Win 5 x een Douglas Xl.xs travelsetje!

Vandaag heb ik voor jullie een super leuke winactie in samenwerking met Douglas waarin ik maar liefst 5 x een travelsetje weg mag geven. Het is nu bijna halverwege juni en ik denk dat veel van jullie al vakantieplannen heeft gemaakt. Misschien ga je wel lekker ver weg met het vliegtuig naar een zonnig oord, of misschien ga je wel gezellig kamperen? In ieder geval kun je vaak op vakantie niet je hele ‘hebben en houden’ meeslepen en daarom is het handig als je alles in mini formaat kunt meenemen, vanaf vandaag maak je kans op een heel handig travelsetje van Douglas…

In dit travelsetje van Douglas vind je een: Generous Foam Shower Gel, 4-in-1 All-Over Cream (Deze 4-in-1 cream is de SOS verzorging voor gezicht, lichaam, handen en haar – altijd en overal. Dankzij aloë-extract, panthenol en zijde proteïnen wordt het lichaam versterkt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Te gebruiken als crème of masker) en oogmake-up remover. Het leuke van dit setje is ook dat je het mee mag nemen in je handbagage als je gaat vliegen, hoe handig is dat?!

Wil je kans maken, het enige wat je moet doen is je vakantieplannen vertellen bij de comments en wie weet win jij 1 van de 5 travelsetjes. Meedoen kan tot en met volgende week maandag 17 juni. Good luck!

83 Comments on Win 5 x een Douglas Xl.xs travelsetje!

 1. tessa
  10 juni 2013 at 15:09 (9 jaar ago)

  Ik doe mee, wij gaan met het gezin een laatste groots reis samen maken omdat we verder nu al wat meer ons,eigen weg gaan dus we gaan twee weken rondreizen door zuid afrika!
  Verder ga ik nog een weekje met vijf vriendinnen naar belgië 🙂

 2. Anouk
  10 juni 2013 at 15:14 (9 jaar ago)

  ik doe meer,
  mijn vakantieplannen zijn eerst te horen krijgen dat ik geslaagd ben (ik hoop het zoo zit al weken in de zenuwen!!)
  en daarna allemaal leuke examenfeestjes vieren, en lekker op vakantie met vriendinnen naar zon, zee, strand,
  leuke festivals bezoeken, lekker in het zonnetje naar het terras, kort om lekker feesten en gek doen met vriendinnen en zorgen voor een top vakantie!!! heb er nu al helemaal zin !

 3. Ingeborg
  10 juni 2013 at 15:14 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik heb nog geen vakantie plannen, behalve een week zomerschool volgen! Ik hoop nog wel dat ik een paar dagen met mijn moeder naar Antwerpen ga en nog een weekje wegga met mijn vriend, maar we hebben helaas nog niks gepland..

 4. dailynailsart
  10 juni 2013 at 15:23 (9 jaar ago)

  Wat een leuke actie!
  Ik wil graag kans maken.
  Dit jaar (Augustus) vlieg ik naar Zuid Frankrijk. Ik wil alles graag in me handbagage mee nemen. Dus deze travel set komt erg goed van pas!

 5. Charile
  10 juni 2013 at 15:32 (9 jaar ago)

  Leuk, ik doe heel graag mee! Vakantieplannen heb ik heel eerlijk gezegd niet. Wij gaan (helaas) nooit met vakantie, maar daardoor geniet ik wel heel veel van het weer in Nederland. Lekker in de tuin op een ligbedje met m’n ipad blogs lezen en zonnen. Perfecte vakantie naar mijn mening, ik ben snel tevreden 🙂

 6. femketje
  10 juni 2013 at 15:35 (9 jaar ago)

  leuk ik doe mee 😀

  ik heb geen vakantie plannen anders dan de hele zomer werken >.< waarschijnlijk gaan vriendlief en ik ergens in oktober rond mijn verjaardag nog een lang weekend weg 🙂

 7. Edith
  10 juni 2013 at 15:43 (9 jaar ago)

  Wat een leuk setje, ik doe graag mee! Mijn vakantieplannen zijn naar Ibiza gaan. Ik ben nu nog keihard aan het werk om heel veel te sparen om daar heerlijk elke dag op het strand te liggen, uiteten te gaan en te shoppen. Na al deze inspanningen kan ik lekker ontspannen met het travelsetje van de Douglas! Ik kan niet wachten om te gaan!

 8. Ashleey
  10 juni 2013 at 15:45 (9 jaar ago)

  Heel leuk! Ik doe mee! Ik ga deze zomer voor het eerst alleen met een vriendin naar Turkije en daar heb ik echt heel veel zin in. Verder is er kermis waar ik helemaal gek op ben 🙂

 9. Astrid
  10 juni 2013 at 15:53 (9 jaar ago)

  Oh leuk ik doe ook mee!
  Ik ga deze zomer samen met mijn vriend door Florida reizen! Mijn eerste reis buiten Europa en ik moet op de heenreis alleen vliegen… Spannend!

 10. Danielle
  10 juni 2013 at 16:04 (9 jaar ago)

  De vakantieplannen zijn nog niet helemaal zeker, maar ik ga misschien op mijn verjaardag naar Parijs. We hebben het er al een paar keer over gehad en hopelijk gaat het door 😀 Op 3 augustus ben ik jarig, dus dat duurt nog even. Ik ben 1 keer in Parijs geweest en vind het een geweldige stad. Wauw, echt prachtig

 11. MySimplySpecial
  10 juni 2013 at 16:05 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik ga in elk geval een lang weekend naar Zuid-Frankrijk en hopelijk aan het eind van de zomer nog wat langer weg. Ik kijk er nu al naar uit!

 12. Sarah
  10 juni 2013 at 16:08 (9 jaar ago)

  Hele leuke winactie, ik doe erg graag mee! Deze zomer ga ik weer mijn familie in China bezoeken, met een vliegreis van 15/16 uur kan ik zeker wel een handig travelsetje gebruiken :). Leuk!

  Veel liefs,
  Sarah

 13. Iris
  10 juni 2013 at 16:14 (9 jaar ago)

  Naar Zweden en Sicilië en natuurlijk naar festivals!

 14. Bo
  10 juni 2013 at 16:39 (9 jaar ago)

  Ik heb een vakantie naar Spanje op de planning staan deze vakantie. Super, super leuk! Ik heb er echt onwijs veel zin in. Met mijn moeder ga ik een weekendje naar Amsterdam en als ik overga krijg ik 500 euro om van te shoppen (!!!). De plannen zijn er, nu alleen het mooie weer nog…

 15. Laura
  10 juni 2013 at 16:40 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Deze zomer ga ik eerst een weekje naar zee, dan nog eens 3 weken naar Afrika (Namibië) en ook een weekje musicalstage 🙂 Vervelen zal ik me niet doen, want daartussen spreek ik natuurlijk ook nog veel af met vriendinnen ed.
  xx Laura

 16. Mirjam
  10 juni 2013 at 16:43 (9 jaar ago)

  Wat een leuk en handig setje! Ik doe graag mee aan deze winactie.
  Op het moment ben ik nog niet zo veel met vakantie bezig, omdat ik druk ben met het afronden van school en stage. Ik zit in het eerste jaar MBO-verpleegkunde, dit jaar was een jaar vol met nieuwe indrukken en leerzame momenten. Ik ben straks wel toe aan zomervakantie! Ik ga een weekje naar Noord-Holland aan de zee en verder ga ik gezellig winkelen met vriendinnen en vooral heerlijk uit rusten zodat ik na de vakantie weer met veel nieuwe energie aan de slag kan! Dit setje lijkt me super handig om mee te nemen op vakantie en het lijkt me erg leuk om deze producten te testen.

 17. Cariena
  10 juni 2013 at 16:49 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee om kans te maken op dit pakketje! Het lijkt me heel handig voor op vakantie. Al ga ik deze zomervakantie niet echt op vakantie, maar wel veel werken en dan een weekje naar Zeeland aan het strand. Hopelijk is het dan een beetje lekker weer! X

 18. Femke
  10 juni 2013 at 17:03 (9 jaar ago)

  Wat een ontzettend toffe winactie, ik doe heel erg graag mee!
  Dit jaar ga ik met mijn Mama, Papa en broertje drie weken naar een camping in Italië. Mijn ouders slapen in de caravan en ik en mijn broertje slapen in een klein tentje. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in! Lekker de hele dag in de zon liggen, zwemmen en lekker eten. Ik vind het altijd zo fijn om in de zomervakantie helemaal niet aan school te hoeven denken. Verder ga ik in de vakantie door met werken als vakkenvuller bij de Albert Heijn, mijn krantenwijk doen, veel met vriendinnen afspreken en gewoon heel erg veel leuke dingen doen!

 19. Anouk s.
  10 juni 2013 at 17:07 (9 jaar ago)

  Ik ga gezellig met mijn vriendinnen op kamp 2 weken zonder elektriciteit, een douche of een normaal toilet 🙁 !!!
  Maar wel super gezellig.
  Als ik dan terug ben ga ik meteen door naar Corsica en ik campeer daar dan 3 weken, we nemen dan ons surfboard met en we gaan dan windsurfen op de zee en bergen beklimmen!!!
  Het setje zou super goed van pas komen, dus ik hoop dat ik hem win 🙂

 20. Marieke Rutgers
  10 juni 2013 at 17:16 (9 jaar ago)

  Een super leuke winactie en ik doe zeker mee!

  Ik ga in de zomervakantie mee met mijn beste vriendin naar Italië, waar ik natuurlijk veel zin in heb! We staan op een camping dus een lekker douchesetje zou wel te gebruiken zijn!

  XXX

 21. Marieke Rutgers
  10 juni 2013 at 17:17 (9 jaar ago)

  Een super leuke winactie en ik doe zeker mee!

  Ik ga in de zomervakantie mee met mijn beste vriendin naar Italië, waar ik natuurlijk veel zin in heb! We staan op een camping dus een lekker douchesetje zou wel te gebruiken zijn! Daarnaast ga ik nog met mijn moeder een rondtrip maken, waar ik ook heel erg veel zin in heb. We slapen in oude hotels en ik weet niet hoe de douche daar is.

  XXX

 22. kristel
  10 juni 2013 at 17:21 (9 jaar ago)

  Wat een handig setje. Ik ga deze zomer op vakantie naar het zonnige Mallorca en zou het douglas setje dan goed kunnen gebruiken! Ook wil ik nog graag op citytrip, handig dat het setje dan mee kan in mijn handbagage.

 23. Linn
  10 juni 2013 at 17:40 (9 jaar ago)

  Ik ga, zoals elk jaar, naar Renesse! En m’n vriendinnen komen ook elk jaar weer, super gezellig dus!
  We gaan daar altijd gewoon lekker naar het stand, winkelen, zwemmen, terrasjes pakken en ga zo maar door.
  Ik blijf totaal 3 weken weg en daarna ga ik waarschijnlijk doorde weeks nog werken en afspreken natuurlijk! Aan het eind van de vakantie – begin van het nieuwe schooljaar, wil ik samen met mijn beste vriend, en buurjongen, een feest gaan geven voor onze verjaardagen! Schutting eruit en goo! haha.

  liefs

 24. Sabrina
  10 juni 2013 at 17:41 (9 jaar ago)

  Leuk, ik doe graag mee!
  Ik zal deze zomer druk, druk, druk zijn met het schrijven van mijn scriptie. Toch wil ik zeker ‘er even tussen uit’ en een korte stedentrip maken. Barcelona, Madrid, Venetië? Ach, zolang de zon maar schijnt en ik even weg ben van mijn computer! Bij een korte trip wil ik altijd zo min mogelijk meenemen en dan is zo’n tasje uiteraard ideaal! 🙂

 25. Denise
  10 juni 2013 at 17:50 (9 jaar ago)

  wauuw super leuke winactie. Ik ga voor het eerst naar het buiteland ik ga met me familie naar nieuw zeeland om daar me tante op te zoeken heb er super veel zin in !

 26. Inge
  10 juni 2013 at 17:57 (9 jaar ago)

  Ik ga met mijn vriend lekker 8 dagen naar Bulgarije en zo’n reissetje komt dan goed van pas!

 27. Tessa
  10 juni 2013 at 18:15 (9 jaar ago)

  hooooi!
  Ik ga een weekje naar New York!! Super spannend want heb hiervoor nog maar 1 keer gevlogen..
  Natuurlijk is zo’n pakketje handig voor in het vliegtuig!
  Ook ga ik nog een week op zeilkamp, daar kom ik al sinds m’n 10e, en na al dat omslaan in het vieze water is het fijn om je lekker op te frissen!
  Dit zijn mijn voorlopige vakantie plannen,

  Succes en liefs

  xxTessa

 28. Natasja
  10 juni 2013 at 18:27 (9 jaar ago)

  Ik doe zeker mee!
  Ik ga heerlijk 2 weken naar Amerika! We zijn daar van plan om rond te reizen. San Francisco, Los Angeles, New York, Californië enz. Tijdens het reizen overnachten we in hele mooie hotels. En om dan door mijn grote koffer naar mijn shampoo en showercréme’s te zoeken, lijkt me niet zo’n strak plan. Daarom zou een travelsetje ontzettend handig zijn! Ik was het al van plan om te kopen maar als ik er een kan winnen is het natuurlijk heel fijn! Ik hoop dat ik win!

  Kus Natasja

 29. Axelle
  10 juni 2013 at 18:33 (9 jaar ago)

  ooh leuk ! na de examens (volgende week donderdag) ga ik eerst een bezoekje brengen aan de primark, in de eerste week van juli ga ik naar Rock Werchter, daarna vertrek ik op vakantie naar Italie! 🙂 Voor de rest wil ik graag een vakantiejob doen en aan m’n blog werken 🙂

 30. Eva
  10 juni 2013 at 18:35 (9 jaar ago)

  SUMMER’S COMING.
  Belly tops, flip flops,
  Lemonade, in the shade,
  Blue skies, hot guys,
  Late nights water fights,
  Ice creams, sweet dreams,
  Bathing suits, shooting hoops,
  Party time, schools out,
  Sleeping in, sneaking out.

