Een kijkje in mijn leven #31

Het waren een paar drukke weken waarin ik veel dingen heb ondernomen. Zo was ik heel druk met mijn blog, maakte ik nieuwe sieraden voor mijn webshop, nam ik afscheid bij het UCP en ging ik een paar dagen naar Den Haag. Dat ik veel heb gedaan is ook te zien aan deze ‘Een kijkje in mijn leven’ gezien ik behoorlijk wat plaatjes heb geschoten…

ek1

Deze foto maakte ik van een foto die ik maakte met mijn slr. Ik was deze foto aan het bewerken in Photoshop. Deze outfit is trouwens ook al op mijn blog verschenen…

ek2

Omdat fietsen nog wel echt een “ding” is, stap ik de laatste tijd steeds vaker op mijn fiets en  ik maakte een foto van deze hele mooie lucht…

ek3

Lekker ongezond, op zich valt het mee, een broodje hamburger. Eén van mijn favo snacks trouwens…

ek4

ek5

Omdat ik bakken zo ontzettend leuk vind, leek het mij wel een keertje leuk om dingen te maken voor een high tea. Het was ontzettend lekker en we hebben er heerlijk van genoten. Hier vind je de recepten

ek6

Ik veranderde een klein beetje mijn kast in mijn werkkamer, ik vind dat het zo een leuk hoekje is geworden…

ek7

Mijn outfit die ik droeg tijdens de verjaardag van mijn vader. Deze outfit hebben jullie ook al kunnen zien. Gemist, hier vind je de complete outfit..

ek9

Toen we weer onderweg waren naar huis kwamen we dit lieve paard tegen. Ik moest en zou even het paard aaien, ik weer helemaal blij!

ek10

Maar nog blijer werd ik toen ik mijn lieve kleine Puckie weer kon knuffelen. Hij moet trouwens nodig naar de trimmer, gelukkig gaat hij aankomende dinsdag weer.

ek11

Hier zie je een deel van mijn nieuwe sieraden

ek12

Vorige week donderdag was het een erg spannende dag. Ik nam namelijk afscheid op het UCP waar ik een half jaar in dagbehandeling ben geweest voor mijn paniekstoornis en agorafobie. Een hele dubbele dag, aan de ene kant heel blij maar aan de andere kant ook doodeng gezien je ineens alles zelf moet gaan doen. Toch heb ik er heel veel vertrouwen in en weet ik ook heel goed wat mijn valkuilen zijn en waar ik dus alert op moet zijn. Binnenkort ga ik denk ik weer een video opnemen om jullie uitgebreid te vertellen hoe het nu gaat, een beetje als vervolg op mijn eerste ‘angststoornis video’…

ek14

Om één uur in de middag nam ik afscheid en mijn vriend en Puck kwamen mij halen. Ik kreeg een hele mooie bos bloemen van mijn vriend, zo lief!

ek15

Ook kreeg ik deze kaart van therapie, dit is soort van traditie. Iedereen die afscheid neemt krijgt een grote kaart met allerlei plaatjes wat bij diegene past en allemaal persoonlijke stukjes tekst van iedereen. Ik kreeg echt een brok in mijn keel bij het lezen van de kaart en ik ga deze kaart dan ook nooit weggooien. Een mooie herinnering van een hele zware maar ook leerzame periode…

ek16

En om te vieren dat ik klaar was, gingen we een aantal dagen naar Den Haag! Zoals je kunt zien is ook Puck er helemaal klaar voor, haha…

ek17

Onderweg stonden we regelmatig in een file. Maar ach, we hadden toch geen haast…

ek18

Het uitzicht vanuit onze kamer in het hotel. We zaten in een van der Valk hotel in Nootdorp en hier waren we ook al twee keer eerder geweest. We vinden dit een heel fijn hotel en ik vind het echt een aanrader…(ik word hier niet voor betaald hoor ;))

ek19

Ik kon het niet laten, ik moest eventjes een liftselfie maken….

ek20

We gingen heerlijk eten in het restaurant van het hotel. Ik begon met een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise. Mijn hoofdgerecht vergat ik op de foto te zetten maar ik ging voor een Hollandse biefstuk met aardappel puree en gebakken champignons…

ek21

Dit is echt één van de lekkerste toetjes ooit! Vooral de chocoladefudge brownie was smullen, echt heel lekker!

ek22Deze leuke en vermoeiende dag sloot ik af in een bad met een Lush bruisbal…

ek23

Vrijdagochtend gingen we eerst even langs bij mijn mediabureau…

ek24

Vervolgens op naar het Binnenhof en ook zijn we nog even naar de Tweede kamer geweest, leuk om een keertje in het echt te zien. Daarna zijn we even Den Haag in geweest en heb ik zowaar eventjes gewinkeld…

ek25

We hadden best wel trek gekregen dus op naar Het Plein…

ek26

En hier at ik een hele lekkere tosti met mozzarella en pesto…

ek27

Natuurlijk gingen we ook naar het strand en we hadden enorm mazzel met het weer, het was zelfs een beetje aan de warme kant gezien er maar weinig wind stond…

ek28

Heerlijk met blote voeten in het zand…

ek29

En dit vind ik zo’n leuke foto van Puck, hij vond het erg leuk op het strand maar hij had het ook wel een beetje warm…

ek30

In de avond waren we best wel heel moe en besloten we weer te gaan eten in het restaurant van het hotel. Ik at een heel lekker oosters gerecht met o.a. ossenhaas puntjes…

ek31

Deze horloges waren te koop in het hotel, ik vind het merk OOZOO heel tof! Vooral het witte horloge met rosé gouden details (achterin) vind ik erg mooi.

