Filmpje: Mijn favorieten van de maand augustus!

De maand augustus is voorbij gevlogen en daarom voor jullie weer mijn favorieten van afgelopen maand. In deze video zie je beauty, fashion & lifestyle gerelateerde items die ik in augustus met veel plezier heb gebruikt/gedragen. Veel kijk plezier!

73 Comments on Filmpje: Mijn favorieten van de maand augustus!

 1. charile
  6 september 2014 at 09:35 (7 jaar ago)

  Prachtige favorieten! Toevallig stond ik gister naar het glosse te kijken (ik werk bij de Etos), hij is echt prachtig! Ik ga er nog even over nadenken, maar ik denk wel dat ik hem ga kopen. Even wachten op een aanbieding hihi 🙂

 2. Manon
  6 september 2014 at 12:33 (7 jaar ago)

  Je hebt echt hele mooie favorieten!

 3. Donna Luisa
  8 september 2014 at 10:16 (7 jaar ago)

  Fijne favorieten! Ik benieuwd naar je review van de Essie lakjes! x

 4. Chantal
  10 september 2014 at 20:59 (7 jaar ago)

  Jij hebt zo’n leuke fijne uitstraling op je filmpjes!