 31. laurea hidma
  10 juni 2013 at 18:36 (9 jaar ago)

  Ik ga deze vakantie met het vliegtuig naar turkije dus ik kan iet al te grote verpakkingen mee dus dit is perfect. Verder lekker veel met vriendinnen afspreken

 32. Eveline
  10 juni 2013 at 19:09 (9 jaar ago)

  Ik heb geen heel spectaculaire vakantieplannen, maar ik ga 7 weken werken bij mijn bedrijf PostNl!
  En ik ga samen met een vriendin op jongerenreis naar Luxemburg, waar ik heel veel zin in heb-
  Maar het allerleukste van deze vakantie is: mijn nieuwe broer of zus zal dan worden geboren!
  Geweldig om op je 17e nog grote zus te worden! <3
  Daar zie ik heel erg naar uit!

  • Eveline
   10 juni 2013 at 19:14 (9 jaar ago)

   Had mailadres niet goed ingevuld net. Nu wel bij deze coment!

 33. Chantal
  10 juni 2013 at 19:21 (9 jaar ago)

  Ik doe mee! Ik heb helaas geen grote vakantieplannen want ik heb véél herexamens eind augustus, maar ik ga wel gezellig een aantal daagjes naar een vriendin die aan de kust woont. Hopelijk blijven we nog nog even het mooie weer behouden in NL en anders is een paar dagen uitwaaien ook niet verkeerd. 🙂 Leuke winactie heb je weer geregeld Sanne!

 34. Anoniem
  10 juni 2013 at 19:21 (9 jaar ago)

  Ik doe mee,
  Ik ga de eerste week van de vakantie op vakantie naar Spanje.
  Lekker naar het strand enzo.En zo’n kleine verpakking is super handig!

 35. Beautyjuf
  10 juni 2013 at 19:42 (9 jaar ago)

  Ik doe mee 🙂 Ik ga een rondreis maken door Canada 🙂 Hiervoor zouden deze mini’s erg goed van pas komen, omdat ik qua gewicht niet zoveel wil meenemen. Anders loop ik daar alleen maar mee te sjouwen 🙁

 36. Michelle
  10 juni 2013 at 19:43 (9 jaar ago)

  Leuke actie!

  Ik ga deze zomer voor de eerste keer, na 2,5 jaar, op vakantie met mijn vriend.
  Voorgaande jaren was het helaas financieel niet mogelijk en dit jaar wel als het goed is!
  Het enige strand wat we samen gezien hebben in Scheveningen dus ik kijk er erg naar uit!

  De planning is eigenlijk om naar Gran Canaria op vakantie te gaan, gelijk de allereerste keer vliegen in mijn leven! Best spannend eigenlijk! Maar er is nog niets geboekt dus ik wacht het nog even af!

 37. vere
  10 juni 2013 at 19:50 (9 jaar ago)

  leuke winactie
  ik ga lekker drie weken lang genieten van de zon in spanje en lekker genieten van ons zwembad
  veel succes iedereeen

 38. Rosanne
  10 juni 2013 at 19:54 (9 jaar ago)

  Wat leuk, ik doe graag mee!

  Helaas geen vakantieplannen voor mij dit jaar, aangezien ik naar het buitenland ga verhuizen voor mijn stage en ik dus geen zomervakantie heb. Maar het verhuizen naar een ander land geeft ook al een heel ander (leuk) gevoel 🙂

 39. Marjan
  10 juni 2013 at 20:07 (9 jaar ago)

  Leuke win actie!
  Ik ga dit jaar naar Brazilië,
  ik ga daar samen met andere een gebouw bouwen voor mensen die het minder hebben.
  Super veel zin in!

 40. Mandy
  10 juni 2013 at 20:08 (9 jaar ago)

  Ik doe ook mee, want ik vind het een heel leuk en handig setje! Ik ga deze zomer naar Spanje, maar ik als ik daar 4 dagen zit en helemaal relaxt (en hopelijk bruin) ben moet ik weer heen en weer vliegen voor de bruiloft van mijn vriendinnetje. Een travelset is voor mijn vliegfrequentie in een korte tijd erg handig!

 41. Ruth
  10 juni 2013 at 20:31 (9 jaar ago)

  Ik ga met mijn ouders en een vriendin een week naar kroatië en vier daar ook mijn verjaardag. Daarna gaan we een week naar slovenië. Ook ga ik nog met drie vriendinnen op de camping staan in Nederland voor een weekje. Voor de rest van de vakantie zoek ik een bijbaantje om mijn vakantie met mijn vriendinnen te kunnen betalen:)

 42. Britt
  10 juni 2013 at 20:32 (9 jaar ago)

  Wat leuk! Ik doe mee :-).

  Ik ga deze zomer lekker naar de camping in Nederland voor 2 weekjes en dan ga ik samen met mijn beste vriendin onder andere waterskiën! Als we het durven in iedergeval… lol!!!

