Essie zomercollectie 2014

Nu alweer bijna een halve maand in de winkel, de Essie zomercollectie van 2014. Misschien een beetje laat toch wil ik nog heel graag deze prachtige lakjes aan jullie laten zien. Ik hou van het merk Essie en elke keer ben ik weer verbaasd over de kleuren en de kwaliteit. Jep, Essie ik zeker weten mijn favoriete nagellak merk! Hieronder de zomercollectie van 2014 met uiteraard swatches…

essiezom2

Dit zijn de kleuren van de zomercollectie met van links naar rechts: Urban Jungle, Fierce, no Fear, Ruffles & Feathers, Strut Your Stuff, Haute in the Heat en Roarrrrange.

Deze zomercollectie staat in het teken van sterke vrouwen en krachtige kleuren. Dit type vrouw heeft een sterke intuïtie en weet welke stijl opvalt. Ze weet ook hoe sprekende, op de natuur geïnspireerde kleuren bepaalde emoties kunnen opwekken. Het zijn dan ook stuk voor stuk sterke oertinten die je direct in je hart raken en naar je hoofd stijgen!

De collectie is opgedragen aan vrouwen die niet bang zijn de leiding te nemen (of zelfs een beetje stof doen opwaaien) op weg naar de top. Deze kleuren zijn ook geïnspireerd op tinten die je in het dierenrijk kan tegenkomen, het is immers ‘a jungle out there’. Laat ik het zo zeggen, succes komt niemand zomaar aanwaaien – alleen de sterkste én de chicste overleven.

Het is nu de perfecte tijd om een sexy energie uit te stralen en vol gas voor fashionable outfits te gaan in schitterende kleuren die ervoor gemaakt zijn de leiding te nemen.

Zoals jullie weten schrijf ik met grote regelmaat over Essie lakjes en weten jullie inmiddels dat ik fan ben. Ik hou van de kleuren, de lak brengt gemakkelijk aan door de ‘dikte’ en het fijne kwastje en de lak blijft ook nog lang mooi op de nagels.

essiezom3

De kleur ‘Urban Jungle’ is mijn grote favoriet, wat een prachtige en bijzondere kleur! Het is geen wit maar ook geen grijs, de kleur doet mij denken aan beton. Hier draag ik slechts twee dunne laagjes, de nagellak dekt dus uitstekend!

essiezom4

De kleur ‘Fierce, no Fear’ is een bruin/grijze kleur, een beetje taupe achtig. Misschien niet een kleur die mij meteen doet denken aan de zomer, toch vind ik het wel een hele mooie kleur. Ook hier draag ik twee laagjes, wederom een perfecte dekking.

essiezom5

Wauw, ‘Ruffles & Feathers’ vind ik een hele mooie kleur. De kleur is blauw/groenig en vind ik heel leuk voor de zomer. Ook hier draag ik twee laagjes en zoals je ziet dekt deze nagellak perfect.

essiezom6

De kleur ‘Strut Your Stuff’ doet mij denken aan een hemelblauwe lucht op een warme zomerdag. Een mooie kleur, toch merk ik dat ik eigenlijk bijna nooit blauw op mijn nagels draag maar dit is uiteraard slechts een kwestie van smaak. Ook hier draag ik twee laagjes.

essiezom8

Roze nagellak maakt mij altijd blij, zo ook de kleur ‘Haute in the Heat’. Deze hardroze kleur met een blauwe ondertoon vind ik perfect voor de zomer. Dit lakje dekte zo goed, mijn nagels hadden slechts één laagje nodig…

essiezom7

Ten slotte de kleur ‘Roarrrrange’, een perfecte kleur voor het WK. Een mooie helder oranje kleur die mij meteen doet denken aan de shirtjes van het Nederlands voetbalteam. Eén keer raden welke kleur ik aankomende zaterdag op mijn nagels heb. Dit lakje dekte ook perfect in twee laagjes.

essiezom9

Ook over deze collectie ben ik heel erg tevreden en ik heb uiteraard zo mijn favorieten, vooral ‘Urban Jungle’ & ‘Ruffles & Feathers’. Deze zomercollectie van Essie is verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van DA en Etos, Bol.com en Wehkamp.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Essie zomercollectie 2014

 1. Laura
  1 juli 2014 at 15:12 (6 jaar ago)

  Mooie lakjes, vooral de groene zou ik graag aan mijn nagellakstash willen toevoegen. :)

  Beantwoorden
 2. Floor
  1 juli 2014 at 15:14 (6 jaar ago)

  Hele mooie kleuren!! En jou nagels zijn prachtig

  Beantwoorden
 3. Laura
  1 juli 2014 at 16:03 (6 jaar ago)

  Mooie lakjes! Ruffles & Feathers vind ik het mooiste

  Beantwoorden
 4. Fleur
  1 juli 2014 at 17:57 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren!
  En wat heb je mooie lange nagels zeg, prachtig!

  Beantwoorden
 5. Kayleigh
  1 juli 2014 at 20:31 (6 jaar ago)

  Wat een gave lakjes! Ik ben wel weer toe aan een nieuw kleurtje :-)

  Beantwoorden
 6. Melissa Charlotte
  1 juli 2014 at 21:08 (6 jaar ago)

  Prachtige kleuren! Het is helemaal niet goed voor mijn portemonnee om hieraan herinnert te worden, hihi.

  Beantwoorden
 7. Lys
  1 juli 2014 at 21:33 (6 jaar ago)

  Leuke lakjes! Urban Jungle ziet er inderdaad een speciale kleur uit!

  Beantwoorden
 8. eline
  1 juli 2014 at 21:40 (6 jaar ago)

  Haute in the heat heb ik thuis en is echt supermooi! Urban jungle wil ik heel graag nog kopen! Leuke review

  Xeline

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *