Hema 3D geprinte producten

Een grote opkomende hype zou je het kunnen noemen, ik heb het over 3D geprinte producten. Met speciale printers is het al een tijdje mogelijk om van alles in 3D te laten printen, denk aan kunstwerken of gebruiksvoorwerpen zoals een kopje of een vaas. Sinds kort verkoopt ook Hema 3D geprinte producten, namelijk telefoonhoesjes en sieraden. Het leuke van deze producten is dat je ze heel persoonlijk kunt maken door je eigen naam erop te zetten, leuk voor jezelf maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen…

Hema heeft tot nu toe twee verschillende 3D geprinte producten in het assortiment, namelijk: telefoonhoesjes, armbandjes en kettingen. De telefoonhoesjes zijn geschikt voor verschillende types Apple en Samsung smartphones. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren en je maakt het nog persoonlijker door je naam toe te voegen. Hieronder wat voorbeelden van de producten.

Op de website van Hema kun je heel eenvoudig je eigen ontwerp maken en bestellen. Je kunt de bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij een filiaal bij jou in de buurt. Wat ik wel een nadeel vind is de levertijd, je moet namelijk rond de 15 tot 20 dagen wachten voordat het product klaar is. Hopelijk wordt dit in de toekomst wat sneller!

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on Hema 3D geprinte producten

 1. Mariska
  17 maart 2014 at 15:19 (6 jaar ago)

  Erg leuk dit, alleen jammer dat je maar 2 dingen kan doen. Telefoonhoesjes kon je altijd al.. Maar wel leuk dat HEMA als eerste is hiermee :D

  Beantwoorden
 2. Sharrel
  17 maart 2014 at 19:49 (6 jaar ago)

  Ik vind het echt tof dat Hema zulke dingen verkoopt. De Hema heeft de laatste tijd echt gave items.

  x

  Beantwoorden
 3. Lies
  17 maart 2014 at 22:23 (6 jaar ago)

  Wat leuk dat de Hema dit nu verkoopt! Vooral de ketting vind ik er erg leuk uitzien. De levertijd is alleen inderdaad wel vrij lang.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *