Mijn lente fashion 2014 wishlist!

Een kast vol kleding, een overvolle schoenenrek en genoeg sieraden om een kerstboom mee op te tuigen, toch kan ik elke seizoen een nieuwe wishlist maken. Want zeg nou zelf, wij vrouwen hebben nooit genoeg kleding, schoenen en accessoires. En natuurlijk veranderen de trends ook continu en als je er een beetje hip bij wilt lopen dan “moet” je soms gewoon iets nieuws kopen. Ik had gisteren onwijs veel zin om online te shoppen maar het leek mij verstanding om eerst eens te gaan kijken wat ik echt wil hebben voor komend seizoen. En zo kwam ik op het idee om een wishlist te maken zodat jullie ook kunnen zien wat mijn wishes zijn voor de lente van 2014…

 1. Ik draag bijna nooit oorbellen maar ik heb sinds een aantal weken een “obsessie” voor hele fijne oorknopjes. Deze oorknopjes vond ik bij Etsy maar ik heb ze ook al gespot bij andere grote ketens zoals H&M & Topshop. In totaal heb ik vier gaatjes in mijn oren en ik hoop dat ik binnenkort mijn oren vol heb met leuke kleine knopjes…
 2. Ook al hou ik van grote statement sieraden, misschien hou ik nog wel meer van fijne sieraden. Al een tijdje ben ik verliefd op een ‘bar’ necklace en ik heb goed nieuws, binnenkort krijg ik deze mooie kettinkjes in mijn shop en uiteraard hou ik dan zelf ook een exemplaar. Wat vind jij van fijne sieraden?
 3. Ik kan mij eigenlijk niet herinneren wanneer ik voor het laatst een jas kocht voor de lente/zomer. Meestal draag ik buiten een vest of een blazer maar dit jaar wil ik heel graag een mooie trenchcoat. Ik vind deze jassen super mooi, heel erg classy en makkelijk te combineren. Deze jas is van Warehouse en kost €97,-
 4. Bijna nooit draag ik hakken omdat ik dit gewoon niet zo heel comfortabel vind. Geef mij maar een paar platte schoenen! Ik wil voor deze lente nog een leuk paar sneakers, het liefst een vrij basic paar zodat ik ze mooi kan combineren met verschillende stijlen en kleuren. Dit paar koop je bij Miss Selfridge en kost €46,-
 5. Zoals jullie misschien wel weten ben ik heel erg van ‘less is more’ en hou ik heel erg van basic kleding. Voor de lente wil ik dan ook heel graag wat basic shirtjes met leuke teksten. Deze tops staan super leuk in combinatie met een jeans en staan ook erg tof onder een blazer/jacket. Dit shirtje kun je kopen bij Modemusthaves en kost €24,95.
 6. Ten slotte sluit ik deze wishlist af met een super mooi tasje van Rebecca Minkoff. Sinds ik deze tasjes voorbij zag komen in een vlog van FleurdeForce, ben ik langzaam maar zeker meer en meer fan geworden van deze mooie tasjes. Ook al vind ik het vrij veel geld voor een vrij klein tasje, ze zijn wel echt te gek! Vooral deze neonroze vind ik heel tof, alleen twijfel ik nog wel een beetje over de kleur gezien deze niet heel makkelijk te combineren is…
Heb jij ook wishes voor komend seizoen, en zo ja, wat precies?

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Mijn lente fashion 2014 wishlist!

 1. Isabel
  18 februari 2014 at 07:09 (6 jaar ago)

  Haha dat ‘last clean t-shirt’ shirt is leuk :)

  Beantwoorden
 2. Beautydagboek
  18 februari 2014 at 07:56 (6 jaar ago)

  Zo’n trenchcoat heb ik nog van vorige jaren, lucky me! En het shirt is geweldig :)

  Beantwoorden
 3. Martina
  18 februari 2014 at 08:07 (6 jaar ago)

  Tof shirt en de jas en tas zou ik ook zo dragen!

  Beantwoorden
 4. Julia
  18 februari 2014 at 10:36 (6 jaar ago)

  Oh wow! Dat roze tasje is prachtig! Ik ga op zoek naar veel pasteltinten in mijn lentekleding.

  Beantwoorden
 5. Tineke
  18 februari 2014 at 12:04 (6 jaar ago)

  Wauw, wat een leuke wishlist! 3,5 en 6 kunnen ook zo op mijn wishlist!
  Liefs

  Beantwoorden
 6. Mandy
  18 februari 2014 at 14:01 (6 jaar ago)

  Leuke items op je wishlist. Ik ben de laatste tijd ook van de kleine oorbellen, ze zijn zo cute!

  Beantwoorden
 7. Axelle
  18 februari 2014 at 17:41 (6 jaar ago)

  superleuke list, die tasjes zijn echt prachtig!

  Beantwoorden
 8. Lies
  18 februari 2014 at 20:00 (6 jaar ago)

  Hele leuke items op je wishlist! Ik loop zelf ook het liefste op platte schoenen en de sneakers van je wishlist vind ik er ook zo leuk uitzien.

  Beantwoorden
 9. Myrthe
  19 februari 2014 at 15:26 (6 jaar ago)

  De jas en de tas zijn echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
 10. Manon
  22 februari 2014 at 21:20 (6 jaar ago)

  Ik ben helemaal verliefd op het tasje, ik vind het juist leuk dat het zo klein en fijn is, ik vind het een heel grote tas en dan zo’n fluo kleur niet helemaal optimaal, in een kleinere maat vind ik het nog stijlvol en hip, wel een behoorlijke prijskaartje… Dat worden sparen :/ xx

  Beantwoorden
 11. Zoey
  25 februari 2014 at 14:53 (6 jaar ago)

  Heel veel leuke dingen!! Thanks voor het delen :)

  Ik kwam toevallig laatst de fashionsite http://www.spotnshop.nl tegen. Is het zeker waard om eens een keertje te checken, heel veel leuke ideeën voor je lente fashion wishlist. En wat nog leuker is, je kunt aangeven waar je naar op zoek bent en dan wordt het voor je gevonden.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *