Wie jarig is, trakteert! (win een Urban Decay Naked 3 palette)

Vandaag vier ik mijn verjaardag en dat leek mij hét perfecte moment om een keer weer een winactie op mijn blog te houden. Dit doe ik eigenlijk niet zo heel vaak meer, in verband met tijdgebrek, maar ik wil mijn verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Ik besloot om voor mijzelf voor mijn verjaardag iets moois te kopen, iets dat ook op mijn wishlist staat, namelijk de Urban Decay Naked palette 3. En omdat ik weet dat veel van jullie dit prachtige palette ook graag zouden willen hebben, besloot ik er niet eentje maar…twee te kopen!

Je kunt het dus al raden, ik geef een Urban Decay Naked palette 3 weg! Maar wat moet je hiervoor doen? (laat sowieso als je meedoet een comment achter en vul een geldig mailadres in)

 • Like dit bericht op Bloglovin en volg mijn blog (als je dat natuurlijk nog niet deed!)
 • Volg wearefashion_nl op Instagram
 • Volg mijn blog op twitter en tweet de volgende zin: Ik doe mee @WeAreFashion en maak kans op een Urban Decay Naked palette 3, lees hier voor meer info–> bit.ly/1eh4iKF
 • Abonneer op mijn Youtube kanaal

Omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, is het verplicht om minstens twee van de bovenstaande acties te doen. Zo kun jezelf kiezen wat jij het fijnste vindt en word je ook niet “buitengesloten” als je één van de bovenstaande dingen niet hebt. En vergeet vooral niet een comment achter te laten, anders weet ik niet dat je meedoet en dat zou jammer zijn :).

Je kunt nog meedoen met deze toffe winactie tot en met volgende week zaterdag 18 januari. De winnaar maak ik ook bekent op mijn blog in een video (uiteraard niet met achternaam) dus hou vooral mijn blog zondag 19 januari in de gaten. Natuurlijk stuur ik de winnaar ook nog een persoonlijk mailtje ivm adresgegevens etc.

Heel veel succes en een fijne dag!

x

296 Comments on Wie jarig is, trakteert! (win een Urban Decay Naked 3 palette)

 1. Michelle
  10 januari 2014 at 12:10 (8 jaar ago)

  Wauw, i’m in! Ik doe mee aan alle onderdelen want dat heb ik allemaal al zo ingesteld! Ik kwam toevallig vandaag op timehop je vorige winactie tegen voor je verjaardag!

  Oh en het allerbelangrijkste is; GEFELICITEERD!

 2. Amanda
  10 januari 2014 at 12:14 (8 jaar ago)

  Wow, wat een gave prijs! Ik ben heel benieuwd naar dit palette en vind het echt tof dat je hem weg geeft. Eigenlijk hoor je natuurlijk zelf cadeautjes te krijgen als je jarig bent. Gefeliciteerd!
  Ik volg je al een tijdje via Youtube onder de naam Ditisons. Ook volg ik je al heel lang op bloglovin & heb dit bericht geliked (was de 1e liker). Volgen op Twitter deed ik ook al heel lang (ook onder de naam Ditisons) en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Ditisons/status/421600834049146881
  Helaas heb ik geen Instagram dus daar volg ik je ook niet onder 🙂

 3. marjolein
  10 januari 2014 at 12:16 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!
  En wat een toffe win actie!
  Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin, twitter en youtube

 4. Céline
  10 januari 2014 at 12:17 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! 😀 Wat een prachtige prijs geef je weg. Ik doe dan ook graag mee. Ik ben al heel lang trouwe volgster van WAF en volgde je dus ook al op bloglovin en twitter (Céline & Woelephants). Op twitter heb ik je berichtje getweet!

  Maak er een mooie dag van 😉

 5. Annelies
  10 januari 2014 at 12:23 (8 jaar ago)

  Gelukkige verjaardag!! 🙂 wat een fijne actie!
  Ik heb dit bericht geliked op bloglovin en volg je al langer , volg je op instagram ( mijn naam is daar _liesanne_) en ben ook geabonneerd op je youtubekanaal! Twitter heb ik niet dus tweeten kon ik niet..
  Ik doe hel graag mee om dit prachtige palette te winnen!
  Maak er nog een fijne verjaardag van ! 🙂
  xx

 6. Nikki
  10 januari 2014 at 12:23 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd, geniet er van! Natuurlijk doe ik ook mee met de winactie, ik bedoel WAUW!!! Ik volg je op alles en ik hoop natuurlijk dat ik win 😉 Maar geniet maar eerst van vandaag! 🙂

 7. Eline
  10 januari 2014 at 12:23 (8 jaar ago)

  Wauw, wat een actie, ik heb alles gedaan en doe heel erg graag mee, echt bizar leuk! Ik wil dit palette echt al een tijdje dus laat deze kans echt niet lopen 😉

 8. Renate
  10 januari 2014 at 12:24 (8 jaar ago)

  Wauw Sanne, dat is nog eens een winactie! Ik zou hem heel graag willen hebben, maar mocht ik hem niet winnen…waar heb jij hem gekocht?

  Ik volg je al op Bloglovin en nu ook op instagram. Twitter heb ik helaas niet.

  • Sanne van Huis
   10 januari 2014 at 15:33 (8 jaar ago)

   Ik heb de palettes gekocht bij beautybay.com 🙂 Daar is die wel iets duurder dan bij Hqhair.com, alleen zijn ze daar al een tijdje uitverkocht 🙁

 9. Sofie
  10 januari 2014 at 12:27 (8 jaar ago)

  I’m in! Fingerscrossed X

  • Sofie
   10 januari 2014 at 12:28 (8 jaar ago)

   En nog een héél leuke verjaardag trouwens!

 10. Manon
  10 januari 2014 at 12:28 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Wat een super leuke winactie daar hoef ik geen seconde over na te denken, ik doe mee! Ik heb alles gedaan wat ik kon doen! 🙂

 11. Kimberly
  10 januari 2014 at 12:29 (8 jaar ago)

  Als eerste: GEFELICITEERD! <3 Wat onwijs lief dat je er eentje aan één van ons wilt verloten! 🙂 Ik doe in ieder geval mee, ik vind het palette zo ontzettend bijzonder en mooi! 😀

 12. Danique
  10 januari 2014 at 12:29 (8 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Super gave winactie!!

 13. Melike
  10 januari 2014 at 12:32 (8 jaar ago)

  Wauw omygoshie ik volg je en heb de post geliked, volg je nu net via instagram. Happy Birthday en echt heel gaaf dat je dit doet X

 14. Jasmijn
  10 januari 2014 at 12:33 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  Wou, dat je zo’n groot cadeau weg geeft, ik heb alles gedaan 🙂
  erg leuk! Fijne verjaardag nog xx

 15. Hannah
  10 januari 2014 at 12:33 (8 jaar ago)

  Wauw, wat een gave winactie, ik doe graag mee!
  GEFELICITEERD !

 16. Anne Solveig
  10 januari 2014 at 12:34 (8 jaar ago)

  Ik heb meegedaan + alles gedaan!!

 17. Steph
  10 januari 2014 at 12:38 (8 jaar ago)

  Oh wat gaaf!!! Ik doe zeker mee 😀
  Ik heb je geliked op Bloglovin’, ik ben al geabonneerd op je YT-kanaal, en ik heb geRT op twitter onder de volgende link: https://twitter.com/_steph_r/status/421606394152755200

  Heel hartelijk gefeliciteerd! Maak er een super dag van xxx

 18. Maaike
  10 januari 2014 at 12:45 (8 jaar ago)

  Super leuk, I’m in!! Volg je op insta en bloglovin 🙂

 19. Bianca
  10 januari 2014 at 12:48 (8 jaar ago)

  Happy Birthday, enjoy your day!

  Super leuke actie, ik doe mee!
  Ik heb ditvartikel via Bloglovin geliked en daarnaast was ik (allang) geabonneerd op je Youtube kanaal;)

 20. Monique
  10 januari 2014 at 12:56 (8 jaar ago)

  Gefeliciteeerd!!!

  Wauw, prachtig palette!
  Ik volg je overal, heb getweet en het bericht geliked!

  Fijne verjaardag!

 21. Emma
  10 januari 2014 at 12:58 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!!
  En wat een supergave winactie zeg, ik doe graag mee 🙂 ik volgde je overal al alleen nog niet op youtube, dus daar inmiddels ook 🙂 zal het ook nog even tweeten.

  Fijne dag vandaag!

 22. Marcella
  10 januari 2014 at 12:58 (8 jaar ago)

  Happy birthday!!!!
  Wowie die wil ik heeeel graag winnen! I’m in 🙂 🙂

 23. Gaby
  10 januari 2014 at 13:10 (8 jaar ago)

  Hiep…. Hiep…. Hiep… Hoera!
  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Love voor deze winactie!

 24. Mirjam
  10 januari 2014 at 13:16 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

  Wat lief dat je er voor ons ook een feestje van maakt! Je had geen betere winactie kunnen bedenken, dit palette ziet er zó geweldig uit! Van alle Naked palettes is dit de mooiste, denk ik. Ik heb er zelf geen ervaring mee, daarom lijkt het me super om dit palette te winnen. Ik ben dol op neutrale kleuren, die staan me het beste. Volgens mij is de kwaliteit van dit palette geweldig. Ik wil heel graag mee doen met deze winactie! Ik kan niet aan alle criteria voldoen, want ik heb geen twitter- en instagram account. Wel volg ik je op Bloglovin en Youtube.

  Ik wens je een hele fijne dag Sanne, ik kijk uit naar 19 januari, de dag van de uitslag!

 25. Kim
  10 januari 2014 at 13:19 (8 jaar ago)

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een mooie dag van!

  Ik volg je al een hele tijd via bloglovin en heb het artikel ge-liked. Daarnaast volg ik je nu via instagram, mijn naam daar is xkimmsx. Via youtube volg ik je ook al een lange tijd.

  Ik doe dus graag mee met deze gave winactie!

 26. Isebeau
  10 januari 2014 at 13:22 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb alleen je artikel geliked op bloglovin en ben op je youtube kanaal geabonneerd aangezien ik zowel geen twitter als instagram heb..
  Geniet van van je dag! Hopelijk geef je niet alleen hele mooie cadeaus weg maar mag je zelf ook nog wat mooie cadeaus ontvangen vandaag! 😉

 27. Janine
  10 januari 2014 at 13:24 (8 jaar ago)

  Leuk!
  Ik volgde je overal al maar heb natuurlijk ook een teert gestuurd zodat iedereen het kan zien :-)!
  Hoe bevalt je pallette?

  Liefs Janine

 28. Simone
  10 januari 2014 at 13:25 (8 jaar ago)

  Happy Birthday! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt vandaag. Ik ben maandag jarig 🙂 Ik doe heel graag mee aan deze winactie, heb heel het internet afgespeurd maar kan hem nergens tegen een redelijke prijs vinden.. overal is ie out of stock! Ik volg je nu op Instagram (wat een leuk account heb je!!) , op Bloglovin’ volgde ik je al heel lang, maar ik heb het bericht geliked.

  • Simone
   10 januari 2014 at 13:26 (8 jaar ago)

   Oh, mijn bloglovin’ en instagram mail is simone.vissers @ hotmail.com!

 29. Rebecca
  10 januari 2014 at 13:26 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! Wat een superleuke winactie!!! Ik doe zeker mee. Het palette is zoooo mooi!

 30. Julie
  10 januari 2014 at 13:26 (8 jaar ago)

  Dit is wel een hele luxe winactie vind ik!
  Ik volg je dan ook op Bloglovin en heb het artikel daar geliked.
  Ook op Facebook like ik je en op Twitter volg ik je en heb ik deze winactie getweet!
  En als laatste heb ik me nog geabonneerd op je Youtube account.

  Veel succes!

  Liefs

 31. Stephanie
  10 januari 2014 at 13:34 (8 jaar ago)

  Ik doe HEEL graag mee :3 omg! Ik lees dus sinds een half jaar-jaar beautyblogs en fashionblogs en lees zóveel over allerlei soorten paletten, mascara’s, foundations e.d. Maar ik heb dus helemaal nog geen palette haha, alleen 3 mini oogschaduwdoosje. Zou het geweldig vinden om deze te mogen winnen :3
  (Heb alle stappen gedaan, volgde je overal al..!)

 32. Emily
  10 januari 2014 at 13:34 (8 jaar ago)

  Allereerst, Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Wauw! Hoe vet is dit zeg! Ik doe zeker mee.. zo’n mooi palette heb ik nog niet in mijn bezit. Volg je nu! X

 33. Yasmine
  10 januari 2014 at 13:38 (8 jaar ago)

  No way! Gefeliciteeerd! Ik doe natuuurlijk mee, volg je al op bloglovin en youtube (capturebeautynl) maar ga je nu ook op insta volgen (yplusb) hoop echt dat ik m win!

 34. Amanda
  10 januari 2014 at 13:39 (8 jaar ago)

  Ooh leuke winactie! ik heb de eerste twee gedaan en de laatste. Met twitter doe ik eignelijk niet meer echt iets mee.

  Succes iedereen 😀

 35. Laurelie
  10 januari 2014 at 13:43 (8 jaar ago)

  Eerst en vooral, gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je jezelf verwent met dit palette en nog fijner dat een van ons er ook mee kan van genieten! 🙂
  Ik doe dus heel graag mee, want ik heb al goede reviews hierover gelezen.
  Ik volgde je al reeds op Bloglovin en heb het bericht geliket, ook volg ik je op Instagram en Twitter (ik heb de tweet ook geplaatst).
  En nu duimen!!
  Geniet nog van je verjaardag en de verwennerijen, hihi
  Dikke verjaardagskussen xxx

 36. feline
  10 januari 2014 at 13:43 (8 jaar ago)

  Allereest van harte gefeliciteerd!!!
  n wat zou ik dit palette graag willen winnen, super mooi!
  Ik ga duimen

  Liefs

 37. Desiree
  10 januari 2014 at 13:50 (8 jaar ago)

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een supergave winactie, ik doe zeker mee om kans te maken op zo’n mooi palette! Ik heb je artikel geliked op Bloglovin, ik ben liker nummer 48. Ik volg je via Instagram (desireemanon), via Twitter (@dezusvanpas) en ik ben geabonneerd op je YouTube-kanaal (Desiree den Breejen). Ook heb ik de tweet gestuurd, https://twitter.com/dezusvanpas/status/421624912210444288.
  Een hele fijne verjaardag nog vandaag!!

 38. Linda-Ameland
  10 januari 2014 at 13:52 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag toegewenst vandaag!
  Zoals zovelen met mij zou ik heel graag meedoen met de actie.
  Ik volg je sinds kort via bloglovin en vind je blog erg leuk. Ben nu ook geabonneerd op je YouTube kanaal en zal je zo even zoeken op Twitter.

 39. Jeske
  10 januari 2014 at 13:52 (8 jaar ago)

  Wat een gave winactie en natuurlijk gefeliciteerd! Ik volgde je al op alle social media kanalen en ik heb dit bericht op Bloglovin geliked:-)

 40. Kim
  10 januari 2014 at 14:04 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Erg leuke winactie 🙂 Ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliked en volg je ook op youtube

 41. Bianca
  10 januari 2014 at 14:06 (8 jaar ago)

  Wauw, wat een fantastische prijs zeg! Als eerste wil ik je natuurlijk feliciteren met je verjaardag en wens ik je nog vele mooie en gezonde jaren toe 🙂

  Dit is eigenlijk het eerste van de 3 naked palettes dat ik heel graag wil door de wat meer rozige tinten hier en daar.

  * Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked
  * Ik volg je op Twitter en heb getweet (misslanghaar)
  * Ik volg je op Youtube

  Instagram heb ik niet helaas.

  Succes iedereen!

