Filmpje: favorieten april ’14

Vandaag een favorieten filmpje van de maand april. Ik weet dat de maand nog niet helemaal voorbij is maar ik denk niet dat ik nu de laatste dag nog een favoriet tegen ga komen, en zowel dan zal ik deze jullie in de volgende favorieten video laten zien. Hopelijk vinden jullie het een leuk filmpje en vergeet vooral geen comment achter te laten ;).

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on Filmpje: favorieten april ’14

 1. Mandy
  30 april 2014 at 10:15 (6 jaar ago)

  Ik vind de kleuren van de Essie lakjes heel erg leuk! Het One Line A Day boekje staat ook op mijn wishlist. Een krul tutorial lijkt me leuk!

  Beantwoorden
 2. Amelie
  30 april 2014 at 10:24 (6 jaar ago)

  Leuke video! Mooie favorieten! De sjaal is echt super leuk!

  Beantwoorden
 3. stanjaa
  6 mei 2014 at 19:06 (6 jaar ago)

  Die Blur Cream van L’Oreal ga ik zeker proberen!! En de Romper boom van Essie is ook echt super mooi!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *