Mijn random things wishlist!

Dat ik hou van fashion en beauty, dat moet inmiddels duidelijk zijn. In principe zou ik elke week wel een wishlist kunnen maken met daarop de nieuwste make-up producten en nieuw verschenen mode items. Dit keer, voor de verandering, leek het mij wel leuk om een wishlist te maken met ‘random’ dingen, dus niet gerelateerd aan fashion of beauty maar denk aan gebruiksvoorwerpen, boeken en elektronica. Benieuwd naar mijn wishlist, scroll dan snel naar beneden…

wishlistrandom

 1. Ik heb een hele grote liefde voor notitieboekjes en inmiddels slingeren er een heleboel door het huis. Zo heb ik een boekje voor to do lists, een blog brainstorm boekje, een boekje voor mijn weekplanning, een boekje met allerlei positieve ervaringen etc. etc. Je zou dus denken dat ik inmiddels genoeg boekjes heb maar ik werd toch erg hebberig bij het zien van ‘Finish this book’. Dit is een boek vol met opdrachten en de bedoeling is dus dat je het boek invult en afmaakt op jou manier. Verkrijgbaar bij Bol.com €15,99.
 2. Deze koptelefoon spotte ik de afgelopen tijd bij behoorlijk wat modebloggers, waaronder op de site van Kenza. Ik luister heel graag muziek en vooral als ik aan het werk ben alleen oordopjes vind ik niet zo heel comfortabel en daarom is een koptelefoon meer dan welkom. En deze koptelefoon van het merk Frends laat mijn hart net wat sneller kloppen… Verkrijgbaar bij Justheadphones.nl €149,95.
 3. Al heel wat jaren droom ik van een polaroid camera en meerdere malen stond ik er mee in mijn handen. Toch was er altijd iets wat mij weerhield om zo’n camera te kopen omdat de ‘film’ die erin gaat vrij prijzig is. Maar door Fujifilm wil ik er nu echt graag eentje hebben, want is de Fujifilm Instax mini niet heel schattig? (in hoeverre een camera schattig kan zijn) o.a. Verkrijgbaar bij Nextdeal.nl.
 4. Hebben jullie ook wel eens dat je zin hebt om te tekenen maar dat je niet weet wat? Regelmatig heb ik mijn vriend gevraagd om een onderwerp te verzinnen maar ook hij heeft niet altijd inspiratie. Daarom lijkt mij dit boekje ‘642 Fashion Things to draw’ een uitkomst! Nooit meer nadenken over wat je moet tekenen maar gewoon een kwestie van doen. Verkrijgbaar bij Bol.com €13,99
 5. Over het boek ‘The fault in our stars’ heb ik alleen maar heel veel positieve reviews gelezen, dit boek moet ik lezen want ik ben er heel erg nieuwsgierig naar. Vooral ook omdat de film bijna uitkomt en ik altijd graag eerst het boek wil lezen en dan pas de verfilming wil zien. Wel ben ik aan het twijfelen of ik de Engelse of de Nederlandse versie wil lezen… Verkrijgbaar bij Bol.com €10,-.
 6. Ten slotte, ik hou van bakken maar niet zo van beslag/deeg maken. Dit heeft vooral te maken met het ontbreken van goede keukenapparatuur dus het wordt hoog tijd voor een keukenmachine. Graag eentje die al het werk uit mijn handen neemt en die er ook nog eens leuk uitziet en dan kom je al gauw uit bij een KitchenAid. Dit vind ik echt een prachtige keukenmachine alleen de prijs vind ik wat minder, een bedrag van 579 Euro vind ik toch wel erg veel geld. Er gaat binnenkort vast een keukenmachine komen maar ik denk geen echte KitchenAid, maar dromen mag toch…

Wat heb jij op dit moment op je non-beauty/fashion wishlist staan?

115 Comments on Mijn random things wishlist!

 1. Aurelie
  7 mei 2014 at 06:40 (7 jaar ago)

  Dat boek van John Green wil ik ook al heel lang eens lezen. Leuke wishlist!

 2. Xan
  7 mei 2014 at 06:51 (7 jaar ago)

  Mooie wishlist. Het boek van John Green heb ik in het engels maar moet het nog lezen. De mixer van KitchenAid wil ik ook nog aanschaffen. Veel geld maar wel een goede investering denk ik. (Moet wel voor de prijs.
  Love,

 3. Linda
  7 mei 2014 at 07:58 (7 jaar ago)

  Aah echt alles wat hier op staat zou ik ook wel willen! Met bovenaan The Fault in Our Stars, de koptelefoon en de KitchenAid, prachtige kleur ook!

 4. Tineke
  7 mei 2014 at 08:17 (7 jaar ago)

  Die boeken lijken me erg leuk!
  Liefs

 5. femketje
  7 mei 2014 at 08:18 (7 jaar ago)

  dat camera’tje is leuk!

 6. Beautydagboek
  7 mei 2014 at 08:24 (7 jaar ago)

  De camera staat ook op mijn wishlist! Helaas nog iets te duur, maar wie weet ooit 🙂

 7. Caro
  7 mei 2014 at 09:34 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd naar dat boek!! 🙂

 8. Laura
  7 mei 2014 at 09:58 (7 jaar ago)

  Leuke dingen allemaal! Die kitchenAid lijkt mee heel handig maar helaas heel duur..

 9. Ashleey
  7 mei 2014 at 10:41 (7 jaar ago)

  3 en 5 staan ook op mijn lijstje! En ook ik vraag me af of i khem in het engels of in het nederlands wil gaan lezen.

 10. Mandy
  7 mei 2014 at 11:15 (7 jaar ago)

  Wat een leuke inspirerende boeken heb je gevonden! Erg leuk. Een polaroid camera en een Kitchen Aid zou ik ook heeeeel erg graag willen hebben.

 11. Jana
  7 mei 2014 at 11:42 (7 jaar ago)

  Nummertje 3 <3

 12. Axelle
  7 mei 2014 at 13:26 (7 jaar ago)

  die koptelefoon wil ik ook heel graag, maar hij is zoooo duur!

 13. Amelie
  7 mei 2014 at 20:06 (7 jaar ago)

  The fault in our stars is echt een aanrader, en ik zou hem zeker in het Engels lezen! Het taalgebruik is veel mooier en ze gaan naar Amsterdam, en dat stuk ik heel raar om in het NL te lezen.

 14. Manon
  7 mei 2014 at 20:18 (7 jaar ago)

  Wat een leuke wishlist!!!

 15. Ines
  7 mei 2014 at 21:42 (7 jaar ago)

  Superleuk lijstje! Zo een instax wil ik ook héél graag!

 16. veerle
  8 mei 2014 at 07:48 (7 jaar ago)

  ik wil ooook een polaroid camera! <3
  maar ik ben dat meisje van het horloge en ik wou even vragen of hij binnenkort aankomt bij mij??
  liefs veerle