 42. Jojanneke
  10 januari 2014 at 14:08 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ideale verjaardagswinactie, ik doe mee 🙂

 43. Sanne
  10 januari 2014 at 14:09 (8 jaar ago)

  Happy Birthday! Ik heb alles van je lijstje gedaan, ik wil dit palette al een tijd graag (al toen ik zag dat het uit kwam)! Ik mocht het van mijn vader voor mijn verjaardag krijgen (21 februari), maar mijn vader is onverwacht op 54 jarige leeftijd overleden, 2 maanden geleden.. Dus mijn grote verjaardag feest kan niet doorgaan.. Je zou me dol gelukkig maken met zo’n prachtig verjaardag cadeau! Iedereen succes!
  Liefs, Sanne

  YouTube: Sannesx3
  Twitter: SanneS0
  Instagram: SanneS0
  Bloglovin: sannesa

 44. Myrna
  10 januari 2014 at 14:39 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd Sanne, hoop dat je een leuke dag hebt!
  En wat een te gekke winactie. Ik doe graag mee. Het UD palette staat al een tijdje op mijn wishlist, prachtige kleuren heeft ‘ie! Ik heb de blogpost geliked en ik volg je via Instagram en Youtube!

 45. Sophie
  10 januari 2014 at 14:42 (8 jaar ago)

  Ik heb geen Twitter dus kan niet meedoen, maar wou even zeggen: gefeliciteerd en wat tof en lief van je dat je een Naked 3 verloot!

 46. Susan
  10 januari 2014 at 14:43 (8 jaar ago)

  Hallo Sanne,
  Zou jij weer is een filmpje op je site willen zetten ? Ik heb begrepen dat jij elke zondag een filmpje online zal zetten maar hier merk ik niks van !

 47. Maura
  10 januari 2014 at 14:52 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!
  Wat enorm lief dat je dit doet zeg! Ik ben zelf een enorme lurker, maar kom al heel lang op je blog! Keep up the good work!

  P.s Ik doe natuurlijk ook mee 😀

 48. Esther
  10 januari 2014 at 15:02 (8 jaar ago)

  Happy birthday Sanne! Wat een superleuke winactie, ik vind de Naked palettes altijd zo mooi! Ik volgde je blog al op Bloglovin’ en heb deze post nu ook geliked! Ik volg je op Instagram en Twitter en heb de tweet ook getweet (maar ik weet niet of je dat ziet, want ik heb een slotje op m’n account) Hopelijk heb je een leuke dag vandaag!

  xx

 49. Theresa
  10 januari 2014 at 15:04 (8 jaar ago)

  Wat een leuke win-actie! Ik doe mee, ik heb geen twitter maar ik heb wel andere dingen gedaan! En natuurlijk, Gefeliciteerd!! x

 50. Linde
  10 januari 2014 at 15:08 (8 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd! Ik doe mee, super toffee actie!!! Fijne dag!

 51. Chantal
  10 januari 2014 at 15:11 (8 jaar ago)

  Ik doe mee!! Dmv Instagram en YouTube!

 52. loubna
  10 januari 2014 at 15:17 (8 jaar ago)

  Ik heb er geen woorden voor! Its like a dream comes out! Super leuk dit, ik volg je al een tijdje op youtube:)
  Ik heb me nog aangesloten op de rest:)
  twitter; hanan147
  youtube; kat muis
  bloglovin; loubna yag
  Ik heb nog nooit zoiets graag gewild.
  Voor deze ga ik zeker duimen !

  greetz loub

 53. Merel van Linschoten
  10 januari 2014 at 15:21 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!!xx
  Ik doe mee, en heb alle dingen gedaan.
  Ik zou het heel leuk vinden om het UD Naked 3 Palette te winnen.
  Xx Merel

 54. Marinka
  10 januari 2014 at 15:28 (8 jaar ago)

  Happy birthday girl!! Maak er een gezellige dag van met lieve vrienden en familie om je heen! En erg tof dat je een extra UD palette hebt besteld, ik doe graag mee (en volg je overal.. wat klinkt dat leuk he ;))

 55. Luna
  10 januari 2014 at 15:33 (8 jaar ago)

  Hoi, wat een gave winactie. En natuurlijk ook gefeliciteerd!
  Ik heb meegedaan met Bloglovin en Twitter. En nu afwachten… 😉
  Succes verder met alles wat je nog gaat doen dit jaar!

 56. Michelle Kaiser
  10 januari 2014 at 15:37 (8 jaar ago)

  Omg ik zit werkelijk stuiterend dit te typen zo graag wil ik iets van Urban Decay en al een jaar staat het Naked 2 palette al op mijn wishlist en ik wordt hier zo onwijs blij van dat ik alle stappen heb gevolgd om te winnen. Dit is een droom. Te gek. Bedankt! !!
  &Gefeliciteerd
  X Michelle

 57. Miranda
  10 januari 2014 at 15:53 (8 jaar ago)

  Girl van harte gefeliciteerd van met je verjaardag! Ik doe ontzettend graag mee met je winactie, want ik vind het echt een geweldig palette, als ik alle foto’s zie op internet. Ik heb alle stappen gedaan. Ik volgde je al op bloglovin, ik heb het artikel geliked. Ik volgde je al op youtube en twitter mijn tweet : https://twitter.com/everyoneunique1/status/421655106182840320 En ik ben je direct gaan volgen op instagram 😀 Ik ga in ieder geval heel hard duimen! :$

 58. Bianca
  10 januari 2014 at 15:55 (8 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!
  En wat een ontzettend gave winactie! Een Naked palette staat al heel lang op mijn wishlist maar is behoorlijk prijzig voor een student dus vanzelf sprekend zou ik er ontzettend blij mee zijn, haha. Natuurlijk volg ik je op bloglovin, ben ik geabonneerd op je youtube kanaal en volg ik je op instagram.
  Liefs xx

 59. Caroline
  10 januari 2014 at 16:10 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt met veel liefde om je heen.
  Bij mij staat dit palette ook op m’n wishlist- helemaal bovenaan zelfs!-.
  Met mijn paar oogschaduwmono’s heb ik veel geoefend met oogschaduw aanbrengen en ik vind dat ik het nu goed genoeg kan voor mooie ooglooks. Natuurlijk volgde ik je al op bloglovin en heb je nu ook gevolgd op instagram ( @CAROLINEKORREL)

  Liefs Caroline

 60. Janilee
  10 januari 2014 at 16:11 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik was precies een weekje geleden ook jarig :-D!

  En wóóów wat een te gekke winactie! Ik doe heel graag mee .
  Ik volg je al een hele tijd overal, dus dat hoef ik niet meer te doen.

  Dan wil ik jou nog een hele fijne dag wensen! Xx

 61. Carlijn
  10 januari 2014 at 16:13 (8 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd Sanne! Ik hoop dat je nog meer net zulke leuke cadeaus krijgt als het Naked 3 palette. Want wat is dat gaaaaf….. Super tof dat je hem een van je lezers gunt.
  Ik gebruik al een hele tijd het Naked 2 palette, waar ik toen heel lang over getwijfeld heb vanwege de prijs. Ik vind het het geld helemaal waard, ik gebruik hem bijna elke dag! Stiekem lijkt mij de 3 nóg mooier, omdat hier zulke mooie pastelachtige en roze kleurtjes in zitten, ik hou daarvan! Ik had al allerlei swatches opgezocht en bekeken en ik ben enthousiast!

 62. Ninke
  10 januari 2014 at 16:14 (8 jaar ago)

  Beste Sanne,
  van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt:)
  Wat een fijn cadeau geef je weg! Ik doe niet mee met de winactie, omdat ik al een gelukkige bezitter ben van het naked3 palette. Ik ben er heel blij mee, gebruik ‘m elke dag.
  Veel succes iedereen!
  Liefs, Ninke

 63. Lilia
  10 januari 2014 at 16:21 (8 jaar ago)

  Ik heb je gevolgd en geliked op bloglovin en gevolgd op youtube! Superleuke winactie!