  Liefs,
  Britt

 43. Eszra
  10 juni 2013 at 20:51 (9 jaar ago)

  Wij gaan de eerste week van de vakantie een weekje naar Vlieland. Dan gaan we de derde week twee weken lang met een grote camper door Europa reizen met onze twee labradors en nieuwe pleegkind.

 44. Debby
  10 juni 2013 at 20:53 (9 jaar ago)

  Ik ga in de zomervakantie samen met mijn ouders en mijn vriend (jeeeej!) naar Las Vegas & Los Angeles, echt suuuuuuuper veel zin in gewoon! Verder gaan we nog naar de grand canyon etc. Kan gewoon niet wachten! Maarja eerst mijn laatste tentamenweek volgende week doorkomen en alles halen natuurlijk en dan zit mijn eerste jaar hbo er op en hopelijk heb ik dan mijn propedeuse binnen!

 45. Jenn!
  10 juni 2013 at 21:25 (9 jaar ago)

  Aah, wat een leuke winactie!
  Ook super handig dat je dit setje in het vliegtuig mee mag nemen.
  Ik heb echt super veel zin in de zomervakantie 🙂
  10 dagen IBIZAAA, ik kijk er zo naar uit .
  Nou eerst die “leuke” toetsweek goed maken en dan lekker relaxen op t strand

  Fijne vakantie trouwens!
  Bye, xox

 46. yasmine
  10 juni 2013 at 21:45 (9 jaar ago)

  Ik ga deze zomer jammer genoeg niet op vakantie maar heb genoeg andere leuke dingen om te doen! Ik ga wel met vriendinnen afspreken! Lekker zwemmen metst heerlijke weer. Ijsjes eten, winkelen, ik heb er zo veel zin in! Ik wil er graag een leuke vakantie van maken. Het is dan zomer en dan moet je volop genieten!

 47. Denise
  10 juni 2013 at 23:04 (9 jaar ago)

  Erg leuke actie met de zomervakantie voor de boeg!

  Komende zomer ga ik samen met een vriendinnetje op vakantie en wel 3 weken. Nu zijn we alle twee van die meiden die graag nog een extra flesje van dit mee nemen, een paar extra shirts en die ene broek kan natuurlijk ook echt niet thuisblijven, kortom: we nemen altijd veel te veel mee.
  Toen we thuiskwamen en aan onze ouders vertelde dat we deze zomer samen op vakantie zouden gaan, waren ze enthousiast. Maar ze begonnen pas echt te lachen toen we vertelden dat we gingen Interrailen. Onwijs gaaf natuurlijk. In de drie weken gaan we ook flink wat steden én festivals af. Praag, Krakau, Wenen, Boedapest, Venetië, Milaan, Nice, Cannes, Marseille, Parijs…
  Het enige nadeel: wat je meeneemt, moet je ook zelf dragen (dat was ook de reden dat onze ouders begonnen te lachen). We gaan in totaal 20 dagen weg, dat wordt onwijs secuur inpakken en niets te veel meenemen. Tig flessen shampoos kunnen we dus ook niet meenemen. Zo’n travelsetje zou wel erg goed uitkomen!

 48. Anouk
  10 juni 2013 at 23:56 (9 jaar ago)

  Superleuke actie! Ik ga op vakantie met mijn oma, naar Turkije 🙂 ik ben superblij dat mijn oma gewoon zo stoer is dat ze met mij op vakantie gaat!
  Daarna ga ik nog 3 weken naar New York voor een taalcursus 🙂 Ik heb er zo veel zin in, lekker de hele middelbare school periode achter me laten!

 49. Charlotte
  11 juni 2013 at 00:43 (9 jaar ago)

  Toffe actie, dat setje kan ik wel gebruiken! Zoals ieder jaar sinds 1996 ga ik dit jaar weer op vakantie naar Engeland. Ik zing namelijk (sinds 2000, mijn ouders al 4 jaar langer) bij een koor dat elk jaar een week naar Engeland gaat om daar het kathedrale koor van een van de vele kathedralen te vervangen wanneer zij op vakantie zijn. Ieder jaar gaan we naar een andere kathedraal. Dit jaar gaan we 10 dagen, verdeeld over York en Ripon. En natuurlijk staan we met een groot deel van het koor gezellig op dezelfde camping. Het grootste deel van de kofferbak gaat op aan tent, slaapzakken, matjes en het kookkrat, dus qua kleren en toilettas moeten we het klein houden! Dit XS setje is natuurlijk een perfecte oplossing 🙂

 50. Kaylani
  11 juni 2013 at 00:56 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik waag een kansje 🙂 Ik ga in mijn vakantie eigenlijk alleen naar festivals. Die zijn duur genoeg haha! Maarja, om nou met grote flessen shampoo en douchegel te gaan slepen? Nee, mini’s zijn wel handig!

 51. Anita H.
  11 juni 2013 at 01:00 (9 jaar ago)

  Niet te lang uitslapen (ik ben helaas werkloos!) en zoveel mogelijk van de zon genieten. Liggend op balkon met tijdschrift of studieboek of laptop. Of door te gaan wandelen of fietsen, al dan niet in gezelschap van een vriendin. Op vakantie gaan zit er helaas niet in. Maar ik vermaak me zo ook prima, mits het weer goed is.

 52. Amber
  11 juni 2013 at 07:51 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik sta dit jaar voor een grote uitdaging! Na jaren op vakantie te zijn gegaan naar Italië om daar ieder jaar opnieuw 3 weken te vertoeven op de camping aan het Gardameer, heb ik dit jaar besloten een mooie reis te maken met mijn lieve vriend. Samen vliegen we eerst naar bangkok om daar 6 dagen de stad te verkennen met het openbaar vervoer etc. en daarna zullen we doorvliegen om nog anderhalve week te g eieten van een mooi eiland genaamd KoSamui. Spannend, vooral omdat het de eerste keer vliegen is meteen zo lang! Waar gaat jou vakantie naartoe? xoxo Amber

 53. Marina
  11 juni 2013 at 09:58 (9 jaar ago)

  Ik ben nog steeds in twijfel over mijn vakantie. Het wordt sowieso eind augustus en bij voorkeur iets tropisch! Gaat waarschijnlijk een last minute worden, maar zo’n reissetje is dan meer dan welkom!

 54. Savannah
  11 juni 2013 at 10:23 (9 jaar ago)

  Leuk ik doe mee, mijn vakantieplannen zijn helaas niet zo heel spannend om te vertellen. Ik moet dit jaar helaas thuis vertoeven omdat mijn vriend zijn rijbewijs wil halen en dit veel geld kost. Wel mag ik maar liefst zes dagen komen werken als doktersassistente en dit is echt een geweldige kans voor mij omdat ik nog in opleiding ben! 🙂 Ik hoop vooral lekker te kunnen bloggen iin de vakantie en genieten van het mooie weer. xx

 55. Minke
  11 juni 2013 at 10:34 (9 jaar ago)

  Mijn vakantie plan is dat ik lekker met mijn ouders, zusjes en lieve vriend voor twee weken naar Marokko ga.
  We huren een huis in Marrakesh en van daaruit zullen we leuke dingen ondernemen.
  Ik heb er helemaal zin in!
  We mogen alleen niet veel bagage mee nemen, dus zo’n travelsetje zou ik echt heel goed uitkomen.

 56. steffie
  11 juni 2013 at 11:19 (9 jaar ago)

  Ik ga deze vakantie voor het eerst kamperen met mijn vriend, We gaan naar renesse om lekker uit te waaien aan zee en daar lekker te ontspannen. Ik heb er echt super veel zin in, maar het enige wat ik nog wel spannend vind is dat wij dus alles, ja ook een kookplaat, tafel, stoelen, tent, luchtbed, service, kastje, kleding en weet ik veel wat nog meer in een Ford fiësta moeten gaan proppen xD Ik ben al combi outfits aan het maken zodat er niet te veel kleding mee gaat..
  ( lees steffie gaat 2 dagen weg en er gaat een hutkoffer mee (a) ) Dus ben benieuwd hoe dat gaat aflopen haha. Dus zo`n travelsetje komt als geroepen. Daarnaast ga ik deze (zomer) vakantie dan eindelijk mijn eigen onderneming starten.. erg spannend dus.

 57. Emma
  11 juni 2013 at 14:41 (9 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke winactie!
  Ik ga in juli samen met mijn vriend voor 10 dagen naar Spanje 🙂 Zijn ouders staan daar (met broers) op een camping aan de Middellandse zee en wij mogen ook langskomen! Heerlijke zonvakantie in het verschiet dus, heb er al enorm veel zin in. Vorig jaar deden we hetzelfde en toen was het voor mij de eerste keer vliegen, dus dit jaar vind ik dat deel al minder eng 😉 we nemen alleen handbagage mee (zuinig inpakken dus!), dit pakketje zou erg fijn uitkomen!

 58. ling
  11 juni 2013 at 16:04 (9 jaar ago)

  Hele leuke winactie, ik doe graag mee! Ik met met een paar vriendinnen naar Turkije. Heerlijk om even te ontspannen en heerlijk op het strand met het warme weer! Ik vind dit travel pakket echt heel handig sinds je alleen maar minder dan 1 liter mee mag nemen in het vliegtuig.

  X

 59. Maud
  11 juni 2013 at 16:36 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee! In de zomervakantie ga ik samen met mijn ouders en mijn zusje naar Sri Lanka voor drie weken. Dit is de eerste keer dat wij buiten Europa op vakantie gaan, dus heb ik er echt heel veel zin in!

  Liefs Maud

 60. Kelly
  11 juni 2013 at 16:57 (9 jaar ago)

  Mijn vakantieplannen zijn…
  heerlijk een maand touren door Amerika met mijn lieve ouders.
  De 1e week gaan we naar New York, daarna gaan we door naar Las Vegas, Los Angles, California etc.
  Ik kan niet wachten!

  xx Kelly.

 61. Suzanne
  11 juni 2013 at 17:04 (9 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee! Tof en handig! Ik ga in de eerste weken van de vakantie vooral niks doen, lekker zwemmen met vriendinnen, nieuwe schoolspullen aanschaffen (en zomerkleren 🙂 en dat soort dingen. Dan ga ik met mijn ouders en mijn zus naar Oostenrijk en Italië! En in de laatste week een dagje Schiermonnikoog met vriendinnen! 😀 Ik heb er zin in <3

 62. Chichi
  11 juni 2013 at 19:17 (9 jaar ago)

  Mijn vakantieplannen zijn naar Italie voor een bruiloft. We blijven niet lang dus de resterende paar daagjes dat we daar zijn, gaan we sightseeing doen. Doordat we met Ryanair vliegen en genoeg hebben aan een handbagage mogen we alleen maar mini formaat producten meenemen. Eens zien hoe ik dat ga doen 😀

 63. Marjolein
  11 juni 2013 at 19:54 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee 😀 mijn vakantieplannen zijn: eerst drie dagen met een vriendin naar Berlijn, en daarna nog drie weken naar oostenrijk en Italië met mijn ouders. En verder: veel werken, in de zon liggen en bloggen. Ik heb er zin in!

 64. vera
  11 juni 2013 at 21:15 (9 jaar ago)

  Ik ga op vakantie naar kreta en parijs en ik neem mee… dit handige travelsetje! Eerst ga ik een weekje zonnen, zwemmen, cocktails nuttigen en dansjes doen met vriendinnen in chersonisos. En vervolgens ga ik met een vriendin shoppen in parijs! Maar eerst nog even drie weekjes bikkelen op school. Het aftellen is begonnne.. Every summer has a story! have a nice holiday everybody! xox

 65. Laura
  11 juni 2013 at 21:21 (9 jaar ago)

  Ik doe mee! 😀 Lijkt me zo vet, ik heb zelf niet echt plannen voor de zomer. Wel, weet ik dat ik naar een pretpark met enkele vriendinnen ga, naar Spanje ga, en zo ook naar de kust van België, ik ga natuurlijk ook veel shoppen! 😀

 66. Lisa
  11 juni 2013 at 21:53 (9 jaar ago)

  Hoi !
  Deze vakantie ga ik op bergsportkamp! Dat is echt super gezellig! Je gaat met allemaal mensen samen wandelen in de bergen, maar ook leuke dingen doen zoals raften en canoeing!
  Er zitten in mijn kamp 2 meisjes van mijn leeftijd, dat wordt vast lachen!!
  Het kamp is in Zuid-Frankrijk, dus ik hoop dat ik mijn MWMB (MegaWitteMelkBenen) iets bruiner kan laten worden!
  haha, hopelijk heb jij ook een fijne vakantie ondanks alles!

  -XX-
  Lisa

 67. Do
  11 juni 2013 at 22:19 (9 jaar ago)

  Wat een leuke winactie!

  In de zomervakantie ga ik lekker genieten van mijn nieuwe Vespa scooter met mijn vriendinnen achterop, lekkere dingen mee om te picknicken op het strand en genieten van het lekkere weer en bij bruinen door de zon. En dat natuurlijk met leuke shortjes, rokjes, jurkjes, zonnebrillen en een mooie felle lipstick kleur! Ik heb er super veel zin in!

 68. Olga kuiper
  11 juni 2013 at 22:42 (9 jaar ago)

  Ik ga samen met mijn ouders en mijn beste vriendin op vakantie, waarschijnlijk naar Turkije.
  We gaan in het vliegtuig naar een all in cluisef (?) hotel. Lekker zonnen en bruin worden en lekker zwemmen met mijn nieuwe bikini! 😉
  Ook ga ik met mijn vriendin mee op vakantie. We gaan een weekje met de boot van haar ouders. We gaan met haar zusje, haar 2 broertjes en haar ouders

 69. Lianne
  11 juni 2013 at 22:53 (9 jaar ago)

  Ik ga niet ver weg ik blijf in Nederland, Noord-holland altijd heel gezellig, en me toilletas zit altijd helemaal proppie vol, dus ik kan dat travel setje wel gebruiken,

  Xx

 70. Rianne
  12 juni 2013 at 08:14 (9 jaar ago)

  Heey Sanne,
  Mijn vriend en ik zijn dit jaar 8 jaar samen en we wonen sinds twee maanden samen. Het zat niet in de planning om op vakantie te gaan, maar het is er toch van gekomen! (Héél vervelend, haha). We gaan dit jaar samen met twee goede vrieden van ons: mijn beste vriendin en zijn beste vriend (zij zijn weer een stel samen:))
  We gaan naar Nerja (Spanje). Dat ligt in Andalusie, vlakbij Malaga en is lekker aan de Costa te vinden. Ik moet nog drie weken naar school, maar ik zit nu al dagelijks weg te dromen bij de leuke dingen die we zullen gaan doen en de heerlijke zon die daar nu al vollop schijnt.
  We gaan er lekker 8 dagen tussenuit. Ik ben dol op Spanje en lekkere beautyspulletjes neem ik maar al te graag mee.
  Liefs, Rianne
  P.S: leuk om ieders vakantieplannen te lezen, kom nog meer in de vakantiestemming dan ik al was.

 71. demi
  12 juni 2013 at 14:29 (9 jaar ago)

  heej,
  ik doe mee. wat ziet het er een leuk setje uit.
  ik ga dit jaar voor de eerste keer met een vriendin op een jongerenvakantiereis.
  het wordt helemaal super. ik moet er nog veel inkopen voor doen omdat ik er
  jongens wil gaan versieren. met dit pakketjes weet ik zeker dat dit lukt.
  ik ga naar het zuiden van Frankrijk waar er lekker veel zon is.
  ik hoop dat iedereen hier en jij een leuk vakantie zal hebben. en zotte, lieve, leuke, super momenten zal
  beleven.
  grootjes

 72. Marijke
  12 juni 2013 at 17:57 (9 jaar ago)

  Ik tref het dit jaar 🙂 In september naar Cuba. Heb er zo’n zin in!

 73. Tamara V
  13 juni 2013 at 00:36 (9 jaar ago)

  Deze vakantie ga ik een paar stedentrips plannen.Heb er al zolang zin in maar het kwam er maar steeds niet van.
  Kan ik er volgend schooljaar weer vol tegenaan.

 74. Robin
  14 juni 2013 at 15:06 (9 jaar ago)

  Leuk!

  Echte plannen heb ik niet, ik ga wel een weekje naar zeeland met mijn familie, ontzettend gezellig.

 75. Annette
  14 juni 2013 at 15:12 (9 jaar ago)

  Heerlijk naar Griekenland, 2 weekjes naar Rhodos. Heb er zo’n ongelooflijk zin in! Dit setje zou dan ook goed van pas komen.

 76. Eva
  14 juni 2013 at 20:13 (9 jaar ago)

  budget vakantie: allerlei uitjes met korting. Sauna bezoek met hamam, dagje Duinrell + Tikibad, lekker uit eten met vrienden en high tea-en. Zoveel mogelijk gratis festivals bezoeken!

  xxx

 77. Floor
  15 juni 2013 at 10:56 (9 jaar ago)

  Heyhoi !

  ik ga elk jaar naar mijn oma in frankrijk , ik ben 13 jaar en aangezien het ene huis een oud klooster is vind ik het nog steeds leuk om de kamers in te gaan die eigenlijk een beetje op instorten staan zo heb ik al wat afspraakjes met mn zus gemaakt ghehehe. Maar we mogen dit jaar voor het eerst stappen & zo een setje meenemen lijkt me geweldig jeeeeej ! je hebt me ecdht geinspireerd om gewoon door te gaan met je filmpjes over angst stoornissen ga zo door we all love yaa xo.

 78. Mirthe
  15 juni 2013 at 19:25 (9 jaar ago)

  Gave winactie!
  Ik ga deze zomer 15 dagen naar Bulgarije,
  dit wordt echt een relax vakantie, genieten van de zon,
  shoppen want er is een mega boulevard, zwemmen en een leuke tijd hebben 🙂

 79. Simone
  15 juni 2013 at 20:19 (9 jaar ago)

  Zoals ieder jaar ga ik met mijn vader, moeder, zusje en tweelingzus naar zuid-frankrijk, superleuk !
  ook ga ik dit jaar veel watergevechten houden met vrienden, en veel loegeren en DIY’s doen met vriendinnen.

  gewoon niksdoen en chillen in de zon, heerlijk !

 80. Dorothé
  16 juni 2013 at 08:36 (9 jaar ago)

  Héél handig zo’n setje, want we gaan vliegen en toeren in Californië en onze zoon opzoeken die een half jaar in Los Angeles is!

 81. Laura
  16 juni 2013 at 15:04 (9 jaar ago)

  Hoi 🙂
  Ik ga vaak op kamp vanwege mijn sport.En dan is zoon travelsetje super makkelijk mee te nemen.

 82. Randa
  18 juni 2013 at 21:02 (9 jaar ago)

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee!

  Mijn vakantieplannen zijn naar Marokko gaan, heb er zo veel zin in. Ik ga roadtrippen, dus lekker een autootje huren en 3 weken lang reizen! We gaan naar zoveel mogelijk steden; Rabat, Casablanca, Marrakech, Agadir, Fès, Tanger… Dus van de zee naar de sahara.. Dus lekker veel van het land zien. <3