ek32

ek33

De laatste dag nog even lekker genieten van het ontbijt. Ik ben helemaal niet zo’n ontbijt persoon maar in hotels vind ik het echt heerlijk. Waarschijnlijk omdat er veel keus is!

ek34

Onderweg weer naar huis, mijn vriend wou namelijk heel graag Koningsdag in Groningen vieren en ik vond het ook wel heel lekker om weer naar huis te gaan. We hebben hele leuke dagen gehad maar ik merk altijd wel dat dit nog erg veel energie kost. Ik ben dus bij thuiskomst heerlijk op de bank geploft met een leuke film…

ek35

Op maandag en woensdag ga ik tegenwoordig mee naar het kantoor van mijn vriend om aan mijn blog te werken. Ik merk dat ik daar best wel productief ben maar ook merk ik dat ik het nog niet helemaal gewend ben om uren achter elkaar te werken…

ek36

Ik ben gek op mijn gouden horloge en armbandjes!

ek37

Aan het werk en ondertussen genieten van een lolly…

ek38

Gisteren kwam een gedeelte van mijn schoonfamilie gezellig op visite. Ik stond zowat de hele middag in de keuken en maakte o.a. een appelkruimeltaart, een geitenkaas lasagne en een maïssoep…

Dit waren de foto’s van mijn afgelopen weken. De komende weken heb ik ook veel activiteiten in de planning en ik heb er nu al zin in!

104 Comments on Een kijkje in mijn leven #31

 1. Amelie
  2 mei 2014 at 11:27 (7 jaar ago)

  Leuke week! Heel knap dat je nu klaar bent de dagbehandeling, en het zelf doorzetten gaat je helemaal lukken!

 2. Charile
  2 mei 2014 at 11:45 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s!

 3. martina
  2 mei 2014 at 11:55 (7 jaar ago)

  mmmmm carpaccio!!! leuke foto’s :)

 4. Laura
  2 mei 2014 at 12:04 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s! Knap van je dat je nu uit de dagbehandeling bent. Veel succes nog!

 5. femketje
  2 mei 2014 at 12:21 (7 jaar ago)

  Oehh die cupcakes! ♥

 6. Samantha
  2 mei 2014 at 12:29 (7 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s weer. En ohhh, die cupcakes. Yum! Ik heb een paar weken terug mijn eerste cupcakes gebakken. Ze waren een groot succes bij de visite haha. Binnen no-time waren ze op.

 7. Dianne Overbeeke
  2 mei 2014 at 12:49 (7 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s en die cupcake’s zien er heerlijk uit!!

 8. Fatma
  2 mei 2014 at 12:54 (7 jaar ago)

  Heel knap dat je uit je behandeling bent! Hele leuke foto’s :)

 9. Hillene
  2 mei 2014 at 13:47 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s! (:

 10. Caro
  2 mei 2014 at 14:00 (7 jaar ago)

  Wat leuk dat je in dat hotel in Nootdorp zat, daar woon ik namelijk heeel vlakbij! Ben benieuwd naar je vervolg video over je angstoornis. Verder weer hele leuke foto’s van je hondje!! :-)

 11. Beautydagboek
  2 mei 2014 at 14:46 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien Sanne! Wat goed van je dat je klaar bent met je dagbehandeling, heel spannend maar je kunt het :) Leuk om het eventjes te vieren in Den Haag, het ziet er geslaagd uit!

 12. Mandy
  2 mei 2014 at 15:00 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s! Wat grappig trouwens, mijn oom heeft precies zo’n zelfde hondje gehad en die heette ook Puck!

 13. Manon
  2 mei 2014 at 15:21 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s en oeh die cupcakes <3

 14. Bertine
  2 mei 2014 at 16:08 (7 jaar ago)

  wat goed dat je therapie afgesloten is.. knap gedaan.. lief dat je vriend bloemen meenam voor je. en heerlijk dat jullie er direct een weekend weg van hebben gemaakt!

 15. Lynnemien
  3 mei 2014 at 13:36 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien hoe rijkgevuld je leven is! Niet dat dat voorheen niet zo was, maar ik heb het gevoel dat je nu meer hebt om te delen en over te schrijven. Fijn dat je uit therapie bent ook :)

 16. Linda
  3 mei 2014 at 13:48 (7 jaar ago)

  Wat leuk om te zien dat je weer zo veel doet! En wat is Puck schattig haha! Ik ben benieuwd naar je video en naar hoe het met je gaat!

 17. Axelle
  3 mei 2014 at 14:14 (7 jaar ago)

  hmm die geitenkaas lasagne lijkt me erg lekker, kun je daar misschien een keer een recept van geven? Heel leuke foto’s weer!

 18. Ines
  4 mei 2014 at 19:23 (7 jaar ago)

  Eten ziet er lekker uit!