 64. Tilana
  10 januari 2014 at 16:25 (8 jaar ago)

  Wauw! Als eerste, natuurlijk, gefeliciteerd! Maar wat een ontzettend gave winactie! Ik heb gedaan wat ik ervoor moest doen en doe dus zeker mee! Naked 3 lijkt me echt een prachtig palette! X

 65. Jana Vmh
  10 januari 2014 at 16:25 (8 jaar ago)

  Eerst en vooral een dikke proficiat met je verjaardag! Geniet van de dag 🙂 Ik doe verder graag mee met deze leuke giveaway. Ik volgde je al en heb het bericht geliket. Verder ben ik je gaan volgen op twitter en heb getweet (JanaVmh). Instagram heb ik niet :)!

 66. Marike
  10 januari 2014 at 16:28 (8 jaar ago)

  Ik heb je gevolgd & geliked op bloglovin’ & me geabboneerd op youtube.
  Awesome winactie 🙂

 67. Janouk
  10 januari 2014 at 16:33 (8 jaar ago)

  WAUW WAUW WAUW!
  Ik wil al zoooo lang een Naked palette, maar heb er simpelweg het geld niet voor. Naked 3 lijkt me echt prachtig en heb al meerdere reviews ervan gelezen.
  Heb alle dingen gedaan die ik moest doen 😀
  xxx

 68. Dailynailsart
  10 januari 2014 at 16:53 (8 jaar ago)

  Omg! Dit is zo gaaf! Ik ben de laatste tijd op zoek gegaan naar dit palette en heb dus alleen maar neppers gezien.
  Dit zou ik echt super gaaf vinden als ik win.

  Volgen doe ik al een lange tijd.

 69. victoria
  10 januari 2014 at 17:03 (8 jaar ago)

  Hey Sanne!
  Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je er een leuke dag van maakt/hebt gemaakt. En waauw een urban decay naked 3 palette! Deze kans zal ik zeker niet voorbij laten gaan! Ik heb alles gedaan van moest 😉
  xx liefs Victoria.

 70. Mirne
  10 januari 2014 at 17:10 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee!

 71. Daphne
  10 januari 2014 at 17:24 (8 jaar ago)

  Ik doe graag mee en heb alle opties gedaan! Nu maar hopen…
  Xoxo

 72. Mandy
  10 januari 2014 at 17:25 (8 jaar ago)

  Hiep Hiep Hoera, gefeliciteerd met je verjaardag! Je gaat iemand wel heel erg blij maken met dit cadeau, bijzonder lief van je. Ik doe graag mee.
  Ik heb alles geliked. Op bloglovin is mijn username is alllovelythingsnl. Op Twitter en Instagram heet ik Mandyfld. Ik heb je bericht geRT. En om het geheel gemakkelijker te maken, op youtube heet ik mandy doornenbal.

 73. Sarah
  10 januari 2014 at 17:32 (8 jaar ago)

  Gelukkige verjaardag Sanne! Hopelijk heb je een heel fijne dag achter de boeg!
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik volgde je overal al, dus ik heb snel je post op Bloglovin’ gelikete en de tweet de wereld ingestuurd! Het zou fijn zijn om te winnen, aangezien ik zelf ook exact vijf dagen geleden jarig was, dus een late birthdaypresent is altijd wel fijn 😀
  Liefs!

 74. Aurelie
  10 januari 2014 at 17:32 (8 jaar ago)

  Wauw, zo’n mooie winactie! Hier doe ik super graag aan mee. Gefeliciteerd met je verjaardag trouwens! Ik heb het bericht op bloglovin geliked en volg je nu via Twitter (en heb het daar ook geretweet).

 75. Suze
  10 januari 2014 at 17:37 (8 jaar ago)

  Waauw wat een gave winactie. Ik ben 14 januari jarig dus dit zou een mooi verjaardagscadeautje zijn! Ik volgde je al op alles (behalve twitter, dat heb ik niet) haha dus dit was een makkelijke,!

 76. Fenna
  10 januari 2014 at 17:54 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige prijs geef je weg <3
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je nog een hele gezellige avond toe!
  Ik maak ontzettend graag kans op dit prachtige palette 🙂 Wat een ontzettende mooie kleuren!
  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ook volg ik je via Youtube en ook volg ik je via Twitter en heb ik getweet: https://twitter.com/Fennazz/status/421685364747563008
  Helaas heb ik geen instagram, anders volgde ik je daar ook via 🙂

 77. vere
  10 januari 2014 at 18:01 (8 jaar ago)

  gefeliciteerd. wat een te gekke winactie.ik heb naked 1 al en ik gebruik hem iedere dag zeker een aanrader voor andere ben heel benieuwd naar naked 3.
  ik volg je op bloglovin en heb dit geliked ook volg ik je op youtube (vere van meeteren)
  succes iedereen

 78. Linda Leeuwin
  10 januari 2014 at 18:01 (8 jaar ago)

  Allereerst gefeliciteerd !
  Dat je daarbij nog gaat trakteren… Erg gul!! ik zie al genoeg reacties dus hier gaat iemand super blij mee zijn.
  De mooie reviews van dit palette hebben mij super nieuwsgierig gemaakt en heb daarom alles geliked, gevolgd en getweet. Ik ga duimen draaien.!

 79. Esther
  10 januari 2014 at 18:35 (8 jaar ago)

  Noooooo serious??? Naked3 !!! Wauw de beste winactie tot nu toe. Het is duidelijk het proberen waard!

 80. Jaimy
  10 januari 2014 at 18:49 (8 jaar ago)

  gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
  en wat ik dit een super gave winactie zeg!
  ik doe ook mee 😀
  liefs Jaimy

 81. Caroline
  10 januari 2014 at 18:51 (8 jaar ago)

  Wat een toffe winactie 🙂
  Ik volg je op bloglovin, instagram, Twitter en YouTube.
  Groetjes Caroline

 82. Nicky
  10 januari 2014 at 18:51 (8 jaar ago)

  Deze actie kan ik niet voorbij laten gaan 🙂 eigenlijk moeten we jou een kado geven want jij bent jarig en niet wij 🙂 maar super leuk en vooral lief van je dat mensen dit nu kunnen winnen! Ik heb trouwens alle stappen gedaan die je beschreef. Fijne verjaardag nog 🙂

 83. Femke
  10 januari 2014 at 18:55 (8 jaar ago)

  Wat een mooi palette zeg! Ik wil deze zooooo graag winnen, daarom doe ik ook mee met deze winactie. En gelukkige verjaardag! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt en veel cadeautjes krijgt!

 84. Geesje
  10 januari 2014 at 19:02 (8 jaar ago)

  Oeh mooi pallet :o. Die wil ik wel hebben. Dus ik doe mee

 85. Beautytalk
  10 januari 2014 at 19:04 (8 jaar ago)

  Oh god! Dit is een fantastische winactie! Tuurlijk doe ik mee!
  Ik volg je op Bloglovin, instagram en twitter.. ik ga tweeten!
  Eefje

 86. Robin
  10 januari 2014 at 19:16 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk, lieve Sanne! Lief ook dat je op jóú verjaardag, een van ons wilt verwennen. En jezelf natuurlijk ook lekker hebt verwend! 😀 Mijn hart maakte een sprongetje toen ik dit bericht op bloglovin’ tegen kwam, ik dacht “OMG, dit is een grap.” Maar dat is het niet, wauw!
  Ik volgde je al overal op, maar ik heb voor deze gelegenheid natuurlijk dit artikel even geliked & getweet 🙂 Ik heb dus eigenlijk alles gedaan hihi.
  Jij ook een fijne dag! Liefs, Robin xxx

 87. Britt
  10 januari 2014 at 19:18 (8 jaar ago)

  Wat ontzettend gaaf, ik volg je op Bloglovin en Youtube, ontzettend leuke actie!

 88. geraldine
  10 januari 2014 at 19:30 (8 jaar ago)

  Van hartelijk gefeliciteerd!!
  wat een super mooi pallete, ik doe mee xxx

 89. Danielle
  10 januari 2014 at 19:31 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!!!

  Omg!!! Wat n ongelooflijke leuke winactie!
  Ik heb alle vier de acties uitgevoerd. Ik volgde je al op twitter, instagram, bloglovin en youtube 🙂

 90. Dana
  10 januari 2014 at 19:55 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Dit is mijn eerste keer dat ik op je blog komt, echt een leuke blog :). Ik heb gelijk meegedaan aan de blog en alles gedaan wat er staat behalve youtube.

 91. Marjolein
  10 januari 2014 at 20:02 (8 jaar ago)

  Ik doe mee, wat een toffe actie zeg 😀 ik volg je al een hele tijd, en heb alle vier de dingen gedaan.

 92. Clau-dya
  10 januari 2014 at 20:03 (8 jaar ago)

  Super gave actie en onwijs mooi palet, heb nog geen Decay maar staat wel heel hoog op mijn verlanglijstje, zeker na alle goede reviews.
  Ik volg je op Bloglovin, Instagram, Twitter en Youtube, en heb geliked, getweet en geabonneerd

 93. Lieze
  10 januari 2014 at 20:24 (8 jaar ago)

  gelukkige verjaardag! X

 94. Wanncha
  10 januari 2014 at 20:35 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! Wauw wat een gave winactie. Leuk dat je dit voor jouw volgers doet!
  Ik volg je op alle kanalen en heb jouw bericht getweet op Twitter!
  Fijne avond nog!
  XXX

 95. Floor
  10 januari 2014 at 20:37 (8 jaar ago)

  Hey, gefeliciteerd!!!
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb je bericht geliked, en ik heb me ook geabonneerd op je YouTube-kanaal! Dus hierbij laat ik even weten dat ik ook meedoe 😉
  X

 96. valerie
  10 januari 2014 at 20:49 (8 jaar ago)

  Van Harte Gefeliciteerd!!

  Wat een super leuke win actie, Ik doe mee!
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked,
  En ik volg je op Twitter en heb een tweet verstuurd.
  (ik heb namelijk geen instagram of youtube account hahah)

  Xxx Nog een hele fijn verjaardag (avond) <3

 97. Julia
  10 januari 2014 at 21:05 (8 jaar ago)

  allereerst : van harte gefeliciteerd!!

  echt een superleuke actie, en ik kon het niet laten om hier aan mee te doen!
  ik heb je gevolgd op twitter én instagram, en ik heb een tweet verstuurd.
  ik zou het heel leuk vinden om te winnen omdat ik dit een prachtig pallet vind, alleen houd de prijs mij tegen…

  nog een hele fijne verjaardag, en geniet van je eigen pallet 🙂
  Groetjes Julia

 98. Kelly
  10 januari 2014 at 21:09 (8 jaar ago)

  Wauw wat een geweldige prijs! Mijn mond viel open toen ik je winactie voorbij zag komen. Ik volg je al een langere tijd via bloglovin’ en nu ook via je youtubekanaal!

 99. samantha
  10 januari 2014 at 21:24 (8 jaar ago)

  Happy birthday! Heb een liefdevolle en geweldige dag!
  Ik doe ook heel graag mee met je winactie! Ik volg je op youtube, instagram, bloglovvin en alles geliked uiteraard!

  Liefs samantha

 100. Shanna
  10 januari 2014 at 22:03 (8 jaar ago)

  Proficiat met je verjaardag!
  Ik heb alle stappen doorlopen omdat ik o zo graag wil winnen. Staat al een tijdje op mijn wishlist!

 101. Lina
  10 januari 2014 at 22:17 (8 jaar ago)

  Fijne verjaardag 🙂 En wauw wat leuk! Fijn ook dat je zelf kunt kiezen wat je doet om kans te maken, ik heb geen twitter en instagram bijvoorbeeld. Ik volg je op bloglovin (en heb dit geliked) en op youtube. Op youtube gebruik ik een ander emailadres, maar ik heet daar lina tube. Groetjes

 102. Amelie
  10 januari 2014 at 22:23 (8 jaar ago)

  Van Harte Gefeliciteerd Sanne!! Dat er nog vele verjaardagen morgen volgen!!
  En wat een fantastische actie!! Uiteraard doe ik mee! Mijn instanaam is amelievandenboom en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal (Amelie van den Boom).
  Ik duim! Een hele fijne verjaardag nog!!

 103. Djilan
  10 januari 2014 at 23:10 (8 jaar ago)

  Gaaf deze winactie! Ik doe mee 🙂 Urban Decay valt echt boven mijn budget dus zou hem graag winnen 🙂
  Ik volg je op Bloglovin en heb deze natuurlijk geliked, volg je op Instagram en ben op je Youtubekanaal geabonneerd 🙂

  • Djilan
   10 januari 2014 at 23:11 (8 jaar ago)

   Oh en stom, natuurlijk van harte gefeliciteerd!!

 104. anela
  10 januari 2014 at 23:48 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe mee :))

 105. Elise
  11 januari 2014 at 00:17 (8 jaar ago)

  Happy birthday!
  Wat een geweldige winactie, een Naked palette staat al zo lang op m’n wishlist maar elke keer net niet het geld ervoor, balennn! Zou wel een top cadeautje voor me zijn hihi want heb de komende twee maanden een no-buy!
  Ik volgde je overal al trouw, vind je filmpjes altijd zoo leuk hihi!

 106. Anita H.
  11 januari 2014 at 00:26 (8 jaar ago)

  Fijn dat instagram niet verplicht is! Voor de rest heb ik alles gedaan en ik maak dus graag kans op deze mooie prijs.

 107. Olga - teamconfetti
  11 januari 2014 at 00:31 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat het een heel mooi jaar voor je wordt!

  Ik doe mee via bloglovin en instagram. Ik was nog op zoek naar leuke nieuwe instagram accounts, dus dat komt goed uit. En extra leuk om er eentje van een stadsgenote te volgen 😉

 108. marijke
  11 januari 2014 at 01:16 (8 jaar ago)

  Waauw gave actie!! Weer een leuke blog gevonden om te lezen. Ik volg je op alles. And happy birthday!!!!
  Xxx

 109. Maaike de Mol
  11 januari 2014 at 09:05 (8 jaar ago)

  Hii Sanne,
  Allereest, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooi jaar van en misschien overwin je dit jaar wel angsten, ik gun het je!

  Superleuke toffe winactie! Ik wil al graag een Urban Decay palette en laat staan nummero 3!

  Ik heb alles gedaan en hoop echt dat ik kans maak!

  Youtube: Maaike De Mol
  Twitter: Feautystyle (Van mn eigen blog)
  Instagram: Maaikedemol
  Bloglovin: Maaike1712

 110. Bente
  11 januari 2014 at 10:36 (8 jaar ago)

  Geweldige winactie, ik doe mee! Ik volg je op instagram en bloglovin en heb dit bericht geliked.

 111. Mireille
  11 januari 2014 at 10:39 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! OMG, deze moet ik winnen. Aaah hij staat zo lang op mn wishlist maar ik weet gewoon niet hoe ik er aan moet komen.
  Ik ga voor mezelf duimen en alles doen. De gebruikers namen die ik gebruik zijn dresslikemi, mireille en/of mireillex27
  Succes met de give away!

  liefs Mireille

 112. Ingeborg
  11 januari 2014 at 11:27 (8 jaar ago)

  Oh wauw, wat een super gave win actie! Ik doe mee! Ik heb alles gedaan wat je vroeg. Het lijkt me geweldig om dit palette te winnen. Het zijn precies de kleuren die mij goed staan (warm), die ik nog heel graag wil en nergens kan vinden haha! Succes met het kiezen van een winnares!

 113. Lientjuhxxx
  11 januari 2014 at 11:32 (8 jaar ago)

  WAAAAWWW!! Ik doe zeker en vast mee!
  Ik heb er 2 kunnen doen, de andere heb ik niet. Leuk dat je ze niet allemaal moet doen, zo kan ik ook eens meedoen.
  Laat ons hopen dat ik win zo kan ik mijn ogen eens extra in de kijker zetten ipv mijn acne :-/

  Liefs Lientjuhxxx

 114. Carmen
  11 januari 2014 at 12:46 (8 jaar ago)

  Superleuke winactie, ik doe mee! Xxx

 115. Kim
  11 januari 2014 at 12:55 (8 jaar ago)

  Wat een leuke winactie, heel orgineel bedacht! Ik doe mee en heb alle stappen gedaan

  Liefs,
  Kim

 116. Ashleey
  11 januari 2014 at 13:30 (8 jaar ago)

  Wat een geweldige winactie! Van harte gefeliciteerd lieve Sanne! Ik had alles al gedaan en heb je nu ook getweet met de naam ashleyvanvoorn! Op YouTube volg ik je met de naam ashleybeautyvlogs. Ik heb ook dit artikel geliked! Nog een fijne dag Sanne! 🙂

 117. Roos
  11 januari 2014 at 13:35 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne! Ik volgde je op alles al dus dat kwam goed uit 🙂 Bij deze wil ik ook graag meedoen, t zou een geweldige toevoeging aan mijn beautystash zijn! Fijne verjaardag 🙂 xx

 118. Gaby
  11 januari 2014 at 13:36 (8 jaar ago)

  Alsnog van harte gefeliciteerd Sanne! Hopelijk heb je een heerlijke verjaardag gehad met lieve mensen om je heen. Wat een lieve winactie zeg, heel gaaf. Een Naked palette staat hoog op mijn verlanglijstje! Ik volg je op Bloglovin’ en heb deze post geliked, ook volg ik je op Instagram (xgaby_), die andere 2 kan ik helaas niet doen.

  Liefs.

 119. I scream beauty
  11 januari 2014 at 13:39 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd en Wauw!!! Deze staat op mijn wishlist dus ondanks dat je al heel veel reacties hebt, waag ik toch een kansje! Ik heb alles gedaan! Duimen maar!

 120. Wendy
  11 januari 2014 at 13:50 (8 jaar ago)

  Wooow! Een Naked pallette is echt zo’n grote droom van mij! De prachtige naturele kleuren die perfect zijn voor iedere dag. Waarmee ik andere prachtig kan opmaken.
  Een geweldig pallette maar helaas veel te duur voor mij waardoor ik er nog nooit één heb kunnen kopen. I wish!

  – Het bericht like ik op Bloglovin.
  – Ik abbonneer me op je youtube-kanaal.
  – Ik zal je volgen op twitter en het bericht posten.

  Xxx

 121. Daniëlle Springer
  11 januari 2014 at 14:12 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd en wat een prachtige winactie! Ik doe zeker mee. Kan niet wachten tot 19 januari. Ik heb alles gedaan. Op Instagram heet ik: daniellespringer en op Twitter en Youtube Daniieexxx.

 122. Naomi
  11 januari 2014 at 14:24 (8 jaar ago)

  Wat een super winactie! Ik doe heel graag mee! Ik heb alles gedaan. Twitter&Instagram: @naaaom_.
  xxx

 123. maartje
  11 januari 2014 at 14:46 (8 jaar ago)

  ik doe mee 🙂

 124. Axelle
  11 januari 2014 at 14:47 (8 jaar ago)

  oooh wauw zo leuk! ik volgde je al op bloglovin, en nu ook op insta!

 125. Jennifer
  11 januari 2014 at 14:49 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! En wauw wat een super prijs! Ik ben erg benieuwd naar dit palette, op foto’s is dit zeker mijn favoriete naked palette. Maar ver boven mijn budget.
  Op alle social media kan je mij vind onder de naam jenniferdesmidt
  Nu duimen en afwachten ; )

 126. Lisa
  11 januari 2014 at 15:09 (8 jaar ago)

  Hey Sanne,

  heel gefeliciteerd! Ik volg je op bloglovin, instagram en youtube.
  Veel liefs

  xx

 127. Noirperle
  11 januari 2014 at 15:32 (8 jaar ago)

  Hallo Sanne,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke winactie!

  groetjes

 128. Pauline
  11 januari 2014 at 16:01 (8 jaar ago)

  Een dagje te laat… Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sanne! Hopelijk heb je een hele leuke dag gehad! 😀

  Ik doe heel graag mee met deze fantastische winactie! Uiteraard volgde ik je al via Bloglovin en heb dit bericht geliked. Ik volgde je al op instagram en vanaf nu ook op Youtube. Dit is de link naar mijn tweet: https://twitter.com/Pauline90/status/422020245616726016

 129. Heleen
  11 januari 2014 at 16:05 (8 jaar ago)

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Heb je een leuke dag gehad?? Wauw wat een geweldige winactie, ik doe heel graag mee. Dit palette is zoooo mooi dus ik maak graag kans. Ik heb alles gedaan wat moest. 🙂

 130. Cleo
  11 januari 2014 at 17:03 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd nog!!
  Ik doe zeker mee 😀
  Volg je al een tijd via Bloglovin’, heb het bericht geliked 😀
  Ook heb ik me geabonneerd op je YouTube kanaal en volg ik je op instagram.
  En nu maar duimen 😀 😀

 131. EllaNola
  11 januari 2014 at 19:47 (8 jaar ago)

  Oh wat een méga leuke winactie! Ik doe graag mee.
  1. Ik volg je op bloglovin en heb het geliked.
  2. Ik volg je op Instagram
  3. IK abonneer op je YouTube kanaal.
  Ik heb geen tweet geplaatst….

 132. Annike
  11 januari 2014 at 20:41 (8 jaar ago)

  Van harte Gefeliciteerd!!
  Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt:)
  Door deze actie kom ik er toch weer achter dat ik nog niet geabonneerd was op je youtube kanaal.
  Wat slecht! dacht echt dat ik je al volgde. Ik laat eigenlijk niet vaak een reactie achter, maar ik wilde toch laten weten dat ik je site altijd met veel plezier lees. Ik haal er veel inspiratie uit:)

 133. Lynet
  11 januari 2014 at 21:43 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne!
  Wat moest ik onwijs ver scrollen om een reactie achter te laten, wat een hoop reacties!!
  Erg begrijpelijk natuurlijk!
  Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne en goede dag hebt gehad. Ik lees graag hoe je dag was (en of je nog lekker verwend bent door anderen met cadeaus!)
  Deze mooie winactie kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, dus ik waag een gokje! Wie niet waagt…..
  Ik hoop mooie looks voorbij te zien komen met je palette binnenkort!!
  Ik hoefde eigenlijk niks te doen voor de winactie, want ik volgde je overal al!

  Liefs Lynet.
  (ps: onderaan het artikel staat bekend met een t, ik denk ik meld het toch even.)

 134. Inge
  11 januari 2014 at 23:17 (8 jaar ago)

  Hieperdepiep hoera!!
  Gefeliciteerd! En wat een gulle traktatie
  Ik doe heel graag mee met de winactie
  Liefs, inge

 135. Justien
  11 januari 2014 at 23:18 (8 jaar ago)

  Wauw, Sanne echt te gek! Ik volg je al op instagram en ik ga nu meteen een tweet op mijn twitter plaatsen. Een fantastisch mooi palette met vast zoals ik (en vele andere Urban Decay lovers) gewend zijn een geweldige pigmentatie! Brrrr, mijn handen rillen om met dit palette aan de slag te gaan en mooie ooglooks te maken!

 136. Sherr
  11 januari 2014 at 23:19 (8 jaar ago)

  Dit is een palette waar ik zo benieuwd naar ben!!! Ik ben helemaal gek op mijn naked 1 en deze rozeachtige tinten zijn volgens mij ook zo mooi! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ik ben je gaan volgen op twitter en heb het getweet en ik ga je zo ook nog op insta volgen 🙂

 137. Charlotte
  11 januari 2014 at 23:40 (8 jaar ago)

  Wauw, supernice! Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik graag mee 🙂 Ik volg je al een aantal jaar via Bloglovin en heb natuurlijk dit berichtje geliked en ik volg je op Instagram.

 138. Ishiq
  11 januari 2014 at 23:55 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op instagram en via Bloglovin.
  Nog een hele fijne verjaardag gewenst!
  Liefs

 139. Anne
  12 januari 2014 at 00:05 (8 jaar ago)

  Ik doe mee
  Super lief dat je dit koopt voor je volgers

 140. keava
  12 januari 2014 at 00:06 (8 jaar ago)

  HAPPY BIRTHDAY!
  Wauw wat gaaf dat je een naked 3 palette weg geeft, deze staat op mijn wishlist!
  The naked palettes zijn allemaal zo prachtig en nummer drie vind ik echt eruit springen!!
  Ik volg je op instagram, bloglovin en heb natuurlijk dit bericht geliked haha en
  ik heb op je youtube kanaal geabonneerd. Ga zo door met je blog en alles:)

  liefs,
  Keava

  • keava
   17 januari 2014 at 15:53 (8 jaar ago)

   ik heb btw ook getweet! 🙂

 141. Melanie
  12 januari 2014 at 01:55 (8 jaar ago)

  Allereerst: van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Ik hoop dat je een ontzzttened leuke & gezellige dag hebt gehad! En wat een te gekke super gave winactie geef jij aan ons terwijl JIJ jarig bent!!! Ik doe heeeeeel erg graag mee; lijkt me echt een fantastisch mooi palette; zou ik dan toch nog voor het eerst een U.D. Naked palette in mijn bezit kunnen krijgen? Ik wens iedereen veel succes! En Sanne; ga zo door met je blog! Super!

 142. Melanie
  12 januari 2014 at 01:56 (8 jaar ago)

  Oh, ik volgde je al op Bloglovin en Instagram en nu ook op YouTube; ik heb geen twitter.

 143. Sarah
  12 januari 2014 at 04:13 (8 jaar ago)

  First things first: nog van harte gefeliciteerd! Hoop dat je mooie resultaten boekt dit jaar, niet alleen met je blog, maar ook op alle andere gebieden 🙂 misschien dat je volgend jaar wel in de bershka een verjaardagsoutfit kunt shoppen 😉

  P.s: wat een gulle winactie! I’m in! Xx

 144. Brenda
  12 januari 2014 at 07:53 (8 jaar ago)

  Beter laat dan nooit: Gefeliciteerd! Hoop dat je een super gezellige dag heb gehad!
  Ik doe natuurlijk mee met deze winactie: ik heb hem dan ook geliked op bloglovin en op instagram ben ik je zojuist gaan volgen…

 145. Cariena
  12 januari 2014 at 11:53 (8 jaar ago)

  Nog van hart gefeliciteerd Sanne! Ik doe graag mee en hiervoor volgde ik je al op bloglovin’ en heb ik nu ook de post geliked. Sinds vandaag volg ik je ook op instagram! X

 146. myrthe b
  12 januari 2014 at 13:15 (8 jaar ago)

  hey sanne!
  superleuke winactie! ik doe zeker mee. heb alleen geen twitter dus kan je daar ook niet op volgen of de tweet tweeten.. haha
  nog gefeliciteerd!!
  xxx

 147. Jessica Bruijnen
  12 januari 2014 at 14:29 (8 jaar ago)

  Ik doe mee!!!

 148. Siem
  12 januari 2014 at 14:47 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Van harte! En nog vele jaren 🙂

  Natuurlijk doe ik mee. Ik heb het bericht geliked op BL en ben natuurlijk al abonnee op YT. De andere twee heb ik niet.

  Liefs! x

 149. Jessica Myatt
  12 januari 2014 at 18:39 (8 jaar ago)

  Dit berichtje is te laat voor je verjaardag, maar beter laat dan nooit: Van harte gefeliciteerd! 🙂

  & Uiteraard doe ik mee met deze geweldige win actie!

  x

 150. Natasja
  12 januari 2014 at 19:17 (8 jaar ago)

  Gefeliciteeerd met je verjaardag! En wat een gaaf palette! Dit palette staat volgensmij op iedereen z’n wishlisht! Haha! Ik heb nog een van de urban decay palettes maar geen een beautyblogger kan meer zonder. En palette 3 ziet er zo mooi uit wauw! Ik heb je overal op gefollowed en hopen maar dat ik win!

  Veel liefs en kusjes Natasja ♥

 151. Jana
  12 januari 2014 at 22:28 (8 jaar ago)

  Wow super!! Gefeliciteerd! Ik zag deze winactie nu pas en ik kon het eerst niet geloven dat je dit weggeeft 😀 Super natuurlijk en uiteraard waag ik een kans, want je weet toch nooit 🙂
  – Ik heb je bericht geliked op bloglovin en volg je al een tijdje 😀
  – Ik volg je op instagram.
  – Ik volg je op twitter , tweet : https://twitter.com/BeautytwistBE/status/422479946112434176
  – Ik ben geabonneerd op je youtubekanaal 😉
  liefs!x

 152. Alexandra [ILUMUOTI]
  12 januari 2014 at 22:39 (8 jaar ago)

  Wauw, heel gaaf, ik doe mee! Ik heb alles gedaan, behalve YouTube.

  Xx Alex

 153. Lisa van Dijk
  13 januari 2014 at 10:42 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

  Ik doe mee via twitter. Blogloving en instagram.
  Super leuke winactie

  Groetjes lisa

 154. Mar
  13 januari 2014 at 15:01 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  En wat een gave actie zeg! Ik doe zeker mee! Ik volg je via instagram en heb een abonnee op je youtubekanaal!

 155. Lisette
  13 januari 2014 at 17:17 (8 jaar ago)

  GEFELICITEERD! Superleuk winactie!
  Ik volg je op instagram en op je youtube kanaal! De rest heb ik niet.
  Ik doe mee met de winactie! Ik lees je site met super veel plezier en wie is er nou niet gek van Urban Decay!
  Ik kijk uit naar het filmpje van 19 januari.

  xxx

 156. Tessa Machiels
  13 januari 2014 at 18:26 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne, van harte gefeliciteerd! Ik heb alle acties gedaan om deel te nemen aan deze winactie. Op instagram & twitter heet ik @tessamachiels. Ik wil al zo lang een urban decay pallete.. Prachtig is hij gewoon, alleen te duur voor mij.. Ik volg je al een tijdje op je blog en ik hoop dat je met je eigen pallete een mooie ooglook gaat maken, hopelijk als ik hem zou winnen kan ik hem dan namaken. Liefs, xxx Tessa

 157. Laura
  13 januari 2014 at 18:27 (8 jaar ago)

  Happy birthday ! ik volgde je al via bloglovin, ik heb het artikel geliked en ik volg je via youtube.
  Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.
  Liefs, Laura

 158. Bo
  13 januari 2014 at 18:36 (8 jaar ago)

  Leuke actie! Ik vind dit echt een super win actie! Naked 3 spreekt mij zo erg aan. Ik heb nog geen naked pallet maar dat komt doordat ik er simpelweg gewoon geen geld voor heb.
  groetjes! x Bo

 159. Cora
  13 januari 2014 at 21:10 (8 jaar ago)

  GEFELICITEERD!

  Ik volg je nu op Bloglovin & op twitter, heb ook dat berichtje getweet. Ik heb geen youtube en Instagram, anders had ik dat ook wel gedaan.

  Bloglovin
  coravandoornmalen

  Twitter
  CoravanDoornmal

  Prachtige palette, mooie actie, spannend kan niet wachten tot 19 januari.

 160. Lisa A
  14 januari 2014 at 00:07 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

  Ik doe mee! Volg en like op bloglovin, geretweet op twitter (@L_Aarntzen) en daar volgde ik je al en ik volg je op instagram. X

 161. Foske Oenema
  14 januari 2014 at 15:59 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe super graag mee! Het is zo’n mooi pallet, wil hem heel graag!
  Ik volg je via instagram, en ben al heel lang op jou geabboneerd op youtube.

  Groetjes xoxo

 162. Myrna
  14 januari 2014 at 17:24 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂
  Super leuke actie!
  Ik volgde je al op bloglovin, heb het artikel geliked en me geabonneerd op youtube.

