Winactie #3: Win een Too Faced Boudoir Eyes Palette

Winactie #3: Win een Too Faced Boudoir Eyes Palette

Vanwege mijn 4-jarig blog bestaan heb ik deze maand allerlei leuke winacties. Deze winacties heb ik speciaal voor jullie geregeld, gewoon als bedankje voor het volgen van mijn blog. Vanaf vandaag maak je kans op een Too Faced Boudoir Eyes Palette. Too Faced is één van mijn favo beauty merken en erg jammer dat dit merk straks nergens in Nederland meer verkrijgbaar is. Het Boudoir Eyes Palette ziet er ontzettend mooi uit en ik weet zeker dat je hier de meest mooie looks mee kunt maken. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op jullie, haha!

Wat moet je doen om kans te maken op dit prachtige palette?

  • Laat een comment achter onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet
  • Like mijn Facebook pagina
  • Volg WeAreFashion op Bloglovin en like dit artikel
Meedoen kan t/m 25 april 2013, heel veel succes meiden!