2

Ook bracht ik een nachtje door gezellig bij mijn ouders en at ik een ontzettende lekkere pasta die ik zelf ook heel gauw graag wil gaan maken.

em3

En ready to film! Hier ging ik een shoplog opnemen die jullie inmiddels al voorbij hebben zien komen…

em4

Soms heb je gewoon zin in “slecht” voedsel en hier gingen we even een lekker ijsje halen bij de KFC, moet kunnen!

em5

Wat was ik zenuwachtig de dag dat mijn aflevering werd uitgezonden maar wat ben ik blij met het resultaat! Ik heb ook super veel positieve reacties ontvangen en dat deed mij erg goed. Aankomende vrijdag heb ik een etentje met de medekandidaten van het programma en het hele team die eraan mee heeft gewerkt, gezellig!

em6

Mijn lieverd!

em7

Hier waren we onderweg naar Heerenveen en de lucht was echt prachtig…

em8

Mijn vriend kookte een ontzettend lekkere pasta voor me, fantasie van de kok. Door alle stress kan/kon ik niet zo heel goed eten maar dit ging er best wel goed in!

em9

Twee weken terug had ik mijn eerste Hennafeest en wat was het leuk! Het was in Zaandam en we hadden in Purmerend een hotelletje geboekt zodat we niet helemaal ’s nachts weer terug hoefden te rijden. Dit was mijn outfit voor het feest, een simpel zwart jurkje.

em10

Het was echt heel bijzonder om mee te maken en ik heb heel erg genoten van het feest.

em11

De volgende dag terug via de afsluitdijk en dan krijg je dit soort foto’s…

em12

Na twee jaar zijn we eindelijk bezig om de slaapkamer wat gezelliger te maken, dit was echt zo’n project wat we elke keer maar voor ons uit bleven schuiven omdat er steeds iets anders tussen kwam. Dit leuke tafeltje, we hebben er twee van, is te koop bij Kwantum en ik ben er ontzettend blij mee!

em14

Ik vind het zo leuk dat het nu weer wat vroeger donker wordt, gezellig de kaarsjes weer aan. Stiekem ben ik best wel een huismusje, haha.

em15

Heerlijk eigengemaakte groentesoep met verse groenten en eigen gedraaide balletjes, jum!

em16

Deze foto plaatste ik afgelopen week op Instagram om even te vertellen wat er zoal allemaal speelt qua gezondheid. Ik had eerst besloten om het niet te delen maar ik merkte toch dat ik het fijn vond. Vooral ook omdat ik soms door al het piekeren en de slapeloze nachten het lastig vond om mijn blog te updaten, gelukkig is dat toch nog redelijk goed gegaan. Maar ook met de operatie in het vooruitzicht denk ik dat ik het qua blog even rustig aan moet gaan doen tijdens de opname maar ook daarna omdat ik toch wel een tijdje moet herstellen. Toch ga ik wel proberen om zoveel mogelijk vooruit te werken om jullie toch te voorzien van leuke blogposts, ik hou jullie in ieder geval op de hoogte!

em17

Afgelopen week moest ik voor een MRI scan naar het ziekenhuis, ik zag hier behoorlijk tegen op omdat ik nogal claustrofobisch ben. Gelukkig is het mij achteraf meegevallen en was ik erg trots op mijzelf dat ik niet in paniek ben geraakt. Het is wel een hele aparte ervaring, ik wist soms niet of ik van de geluiden moest lachen of huilen. Laten we het erop houden dat het een hele slechte techno party is waar je in ligt…

em18

Na de scan was ik wel heel moe en heb ik de rest van de dag heerlijk chillend doorgebracht op de bank samen met mijn lieve vriendje Puck…

em19

Dit boek vind ik zo leuk en ik probeer elke dag een aantal pagina’s in te vullen, echt een aanrader!

em20

Ik voelde mij creatief en ik besloot mijn schilderspullen maar weer eens uit de kast te halen. Gewoon verstand op nul en schilderen maar!

em21

Ook ging ik vorige week naar Ikea wat ik normaal gesproken vreselijk vind (doolhof) maar dit keer vond ik het helemaal leuk en kon ik heel rustig rondkijken en we hebben uiteindelijk  super veel leuke en handige spulletjes gekocht…

em22

Waaronder een Malm kast voor in de slaapkamer waar uiteraard gezellige spulletjes op staan…

em23

Puck is de laatste tijd super aanhankelijk, dat was hij ook al wel maar tegenwoordig hangt hij het liefst de hele dag tegen mij aan. Super lief natuurlijk maar niet altijd even handig…

em24

Yeah, en eindelijk kregen we het nieuws dat het gezwel 99% zeker goedaardig is en dat moest uiteraard even gevierd worden met een lekker taartje.

em25

Ik moet nog wel een klein beetje wennen aan mijn kortere haren, ik kan er toch net wat minder mee maar ik ben er wel heel blij mee. Wel moet ik nodig mijn haar weer verven want ik heb een behoorlijke uitgroei, oeps!

em26

Wanneer ik mijn Macbook opnieuw opstart krijg ik soms heel lang dit witte scherm te zien, ik ben altijd bang dat mijn laptop niet meer aangaat…

em28

Speciaal voor de bruiloft maakte ik twee eigengemaakte armbandjes die perfect matchen bij mijn outfit…

em29

En weer hangt kleine Puckje bij me, zo lief!

em30

Afgelopen zaterdag hadden we eindelijk de bruiloft (het feest). Dit keer vond het feest plaats in Almere en ook hier hadden wij een hotel geboekt, wel zo prettig.

em31

We zaten midden in het centrum van Almere en we gingen aan het einde van de middag nog even op een terrasje zitten, nog even relaxen…

em32

En op de terugweg kwamen we een churro kraampje tegen, wat is dat ontzettend lekker! Binnenkort wil ik het zelf een keertje maken, ik ben benieuwd of het dan ook nog zo lekker is…

em33

Mijn outfit voor de bruiloft…

em35

We hebben snijbloemen in de tuin en ik besloot een klein boeketje ermee te maken, staat heel fleurig zo in de woonkamer.

Dat waren mijn afgelopen weken en zoals je kunt zien heb ik redelijk wat dingen ondernomen. De komende weken heb ik ook nog wel wat leuke dingen op de planning staan maar ook zeker wat mindere dingen, toch wil ik daar nog maar niet te veel aan denken. Hoe waren jouw afgelopen weken?