  Liefs

 163. Apollonia
  14 januari 2014 at 19:02 (8 jaar ago)

  Ik doe mee! Hoop zo erg dat ik win 😀

 164. josefien
  14 januari 2014 at 19:50 (8 jaar ago)

  Als eerste: Happy (late) Birthday!
  Mijn internet deed het niet dus ik was al bezorgt dat ik niet meer mee kon doen,
  want het zou toch zonde zijn om zo’n geweldige kans te missen 😉
  Ik heb alles gedaan, behalve twitter want dat heb ik niet 🙁
  Wel heb ik aan vriendinnen over je blog verteld!
  Ik hoop ontzettend (logisch) dat ik mag winnen, ik ben namelijk ontzettend nieuwsgierig naar het pallete!

  xx
  Josefien

 165. Lisette
  14 januari 2014 at 21:43 (8 jaar ago)

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik wil als eerste even zeggen dat ik het een super leuk idee van je vindt dat je een Naked 3 palette weg geeft.
  Ze zijn inderdaad wel prijzig dus de kans om een te winnen is natuurlijk helemaal geweldig.
  Ook al win ik hem toch niet, ik vind het erg top en sympathiek van je dat je een palette weg geeft.

  Lots of love,

  Liz.

 166. Lisa
  15 januari 2014 at 11:20 (8 jaar ago)

  Waauw, super gaaf 🙂 Ik volgde jou al op bloglovin en heb dit bericht geliked, ook heb ik je bericht getweet.
  Ik hoor heel veel over die naked palettes, ben echt super benieuwd hihi. nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een leuke dag gehad 🙂

  xxLiefs

 167. Diny Gijsberts
  16 januari 2014 at 07:14 (8 jaar ago)

  Allereerst natuurlijk Felizz 😉
  ***Thursday Rain Yek***
  ECHT álle media items geliked/gedeeld over deze winactie onder dinie gijsberts.MissMomzy.Momzymom en DinyG

 168. Kris
  16 januari 2014 at 09:11 (8 jaar ago)

  Misschien ben een beetje laat maar gefeliciteerd.

  • Kris
   16 januari 2014 at 09:18 (8 jaar ago)

   Nog gefeliciteerd.
   Ik doe mee met de wedstrijd :
   • ik volg je op bloglovin en het je bericht geliked
   • ik volg je ook op instagram
   Helaas heb ik geen YouTube en Twitter
   Als is win dan geef ik de naked 3 aan mijn zus want, zij is helemaal er fan van.
   Ze heeft alleen de naked 3 nog niet.
   Ik hoop dat ik win, groetjes Kris.

 169. Xan
  16 januari 2014 at 10:59 (8 jaar ago)

  Alsnog gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee. Op Youtube na volg ik je op alle andere social media. =)
  Love,

 170. Kokkie1
  16 januari 2014 at 15:33 (8 jaar ago)

  Yeahhhh super gaaf en van harte gefeliciteerd.
  Alles gedaan wat je gevraagd heb en ga nu heeeeeeel hard duimen

 171. Laura
  16 januari 2014 at 18:30 (8 jaar ago)

  Hoi! Wat een leuke actie, ik heb alles gedaan maar zet alleen de namen van mijn social media hier niet op omdat mensen me dan op kunnen zoeken. En natuurlijk nog gefeliciteerd!

 172. lauren
  16 januari 2014 at 19:57 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  ik doe mee met je winactie 🙂 heb alle onderdelen gedaan 😉

  xxx

 173. Kirsty
  16 januari 2014 at 23:41 (8 jaar ago)

  Nog van harte gefeliciteerd!! En wat superlief en gaaf dat je een Naked 3 palette weggeeft, ik doe graag mee! Ben al tijden aan het zoeken naar dit palette maar overal is die uitverkocht, dus het zou echt geweldig zijn als ik zou winnen! <3 Ik volg je op Bloglovin', heb dit bericht geliked, volg je op Instagram en Twitter en heb de tweet gedaan en heb me geabonneerd op je Youtube kanaal 😀

 174. Linda
  16 januari 2014 at 23:42 (8 jaar ago)

  Nog proficiat!
  Een super winactie 🙂 ik doe mee! heb alle dingen gedaan.
  Liefs

 175. Jana
  17 januari 2014 at 09:50 (8 jaar ago)

  Nog een late gelukkige verjaardag en wauw, ongelofelijke winactie! Ik doe natuurlijk graag mee en heb ook alles gedaan wat mogelijk was. (alles via Jana Vandewalle of Beauty by Jana)

 176. Marlies (Golden Mirrors and Pink Bows)
  17 januari 2014 at 11:43 (8 jaar ago)

  Dat is zo cool! Heb net nr 2 gekregen voor nieuwjaar en ben er zo tevreden van! 🙂 Ik heb trouwens alles gedaan wat je vroeg.

  Liefs en happy bday ofcourse!

 177. Joyce
  17 januari 2014 at 12:53 (8 jaar ago)

  Allereerst nog super gefeliciteerd! Ik ben net 1 dagje voor jou jarig, toevallig :). Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad en dat je al lekker hebt kunnen genieten van je palet! Echt supercool dat je die dus ook weg geeft aan een van ons! Ik volgde je allang op Twitter, en nu heb ik alles gedaan, behalve je volgen op YouTube, want ik merk dat ik de video’s toch altijd volg via de blogs haha!

 178. Laura
  17 januari 2014 at 17:26 (8 jaar ago)

  Ten eerste nog fijne verjaardag! Echt super leuk dat je deze naked 3 weg geeft, het is zo jammer dat die niet meer in nederland te koop is maar nu is er weer een kans om er 1 te winnen ! xxx 🙂

 179. Jolein
  17 januari 2014 at 23:16 (8 jaar ago)

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! (een beetje laat)
  Echt super leuk dat je een Urban Decay Naked 3 palette weg geeft.
  Ik heb je gevolgd en geliked op bloglovin en gevolgd op youtube!
  xxx Jolein

 180. Lisa
  18 januari 2014 at 23:16 (8 jaar ago)

  Misschien een beetje laat, maar door verschillende vervelende gebeurtenissen ben ik al een hele tijd niet meer op je blog geweest, dus ik ga me zo eens lekker verwennen met allerlei ongelezen artikelen! En natuurlijk: NOG GEFELICITEERD!! ik hoop dat je een super fijne verjaardag hebt gehad en je er van hebt genoten! Wat een toffe actie en super dat ik een keer WEL mee kan doen, ondanks dat ik geen bloglovin heb! Dus snel abonneren op je kanaal, want op twitter en instagram volg ik je natuurlijk allang 😉
  xoxo Lisa

 181. Lisa
  18 januari 2014 at 23:21 (8 jaar ago)

  Hee Sanne,
  Misschien een beetje laat, maar door verschillende vervelende gebeurtenissen ben ik al een hele tijd niet meer op je blog geweest, dus ik ga me zo eens lekker verwennen met allerlei ongelezen artikelen! En natuurlijk: NOG GEFELICITEERD!! ik hoop dat je een super fijne verjaardag hebt gehad en je er van hebt genoten! Wat een toffe actie en super dat ik een keer WEL mee kan doen, ondanks dat ik geen bloglovin heb! Dus snel abonneren op je kanaal, want op twitter en instagram volg ik je natuurlijk allang 😉
  xoxo Lisa

 182. Mandy
  18 januari 2014 at 23:26 (8 jaar ago)

  Wauw, wat een toffe winactie! Ik doe mee en heb alle puntjes gedaan,haha! Heel veel succes met het uitzoeken van een gelukkige dame! Ik houd mijn vingers gekruist:)!

 183. Lieke
  18 januari 2014 at 23:34 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee en heb alles gedaan!

  X Lieke

 184. michelle
  19 januari 2014 at 00:03 (8 jaar ago)

  Haaiiii, als eerste wil ik zeggen super leuke blog! Ik ben zelf net begonnen met bloggen maar ik heb het op het moment erg druk met school (opleiding schoonheidsspecialiste/visagiste) toen ik op je site keek viel deze win actie mij ook meteen op! Ik ben gek op make up en met deze palette kan ik een heleboel nieuwe tutorials maken. Ik heb je bericht daarom ook geliked en je ik volg je op instagram en je youtube kanaal. Twitter heb ik niet meer. 22januaribben ik jarig (woensdag) dat zou natuurlijk eens super leuk verjaardags kado zijn. Mijn email : michellemastenbroek@hotmail.com
  Xoxo michelle