Winactie: Bourjois Time Travel wedstrijd + leuk filmpje!

Winactie: Bourjois Time Travel wedstrijd + leuk filmpje!

Gisteren deed ik al een aankondiging waarin ik vertelde dat je vanaf vandaag mee kunt doen aan de Bourjois Time Travel wedstrijd waarmee je kans maakt op een nail-art pakket t.w.v. €108,-. Wat moet je nou precies doen? Op verschillende blogs vind je stukjes geschiedenis (plaatje) van Bourjois die bij één van de 15 mini nagellak hoort (deze lakjes vind je op de Facebook pagina van Bourjois) en mijn stukje geschiedenis vind je in de rechter zijbalk. Bij elk lakje hoort dus een stukje geschiedenis. De deelnemende blogs kun je vinden op de Facebook pagina van Bourjois en uiteindelijk is het de bedoeling dat je 15 combinaties weet te verzamelen…

Heb jij de tijdlijn compleet? Stuur dan je bij elkaar gezochte tijdlijn (met alle linkjes) naar bourjois@simplymarketing.nl. Meedoen kan tot en met maandag 20-05-13. Heel veel succes meiden!

En hieronder nog even een super schattig en leuk filmpje van Bourjois i.v.m. het 150 jarig bestaan, enjoy!