Filmpje: mijn favorieten van de maand juni 2014

Het is juli en dat betekent dat het tijd is voor mijn favorieten video van juni 2014. In deze video laat ik mijn meest geliefde items zien, van lifestyle tot aan beauty gerelateerde producten. Onder deze video kunnen jullie een lijst met eventuele link vinden, ik wens jullie heel veel kijk plezier!

Nog niet geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Klik dan hier, dank je wel!

4 Comments on Filmpje: mijn favorieten van de maand juni 2014

 1. Miranda
  2 juli 2014 at 11:32 (6 jaar ago)

  Wat een mooie favorieten. Leuk ook dat je weer dingen hebt herontdekt.

  Beantwoorden
 2. Manon
  2 juli 2014 at 18:38 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten je ziet er heel mooi uit in het filmpje

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *